Arama sonuçları: *

• Users: sveaz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sveaz

Skyjet bayberry 125 alınır mı?

başlık biraz yanıltıcı oldu çünkü motorsikleti aldım dostlar 39000tl ye 12 taksit ile sizce h.o mu yoksa g.o mu başlangıç motorum bu arada bundan önce de 50cc kullanmıştım biraz sürekli aktif olarak ta bisiklet sürüyorum
  2. sveaz

Laptopum internete bağlanmıyor

laptopun kartı zaten sorunluydu ama hiç böyle yapmamıştı wifiden bağlıyorum bağlanıyor ağa fakat internet yok olarak gösteriyor ethernet girişinden bağlıyorum görüyor ama yine internet yok diye internet kartı yandığından dolayı mı oluyor bu internet kartı yansa ethernet girişi yine çalışmaz mı?
  3. sveaz

Alt tuşu yerine altgr tuşu kullanılır mı?

merhabalr arkdaşlar benim motospeed ck108 klavyem var ve alt tuşunun yolları bozulmuş bu yüzden alt tuşu hiçbir şekilde çalışmıyor ve benim aklıma altgr tuşundan alt tuşuna yol çekmek geldi alt tuşuna basınca altgr tuşuna basmış olucam yani aslında istediğim özellik alt tab atabilmek ve...
  4. sveaz

Fiber kabloyu başka yerden geçirmem lazım ama nasıl çıkarıcam bilmiyorum

arkadaşlar merhaba eve yeni fiber geldi de kablonun geliş yerini değiştirmem lazım gpon cihazının arkasındaki yeşil portu nasıl çıkartmam gerekiyor? internette o tek kullanımlık çıkartılamıyor diye okudum o yüzden buraya da sorayım dedim
  5. sveaz

deadlocka giremiyorum çöktü mü?

uzun zaman sonra gerçekten zevk aldığım bir oyun buldum ve şu anda oyuna girilmiyor ve var olan oyun sayısı yavaş yavaş düşüyor oyunun sunucuları mı çöktü bilgisi olan varmı?
  6. sveaz

kasadan laptop geçicem driveri silmelimiyim?

merhabalar üniversiteye gideceğim için kasalı bilgisayardan laptop a geçicem dosyaları atmak yerine direk m2 ssdleri değiştirmek istiyorum ekran kartı driverlerini ddu ile silip mi değiştirmem lazım yoksa direk taksam olur mu?
  7. sveaz

bilgisayarımın ısısını düşüremiyorum

arkadaşlar elimde asus tuf fx505dv laptop var ryzen 7 li rtx 2060 lı bilgisayarın termal bakımını daha kendim mx4 ile yaptım hiçbir sıkıntısı yok fakat işlemcisini bir türlü soğutamıyorum bilgisayarı açınca 70 derecede oyuna girince direk 90 100 dereceleri görüyor 1080p video izlerken bile...
  8. sveaz

en iyi vpn hangisi??

malum Instagram kapandığı için vpn kullanmak istiyorum androidde en iyi çalışan vpn hangisi?
  9. sveaz

MUCAI gateron red switch klavye vergi dahil 440tl!

https://tr.aliexpress.com/item/1005006443244268.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.2.788ffGuofGuoBU&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40000.327270.0&scm_id=1007.40000.327270.0&scm-url=1007.40000.327270.0&pvid=e616f08e-a017-4e11-9f89-41a9643f21e3&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOth...
  10. sveaz

attack shark x3 ptfe skatez bulamıyorum

herhangi alabileceğimiz bir yer varmıdır acaba internettten bulamadım da cam skatez ile kullanıyordum da çok aşındı istediğim gibi kaymıyor
  11. sveaz

klavye lubelamak müthiş bir şey!

geçen günlerde yeğenim klavyeme fanta dökmüş ve ben bunu geç fark ettim ve sonra klavyeyi parçalara ayırıp switchlerin takılı olduğu plakayı su ile yıkadım allahtan boarda çok gelmemiş sadece ışıkları garip yanıyor ama basmayan tuş yok ancak klavye kuruduktan sonra yinede tuşların takıldığını...
  12. sveaz

kuryecilik yapmak istiyorum hangisini seçmeliyim?

merhabalr arkdaşlar bu yaz kuryecilik yapmak istiyorum 50cc scooterim var b ehliyetim var sanırım yemek sepetinde sadece kuryecilik yapabiliyorum ama belki başka firma vardır bilen vardır diye buraya da sorayım dedim fikirlerinizi yazarsanız sevinirim teşekkür ederim :peepokalp:
  13. sveaz

yks yi yetiştirebilirmiyim sizce ?

arkadaşlar sınava şurda 2 ay kaldı aslında fen sosyal türkçeyi hallettim fakat hala matematikte geride bir seviyedeyim sayısalcı olarak tyt de matematikte 10 net aytde de 10 net civarı bir şey çıkıyor ve 300k ya girmem lazım mtok kontenjanım var ondan faydalanmak istiyorum önerileriniz varsa...
  14. sveaz

ls 2 rapid 2 race kask alınır mı

https://www.trendyol.com/ls2/rapid-2-race-mat-siyah-kask-p-789625094 2000 3000tl civarı bütçem var 50cc motorda kullanıcam bu kask alınır mı?
  15. sveaz

herkese msü sınavında başarılar dilerim!

ben dahil girecek öğrenci dostlarıma başarılar dilerim :peepokalp:
  16. sveaz

lenovo ideapad slim3 alınır mı?

https://www.trendyol.com/lenovo/ideapad-slim3-intel-core-i5-12450h-8gb-512gb-ssd-dos-15-6-fhd-arctic-grey-laptop-83er000wtr-p-772120068?boutiqueId=61&merchantId=840588&utm_source=share bu linkteki pc alınır mı sadece excel ve borsa takibi için kullanılacak yada bu bütçelere daha iyi bir pc varmıdır?
  17. sveaz

bisikletimi satamıyorum lütfen yardım edin

merhabalar arkadaşlar benim bir yarış bisikletim var ve paraya ihtiyacım olduğundan satıyorum ama bir türlü satamıyorum bisikletimin durumuna göre piyasa piyasa altı bir fiyat yazdım fakat hiç tık yok nerelerde satabilirim şu anda sadece sahibindende ilanı var isteyen olursa atabilirim
  18. sveaz

Mizar mz60 LED sorunu

Arkadaşlar merhabalar mizar mz60 klavye almıştım ve açıkcası klavyeden çokta memnunum fakat klavyenin üzerindeki ledlerden bazıları patladı alt tuşu yanmıyo g tuşunda da sadece kırmızı yanıyor multimetre ile ölçtüm görselden de belli oluyor alt tuşu direk patlamış bunun ledlerinin kodunu bilen...
  19. sveaz

yeni telefonum için şarj aleti lazım

merhabalar arkdaşlar yeni kaçak redmi note 12 aldım alırım bi h.o sunuzu neyse telefonun yanında şarj aleti vermedi 33w şarj destekliyor ama internetten baktığımda çoğu xiaomi 33w lık şarj satan yerin sahte ürün sattığını gördüm böyle ucuz yollu 33w şarj eden şarj aleti söylerseniz sevinirim :)...
  20. sveaz

delux m820dc tuşları çok sert basıyor

merhabalar arkadaşlar geçen gün amazondan delux m820dc model mouseyi aldım bu mousenin 2 tane kapağı var çıkartılabiliyor ama iki kapağı ile de denememe rağmen tuşları çok sert basıyor bir .çzümü varmı acaba iade mi edeyim? 1703927811 up up up
Geri