Arama sonuçları: *

1. Sagopa Kajmer

Asus Prime AP-750G alınır mı?

Dostlar 2 haftadır PSU arıyorum. High Power Perfomance FS HP1 1000 / Rajintek Cratos Lite 1000w 80+ Gold bunları önermişlerdi. Ama emin değilim sizce hangisi alınır yada başka öneriniz var mı. AP-750G almayı düşünüyorum Bütçe maks 5700
  2. Sagopa Kajmer

Altın ve BTC Almak İçin Hangi Platformu Kullanabilirim

Dostlar elimde kalan 150-200TLler ile küçük küçük altın ve BTC yatırım yapmak istiyorum. Kumbarada durup eriyeceğine en azından oralarda değerlenir. Altın ve BTC sizce nerden alınıp yatırım yapılmalı,gram anlamam bu işlerden yardımcı olursanız sevinirim.
  3. Sagopa Kajmer

Gigabyte GP-UD850GM Alınır Mı?

Dostlar yeni PSU alıcam incehesapta indirime girecekmiş sizce alınır mı
  4. Sagopa Kajmer

MSI A750GL v ASUS AP-750G Hangisi Daha İyi

Dostlar psumun ömrü bittiği için yeni psu alacağım sıfır alınabilecek en iyi ne var diye bakınca bunları buldum. Siz ne diyosunuz nasıl psular
  5. Sagopa Kajmer

A770-R5 5600 İçin En İyi PSU Hangisi

Dostlar psum 6 yıllık ve ondan kaynaklı pc kapanıp duruyo,galiba sorun psuda a770 ekran kartı için en iyi psu hangisi sizce uygun fiyatlı olursa mükemmel olur çünkü seneye pcyi satmayı düşünüyorum. 700w üstü arıyorum bende 650w var.
  6. Sagopa Kajmer

PC Oyuna Girince Kapanıyo

Geçen gün pcde oyun oynarken bi anda gitti ve F1 run setup f2 continue diye bi ekran çıktı. O ekranda f2 ye bastım ondan sonra pcyi açtığımda resizebar kapanmıştı geri açtım. Sonra oyuna girdim 5 dk oynuyorum siyah ekran geliyo PC boot ekranına atıyo. Sebebi ne sizce. GPU: A770 CPU: R5 5600
  7. Sagopa Kajmer

Realme 12+ Alınır Mı?

Dostlar ananeme telefon alıcam sizce realme 12+ alınır mı. maksimum 11k, nfc olması önemli, bide resimleri koyabilecek kadar depolama.
  8. Sagopa Kajmer

Casio MTP 1302DS-7AVDF Alınır Mı?

Dostlar Casio'nun bu saatini kullanan var mı? Çok hoşuma gitti ama değer mi bilmiyorum. https://app.hb.biz/NzyA5l0T7n6d
  9. Sagopa Kajmer

Epic Games Paramı Nasıl İade Eder

Dostlar fm26 almıştım oyun kötü diye iade ettim,oyunu arkadaşımın kredi kartından almıştık. Nasıl iptal edebiliriz,arkadaşımın hesabına gelince çekebilir miyiz.
  10. Sagopa Kajmer

S22 Ultra Alınır Mı!

Dostlar 22k ya s22 ultra var arkadaşım satıyo,bu dönemde s22 ultra alınır mı yoksa yazı bekleyip xiaomi 15 veya xiaomi 17 alacağım hangisini tavsiye edersiniz.
  11. Sagopa Kajmer

Maks 1300 TL İle Klavye Önerisi

Dostlar incehesapın verdiği klavyeyi aldım ama kötü dediler diye iptal ettim. Şimdide red switchli bir klavye arıyorum. Bu fiyata önerebileceğiniz bir klavye varmı?
  12. Sagopa Kajmer

ASUS ROG STRIX Go 2.4 Kulaklığımın Clipsi Kırıldı

Dostlar kulaklığın clipsleri kırıldı,2024 Mart ayında aldım, garantisi Ağustosta bitmiş. Bide bağlantısı bazen atıp duruyo bunu servise göndersem kabul ederler mi yada ne kadara tamir ederler.
  13. Sagopa Kajmer

.tmp.driveupload Ne İşe Yarıyor

Dostlar D klasörüm 1 tb ama doğru düzgün bir şey inili olmamasına rağmen yer kalmamış. Bir baktım .tmp.driveupload diye bişey 500 gb kaplıyo bunu silsek nolur
  14. Sagopa Kajmer

A770 İle Oyunda Donma

Dostlar Gta 5 enhanced indirdim oyuna girdiğim an fps yerleri öpüyo,düşük ayarlara alsamda aynısı oluyo. Tlou 2'de de aynısı oldu başka oyunlarda da oluyo. Kartta bilmediğim bir ayar vs mi var yoksa tüm kartlar böyle mi Ekran kartım A770 İşlemcim R5 5600
  15. Sagopa Kajmer

PC Oyun Oynarken Aniden Donup Kapanıyo

Hayırlı sabahlar dostlar,3 gündür pcde oyun oynarken 10dk sonra ekran bi anda donuyo ve aniden görüntü,ses her şey gidiyo. Pc hala çalışıyo ama onlar gidiyo,anakartta vga ışığı yanıyo ama ben ekran kartını hdmi ile bağlıyorum. Yardımcı olabilecek varmı? Ekran Kartı: A770 İşlemci: R5 5600...
  16. Sagopa Kajmer

Steamde Nasıl Daha Hızlı Para Kasılır

Dostlar FM26 için para biriktirmek istiyorum,cs2 de her hafta kasalar geliyo ama maks 60 cent falan. Daha hızlı kasmalık öneriniz varmı. Mesela oyunlardan düşen kartlar vs.
  17. Sagopa Kajmer

HP Victus 15-fb3706nt Alınır Mı

Dostlar arkadaşıma bu laptopu almak istiyoruz, alınır mı. Kullanan arkadaşlar varsa önerir mi?
  18. Sagopa Kajmer

Max 32K laptop önerisi

Dostlar arkadaşım yeni üniversiteye başladı,hem oyun için hemde üniversite için laptop bakıyo Max 32k ya ne önerirsiniz.
  19. Sagopa Kajmer

Direksiyon Setli İnternet Kafe Var Mı? (Anadolu Yakası)

Dostlar 5 arkadaş direksiyonlu internet kafelere gitmek istiyoruz. Anadolu yakasında gidebileceğimiz güzel bi yer varmı. Yada bağıra çağıra FIFA yada PC oynayabileceğimiz İnternet kafe
  20. Sagopa Kajmer

Mezun Senemde Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

Dostlar selamlar,umarım sağlığınız ve sıhhatiniz yerindedir. Lise 1 e pandemi döneminde başladım, Lise 2 de akşamcıydım ve hocalarım rezalletti, Lise 3 te okulu 1 sene bıraktım geri dönünce 1 seneliğine özel okula geçtim, Lise 4 te devlet okuluna geri döndüm yani anlayacağınız sadece son sene...
Geri