Arama sonuçları: *

1. AbdullahÖzbek

Üyeliğimin Silinmesini İstiyorum.

donanım arşiv hesabımın silinmesini talep ediyorum. lütfen silebilir misiniz. @Mehmet Yılmaz
  2. AbdullahÖzbek

Çözüldü✓ M.2 NVME PCIe 4.0 Olmasına Rağmen Bilgisayar Yavaş Açılıyor

Arkadaşlar elimde samsung m.2 nvme ssd var. Pcie 4 destekli anakartta destekliyor. Sağlık 97 okuma hızı yazma hızı falan 6000-4000. Daha önce başka sistemde kullandım 7 saniyede açılıyordu. Yeni sisteme taktım 36 saniyede Anca açılıyor. Başlangıç uygulamaları eski sistemle aynı gereksizler...
  3. AbdullahÖzbek

Çözüldü✓ Yeni anakart aldım format atmama gerek varmı?

Arkadaşlar. Asrock b550m-hdv kullanıyordum. İşlemcime yük binince kullanım yüzdesi düşüp artıyordu. Gigabyte b550 aorus elite ax v2 ye geçtim. Şimdi sisteme temiz windows kurulum yapmama gerek varmı. Ne önerirsiniz?
  4. AbdullahÖzbek

Ryzen 7 5800x cinebench23 de işlemci kullanımı sürekli düşüp çıkıyor

Arkadaşlar yeni sistem topladım. İşlemciyi test edeyim dedim. Cinebench23 de ilk 10-15 saniye bişey yok ama ondan sonra kullanımı sürekki artıp yükseliyor. Sonucunda çok az puan verdi hemde 15 bin falan alması gerekirken 6 bin aldı. Lütfen yardımcı olur musunuz. Soğutma olarak çift kule tipi...
  5. AbdullahÖzbek

Ryzen 7 5700x ve rx 6800 xt darboğaz yapar mı

Arkadaşlar yeni sistem topluyorum. Normalde 5800x alıcaktım ama ikinci el piyasasında yok yakınlarda. Uzakta olanlarda fiyatları şişiriyor. 5700x ile arasında 1000₺ gibi fark var. Şimdi R7 5700x rx 6800 xt ile darboğaz yapar mı. 1080p de oynayacağım.
  6. AbdullahÖzbek

RX 6800 XT için işlemci önerisi

Merhaba arkadaşlar. RX 6800 XT için işlemci önerebilir misiniz. İkinci elden temiz bişey almak istiyorum. Bütçem max 6 bin₺. 1080p için kullanıcam. Ona göre darboğaz yapmayacak bir işlemci lazım. Hali hazırda elimde 5600 var, kartla denedim ama çok darboğaz yaptı.
  7. AbdullahÖzbek

2.el XFX MERC 319 RX 6800 XT sıcaklık?

Başlıkta dediğim gibi 10bin₺ ye güvenlik etiketi üzerinde 6800 xt aldım sizce Sıcaklıklar nasıl?
Geri