Arama sonuçları: *

• Users: TelePc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Windows 10 u nasıl yükleyebilirim

Microsoft sitesinden bilgisayarımı Windows 10 a yükseltmeye çalışıyorum Eklediğim fotoğraftaki hata çıkıyor, bu hatadan kurtulup nasıl kurabilirim win10 u yardımcı olabilir misiniz
  2. T

Fiber internet sağlayıcısı önerisi

Altyapı 1000mbps fiber destekliyor uygun fiyatlı sıkıntı yaratmayacak bir sağlayıcı önerebilir misiniz
  3. T

Pini yamuk işlemci alınır mı

Fiyatı uygun 3500x buldum, işlemcinin bir köşesindeki 3 pini paketinde sıkışınca içe doğru yamulmuş alıp enjektör iğnesi,Maket bıçağı vb. Düzeltip kullanmayı düsünüyorum Pin kopma kırılma yapar mı düzeltirken riske girilir mi
  4. T

Pini yapuk işlemci alınır mı

Fiyatı uygun 3500x buldum, işlemcinin bir köşesindeki 3 pini paketinde sıkışınca içe doğru yamulmuş alıp enjektör iğnesi,Maket bıçağı vb. Düzeltip kullanmayı düsünüyorum Pin kopma kırılma yapar mı düzeltirken riske girilir mi
  5. T

Sistemi yükseltmeli miyim

Bilgisayarım h61m + 350w psu + i5 3470 + 4gb ram + 160gb HDD Oyun amaçlı rx580 8gb ekran kartı aldım ama diğer donanımlar yetersiz Bu sistem için ram+ssd+PSU 2500tl buluyor BU sistemi tamamlamalı mıyım Yoksa satıp dd4 sistem mı toplayayım (rx 580 ile) (Şimdi yükseltmesem bile sonrasında...
  6. T

Çözüldü✓ Rx580 8gb en uygun işlemci

Rx 580 8gb ekran kartına AMD'nin hangi işlemcisini almalıyım
  7. T

İ5 3470 işlemciye ekran kar

İ5 3470 işlemci var Kaç GB ram Darboğaz yapmayacak ekran kartı ne takabilirim
Geri