Arama sonuçları: *

• Users: Revntron
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Revntron

40.000 TL Bütçeyle PC Önerisi

Arkadaşlar merhabalar başlıktaki gibi 40.000 TL bütçem var bana önerebileceğiniz en iyi hazır pc ne olur veya toplasan daha uygun olur gibi bir fikir verebilirseniz çok sevinirim birde mümkünse NVIDIA ekran kartlı (RTX 5060 Ti 16 GB veya RTX 5070) ve işlemci olarakta AMD'li bir sistem toplamak...
  2. Revntron

Uygun Fiyattan Creative Cloud Programlarını Nasıl Alabilirim?

Arkadaşlar merhabalar sorum başlıktakı gibi Cretive Cloud programlarını özelliklede Photoshop için uygun fiyattan güvenilir başka nerelerden alabilirim veya Adobe'nin yaptığı büyük indirim dönemleri var mı? Üniversiteden yeni mezun oldum artık öğrenci planı olarakta alamam sanırım. Biraz uygun...
  3. Revntron

Egzemalı Saç İçin Şampuan Önerisi

Arkadaşlar merhabalar saçımda egzema problemi olduğu için Vichy Dercos'un şampuanını kullanıyorum şükür egzemam baya azaldı ancak bıraktığı koku hem saçıma hemde vücuduma yayılıyor böyle nasıl desem metal gibi değişik. Duştan çıkıyorum duşa girmeyenden daha beter çıkıyorum. Buna çözüm olarak saç...
  4. Revntron

Saçtaki Kükürt Kokusunu Nasıl Giderebilirim?

Arkadaşlar merhabalar benim sorunum şu saçımda egzema mevcut ve bu durumu düzeltmek için vichy dercos'un şampuanlarından birini aldım baya bi azalttı kabuklanmayı ve egzama olayı gitti denebilecek seviyeye geldi ancak sorun şu ki içeriğinde kükürt varmış galiba internetten baktığımda ve bu da...
  5. Revntron

Elektriklenen Saç İçin Öneri

Arkadaşlar merhabalar başlıktada yazdığım gibi saçlarım elektrikleniyor ve kuru kalıyor egzama için şampuan kullanıyorum şükür egzamam kalmadı ancak saçım kıvırcık ve çok fazla elektrikleniyor bunun için uygulayabileceğim bir krem, sprey vs. var mıdır böyle biraz daha toplu düzgün dursun...
  6. Revntron

Yardım Forza Horizon 4 Alınır mı?

Arkadaşlar merhabalar Forza 4 inidirmde ancak Forza 5 varken halen alınır mı eskidi mi yoksa alınabilir mi? Standart olan versiyonunu düşünüyorum 4 dolardan mantıklı mıdır?
  7. Revntron

Bu dolandırıcı mıdır?

Arkadaşlar merhaba anneme PTT'den böyle bir mesaj gelmiş normalde baktığımda numara falan PTT'den yani önceki mesajları normal kart teslimi bizim yaptığımız işlemler falan sizce dolandırıcı mı? Linkede bastım Tekirdağ'da yolda gözüküyor annemede sordum tanımıyorum diyor. Yanlışlıkla gönderilme...
  8. Revntron

RTX 4070S Hazır Sistem Tavsiye

Arkadaşlar merhabalar aşağıya yazmış olduğum sistemi satın alacağım ancak kafama takılan sorular var 1- Ekran kartı palit 4070 super sizce nasıldır ısınma veya ses sorunu oluşur mu? 2- Ramlerin biliyorum CL değeri yüksek ancak alternatif olarak seçebileceğim diğer ramların fiyatları +1000...
  9. Revntron

Gaming.gen'den Bu Sistemi Alacağım Nasıldır?

Arkadaşlar merhabalar gaming.gen sitesinden hazır sistem alacağım ancak kafama takılan sorular var site güvenilir mi parçalarda veya kargoda gelirken oluşan sıkıntılarda yardımcı oluyorlar mı yani desteği iyi mi? Kaç yıl garantili oluyor pc? PSU sizce nasıl seçme şansım düşük olduğu için en...
  10. Revntron

TVS Raider 125 Nasıldır?

Arkadaşlar merhabalar motor almayı düşünüyorum yakın zamanda ilk defa motorum olacak B ehliyetle ancak karar veremedim önce Drift L bakıyordum şimdilerde hintli motor alırsan daha iyi olur diye dedikleri için TVS Raider bakmaya başladım ancak bu motorda da insanlar yedek parça sorunu olduğunu...
  11. Revntron

Mavi Ekran Sistem Kurtarma Ekranı Sorunu

Arkadaşlar merhabalar arkadaşım yeni laptop almış format atılmış win11 o şekilde gönderilmiş başta sıkıntı yokken sonradan bi yere mi basmış bilmiyorum ama sürekli kurtarma ekranı çıkıyormuş bu adımda başlangıç onarma bi işe yaramadı dedi sadece cmd açılıyormuş ne yapmalıyız yeniden formatlamak...
  12. Revntron

Yardım 250.000 TL Bütçeyle Araba Önerisi

Arkadaşlar 250.000 TL'ye alınabilecek en iyi araba ne olur? Mümkünse Çorum'dan olsa iyi olur. İlanların linkini atmak yasak değilse link atarsanız daha iyi olur. Düşük bütçeler olduğunu biliyorum ama bi akrabaya lazım ayağını yerden kessin sanayiye daha az uğrasın yeterli. Önerilerinizi bekliyorum.
  13. Revntron

Yardım 22.000 TL Bütçeyle Alınabilecek En İyi Laptop Hangisi?

Arkadaşlar merhabalar sorum başlıktaki gibi 22.000 TL ile alınabilecek en iyi laptop ne olur?
  14. Revntron

Paketteki Oyunları Arkadaşa Nasıl Hediye Edebilirim?

Arkadaşlar merhaba arkadaşıma bir oyun alacağım ama normal halini bu bir hediye olarak seçip gönderebiliyorum ancak paket halinde ilk oyunuyla beraber gönderemiyorum 1 dolar kâr oluyordu. Acaba ilk oyunu olan Maid Of Sker bende olduğu için mi izin vermiyor diyeceğim ama saçma. Nasıl...
  15. Revntron

RTX 4070 / RX 7800XT Sistem Tavsiyesi

Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.
  16. Revntron

Upgrade Yapacağım Ancak Sistem Uyumlu Mu?

Arkadaşlar merhabalar hali hazırda olan sistemim imzamda yazıyor benim oradan değiştirmek istediklerim ekran kartı ve işlemci. Ekran kartı için RTX 4070 düşünüyorum işlemci olarakta Ryzen 5 5600. Başta 4060 bakıyordum ancak bütçe arttırıp 4060 Ti'lara baktım onda da VRAM yetersiz olur dendi...
  17. Revntron

❌İndirim Bitti! Minecraft Java&Bedrock Edition İndirimde!

Bu fırsatı kaçırmayın derim kolay kolay indirime girmiyor. https://www.minecraft.net/tr-tr/store/minecraft-java-bedrock-edition-pc
  18. Revntron

Yardım En İyi Borsa Aracı Kurum Uygulaması Hangisi?

Arkadaşlar merhaba başlıktada gördüğünüz gibi bana iyi bir aracı kurum uygulaması lazım stop loss yani zarar kes yapabileceğim bir uygulama gerekiyor. Şu anda kullandığım uygulamalar Midas, Garanti BBVA (Halka arzlar için), ZBorsa (Yüklü ama giriş yapabilmek için bakiyenin en az 10.000 TL olması...
  19. Revntron

Ağız bakım suyunu doğru mu kullanıyorum?

Arkadaşlar merhaba listlerine ağız bakım suyunu almıştım kampanyalı diye bugün kullandım ama 30 sn çalkalayın diyor normalde ben anca 10 sn falan tutabildim dilimi fena yaktı ve kullandıktan sonra huylanıp ağzımı suyla çalkaladım sonrasında su içtim bir sıkıntı olur mu? Doğru kullanımı nasıl...
  20. Revntron

Üniversitede sevdiğim kız

Arkadaşlar sizlerden bu konuda bir akıl almak istiyorum. Ünide bir kız var ve benden biraz biraz hoşlandığını düşünüyorum ancak arada bi sevgilimle konuşmam lazım gibisinden arkadaşlarıyla konuşuyo ancak sevgilisinin olmadığını biliyorum (1 aylık ara tatilde yapmış olabilir) acaba beni...
Geri