Arama sonuçları: *

• Users: Berke38
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

180 hz 2k monitör için 3 metre dp veya hdmi kablo

dp ya da hdmi kablo önerisi 3 metre 2k 180 hz destekli olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
  2. B

Ryzen 7 7800x3d sıvı soğutucu

ryzen 7 7800x3d sıvı soğutucu önerisi maksimum 7000 tl
  3. B

Razer barracuda x driver

razer barracuda x kulaklığımda driver yükleyince aktivasyon kodu istiyor onu nerden alacağız veya kutuylamı geliyor kullanan varsada driver linkini atabilirmi
  4. B

Wraith w75 v2 tuş sallanma sorunu

wraiht w75 v2 ingilizce olanı aldım türkçe keycapsdeki gri rengi beğenmediğim için ama k ve l tuşu sallanıyor şuan akko fun 60 max kullanıyorum bu klavye sapsağlam tuşları oynamıyor bu sorunu yaşayan varmı ve klavye önerisi olan varmı 4 5 k arası
  5. B

Klavye önerisi 5000 tl bütçe

Maksimum 5000 TL'ye klavye önerisi snap tap rapid triger özellikli istiyorum
  6. B

Ninjutso ten airmı attack r5 ultramı

İki mouse arasında kaldım bütçem var sizin öneriniz ne var
  7. B

APPLE konum değiştirdim bihada eskiye dönmedi

İpadimde app storedan konumu Almanya yaptım tekrardan türkçe yapamıyorum
  8. B

Akko klavyeden w60 a geçmeye değermi

Akko fun60 max kullanıyorum yazılımından hiç memnun değilim onun için wraith w60 alternatifine baktım geçilirmi diye sormak istedim şimdidden teşekkürler
  9. B

Kasa hava akışı bozulurmu

Dış görünüş açısından kasanın içine birkaç tane hot wheels koyma isteğim var ama hava akışını bozarım diye düşünüyorum
  10. B

Annem için telefon maksimum 55000 tl

Annem yıllardır iPhone kullanıyor şu an iPhone 11 kullanıyor ve telefonunu değiştireceğiz max55000 tl bütçem var ben bir iphone 14 pro kullanıcısı olarak pro dışı seri alınmasını saçma buluyorum ama pro serisindede fiyat 30-40k artıyor bu yüzden samsung s25 plus alalım diyorum hem 512 gb hemde...
  11. B

5000-6000 tl bütçem var kulaklık önerisi

Aklımda steelseries nova 5 logitech g733 var En çok zorlasam 6000 tl verebilirim şimdiden teşekkürler
  12. B

Maksimum 33000 TL'ye hazır sistem önerisi

Arkadaşım için sistem araştırıyorum ve fiyatların çok artmasından dolayı güzel sistem bulamadım genelde Valorant oynuyor 33000 tl max kasa 4-5 k civarı mönitör tavsiye olan varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler
  13. B

Asetto corsa oyuna girince araba patinaj çekiyor

Asetto Corsa oyununda oyununa girince Content manager modları arabaları falan kurdum
  14. B

Assetto corsa mod kurulumda yardımcı olacak

Asetto corsa aldım mod kurulumda yardımcı olacak video falan varsa content manager falan yardımcı olabilirmisiniz
  15. B

Bilgisayarımı açtığımda ekran gelmiyor

Dün format attım hesapladı açtım sonra yeniden başlattım ve bu ekranda kaldı entera bastığımda ise bu oturum aç yazılısı geldi oturum aça basıyorum ama açılmıyor
  16. B

Palit 5070 ekran kartı driver

Palit 5070 ekran kartımda bilgisayara açtığımda donmalar yaşadım sonra uygulamalara girmedi yeniden başlattım birkaç kere Driver güncellemesini yapmaya çalışıyorum ama birakç kere tekrardan başlattım paket hazırlanıyor yazısında kaldı indirme onaylanamadı dedi birkaç kere
  17. B

G29 mu g923 mü araladındaki farklar

Direksiyon seti almauı düşünüyorum g923 ile g29 un farklarını bulamadım sizce 923 alınır mı?
  18. B

Öneri Maks. 15000 TL Direksiyon Seti Önerisi

Maksimum 15000 tl direksiyon seti önerisi fiyat düşerse ne kadar iyi
  19. B

İ5 14400f işlemcimde sorunmu var

İşlemcime cinebench testi yaptım i5 14400f verisine göre çok düşük işlemciye dayalı oyunlardada düşük performans veriyor
  20. B

ARGB kasamda çalışmıyor

Kasamda kule tipi soğutmamda ve anakartımda ARGB özelliği var ama msi anakartımdan sadece soğutmanın rgbsi değişiyor kasanın rgbsini kasa üzerinden değiştirmem gerekiyor ama belirttiğim gibi kasam ARGV destekli
Geri