Arama sonuçları: *

• Users: Sagend
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sagend

Yardım IEM Kulaklık Alacagım Yardımınızı İstiyorum.

Oncelikle Selamlar İyi Forumlar. Su Anda Kasım Ayından Beridir Aktif Olarak Kullandıgım HyperX Cloud 3 S Wireless Modeline Sahibim. Ancak Artık Kafa Üstünden Bastırması Sebebi İle İllallah Ettirmiş Durumda. O Sebepten Oturu IEM Kulaklıklar Gozume Carptı Ve Arastırmaya Basladım Ancak IEM...
  2. Sagend

Sistemimi Satıyorum Fiyat Yardımı

Selamlar Sabah Açtıgım Konu Sebebı İle Aksama Kadar Dusunmus Olup Sistemimi Satma Kararı Aldım Konuyu Bılmıyorsanız https://forum.donanimarsivi.com/konu/oyunlardan-zevk-almiyorum.1209523/ Bılgısayarın Ozellıklerını Asagıya Bırakacagım Tum Parcalarda Kutu Fatura Ve Garantı Mevcut Sıstem 7...
  3. Sagend

Oyunlardan Zevk Almıyorum.

Öncelikle Herkese İyi Forumlar Bu Raddeye Gelene Kadar Asla Açacağım Yada Yazacagım Bır Konu Olmadı Benım Icın Bu. Artık Mecbur Kalmıs Gıbı Hıssedıyorum O Sebeple Dusuncelerınızı Kendınızı Benım Yerıme Koyarak Yaparsanız Cok Sevınırım. Hepinize Merhaba 19 Yasında Mezuna Kalmıs Bır Ogrencıyım. 7...
  4. Sagend

Çözüldü✓ Tebilon 2 Haftada Kargo Getirecek

Dostlar Selam tebilon üzerinden 5 ay önce bir power supply aldım Fakat power'da sorun çıktığı için 29 Aralık'ta servislerine ulaştırdım Dün bana dönüş yaptılar ve Power için iade ya da değişim onayının geldiğini söylediler Ben de bu onay üzerine tebilo'nun müşteri hizmetlerini aradım ve durumumu...
  5. Sagend

Ekstre Atlatmayı Unuttum

Canlar Selam İyi Forumlar Kredi Kartımda Bu Ay 13.000 Gibi Bir Tutar Borc Vardı Asgarisini Ve Bir Kısmını Odedim 6400 Tl Gibi Bir Para Kaldı Ödenmeyen Bugün De Son Günmüş Ekstre Atlatamadım Bana Eksisi Ne Olur %4 Faiz İşleyecekmiş Bu Faiz Hergun Mu İşleyecek Yoksa Ay Sonumu Gelecek Bana Bi...
  6. Sagend

Lego Araç Ve Set Önerisi

Canlar Selam Masaüstü Bilgisayarımın Power İni Garantiye Yolladığım İçin Sıkılmamak Adına Lego Ford Gt Almıs Bulundum Ve Hoşuma Gitti Bu Arac Ayarında Ve Fiyat Ayarında Lego Onerileriniz Varsa Güzel Olur.
  7. Sagend

Kasamı Toplamama Yardım Lazım

Dostlar Selamlar Bu Yazın 5070 9800x3d li bir Sistem topladım cok sukur bir sorun sıkıntı yoktu taki son birkaç haftaya kadar genelde fivem oynuyorum ve bildiğiniz gibi 5070 200 250 watt çeken bir kart oyunda bir anda kartın watt değeri 40 50 kere düşmeye başladı eskiden 1 2 saniyede geciyordu...
  8. Sagend

Ekran Kartı Ayarlarıma Yardım

Açıkçası 5070 Olmasına Ragmen Performansından Pek Memnun Değilim Yogunlukla FiveM Oynuyorum Ve Arada Sırada Fps Drop Yemekteyim Ayarlarımın Nasıl Olması Gerek?
  9. Sagend

Sayenizde Hayalimdeki 126.000 Tl Lik Pc Ye Kavustum

Dostlar Selam Bu Konuyu Hem Teşekkür Etmek hemde Sistemden Bahsetmek İcin Acıyorum. Yaklasık 7 Aydır Bu Sistemi Parca Parca Topladım Ve Son Parca bugun Elıme Ulastı Cok SUkur Sorunsuz Kurdum Ve Su Anda Bu Sıstemden Sıze Mesajı Yazıyorum Insallah Daha İyi Sistemler Sizin Olur. Pc Ozelliklerini...
  10. Sagend

Manyetik Klavye Önerisi

Dostlar Selam Aktif Olarak Kullandığım Aula F75 Ten Manyetik Bir Switch Li Klavye ye Geçeye Karar Verdim Birkaç Gündür Araştırıyorum Ve Birkaç Model Arasında Kararsız Kaldım Modelleri Aşağıya Bırakıyorum Sizin Tercihinizi Ve Modeller Arasında Sıralama Yapmanızı Rica Ediyorum.
  11. Sagend

İstanbulda Ulaşıma Yardım

Öncelikle Sunu belırteyım Konunun Yanlıs Yerde Acıldıgının Farkındayım Ancak Ne Kadar Fazla Yardım Alabılırsem Benım Icın O Kadar Iyı Olur. Bildiginiz Gibi 4-5 Ekim Tarihleri Arasında İstanbul Maslak ESA Espor Arena da Valorant Chasmpions Etkinligi Duzenlenecek Gecen Sene Katılmak Istemıstım...
  12. Sagend

Sonunda Bilgisayar Topladım

Yaklaşık 6 Ay Önce Başladığım Serüvende Dün Gaming Gecesinden Son Parça Ekran Kartını Alarak Bitirmiş Bulunmaktayım. Yorumlarınızı Bekliyorum. Yorumları Seffaflıkla Yapmanız İçin Fiyatlarınıda Ekledim. Ek Olarak 1. Görselde İşlemcinin Dahili Ekran Kartıyla Sistemi Topladığımda Çektiğim Fotoğrafı...
  13. Sagend

İlk Edit Eleştiri Yardımı

Selamlar Benim Pc İcin Bi Edit Yaptım Çok Ugrasmadan Eleştirilerinizi Bekliyorum.
  14. Sagend

100K Yeni Sistem Topladım Ho/Go?

EKRAN KARTI: GALAX GeForce RTX 5070 Ti EX Gamer 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı İŞLEMCİ: AMD Ryzen 7 9800X3D 5.20 GHz AM5 96 MB V-Cache 120 W Box İşlemci ANAKART: MSI B650M Project Zero AM5 Soket DDR5 7600(OC) MHz mATX Anakart SIVI SOĞUTUCU: Arctic Liquid Freezer III...
  15. Sagend

Yardım Babam İcin Maks 20K Ya Laptop

Dostlar Selam Babam Hem İs Yapacak Hemde Cok Arada Sirada Oyun Oynayacak Genel Olarak İs İcin Kullanilacak Maksimum 20K Butce İle Laptop Ariyorum İsin Acil Olmasi Sebebi İle İnternetten Siparis Verilmeyecek Vatan MediaMarkt Gibi Elden Alinacak Yerlerden Alinacak Onerilerinizi Bekliyorum.
  16. Sagend

Yardım Kablosuz Oyuncu Kulaklık Önerisi

Dostlar Selam Halihazirda Cloud 3 Kablolu Kulakligim Bulunmakta Onu İade Edip Kablosuz Almak İstiyorum 5k Ya Kadar Çıkabilirim Ne Almaliyim?
  17. Sagend

Metroda Oturma Görgü Kuralları

Dostlar Selam Yazima Baslamadan Once Yargilamadan Cevap Verirseniz Cok Sevinirim Sonuc Olarak Buraya Yazmamdaki Amaç Sizlerin Fikirlerini Almak. Ankara Metroda Yasaniyor Bu Olay 19 Yaşındayim Ancak Yaşımdan Kucuk Gosteriyorum Popeyes Te Çalışmaktayım O Sebeple Hergun 8 Saat Ayakta Kalıyoruz...
  18. Sagend

9800x3d dahili ekran karti ile oyun oynama

Dostlar Selamlar İyi Forumlar Asagida Fotografini Biraktigim Sistemi Topladim Yakin Zamanda 9800x3d De Kargoda Geliyor Ancak Ekran Kartını Yaklasik 1 Ay Sonra Alacagim Bu Sureçte 9800x3d ile Valorant Fortnite Gibi Oyunlari Oynayabilir Miyim Birde Ekran Kartini Sisteme Takinca Ne Gibi Ayarlamalar...
  19. Sagend

Acil 2k Monitör Onerisi

Dostlar Selam Bu Konuyu 3 4 Defa Actim Ancak Tam Bir Karara Varamadigim İçin Son Kez Tekrar Aciyorum Butcem 15k 2k minimum 240hz bir monitor aramaktayim valorant fortnite fivem forza oynamaktayim yardimlarinizi bekliyorum
  20. Sagend

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Selamlar 7600 7700 civarina koltuk almak istiyorum boy 170 kilo 72 uzun saatler oyun oynadigim icin ve yazin terletmemesi icin kumas olmasi onemli onerilerinizi beklerim
Geri