Arama sonuçları: *

• Users: changaver
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Bilgisayar anlık drop yiyor

Arkadaşlar merhaba, internette gezerken, youtube video izlerken veya masaüstünde takılırken bilgisayar ara ara çok kısa bir drop yiyor. bu takılma oyunlarda meydana gelmiyor sadece pc boşta gezerken yapıyor. sistem şu şekilde 7500f, 9060 xt, 32gb ram. Emin olmamakla birlikte sanki eski ekran...
  2. C

2k için gpu önerisi? (9060 xt)

Arkadaşlar merhaba. 6650 xt kartım var 2k monitör aldığım için 2kya dönük bir ekran kartı arıyorum fakat psum 550w veya 600w olması gerek ve 8+6 pin girişim mevcut. 9070 alamıyorum psu masrafı da eklenince bütçemi çok aşıyor. Şuan en mantıklı 9060 xt gibi geliyor. Başka mantıklı alternatifler...
  3. C

YD halen mantıklı mı? 16 pro max fikir...

merhaba arkadaşlar. telefonum bozuldu ve telefon aramaya başladım. bildiğiniz üzere telefon piyasası resmen derya deniz. 16 pro max yd 47.000 TL'ye cihazlar mevcut. imei kaydı yaptırılınca neredeyse türkiye ile aynı fiyata denk geliyor ve garanti durumundan muaf oluyoruz. fakat şöyle bir ödeme...
  4. C

2K' 27 inc monitör önerisi

arkadaşlar merhaba 2k 27 inc monitör önerebilir misiniz? minimum 140 hz olması benim için yeterli.
  5. C

7500F & 6650 XT uyumu?

32 gb ram, 7500f ve 6650 xt sistem var. ekran kartını bir tık daha iyi bişeyle değişmek istiyorum. 1080p de rekabetçi oyunlar oynuyorum ama 2k monitöre geçeceğim. önerilerinize açığım. ayrıca phantom spirit kule soğutucu var pubgde işlemci 70 derecede seyrediyor. ek olarak bu sıcaklık normal mi?
  6. C

Phantom Spirit doğru çalışıyor mu?

Arkadaşlar selam, 7500F işlemciye sahibim snowman m200 kule tipi soğutucum vardı bu işlemcide kullanayım dedim fakat tam yükte 80 derecelerin üstüne çıktığını görünce yeni bir kule tipi soğutma almaya karar verdim. Phantom spirit aldım fakat sanki bana tam perforamans çalıştıramadım gibi geldi...
  7. C

10650 S'den RX 6650 XT ye geçmek?

Arkadaşlar selam, 1650 super ekran kartım var ve bunu 2.900 tl ye bugün satıyorum. 6650 XT yi 6.000 tl ye alıyorum. sizce mantıklı mı ? ayrıca i3 10100f işlemcimidr ryzen 5 5600x ile değişeceğim. i3 10100f ve h410m anakartı 3 bine ilana koydum sanırım satacağım. 5600x 4.100 TL'ye sıfır buldum...
  8. C

Anakart ve işlemci tavsiyesi. ACİL

Merhaba, H410M-V3 anakart ve i3 10100F işlemciye sahibim. Eskidiğinden dolayı oyunlarda drop yemeye başladım sanırım. Ufak ufak sistemimi upgrade etmek istiyorum ama şöyle bir durum var, Anakartım sanırım upgrade etmek için bana engel oluyor. Öncellikle bana bütçe dostu anakart ve fiyat...
  9. C

I9 10850K ne ile soğutabilirim?

Merhaba, bu işlemciyi almayı düşünüyorum. Şuan i3 10100F kullanıyorum. bu işlemciye geçtiğimde Snowman M200 kule tipi soğutucu yeterli olur mu yoksa soğutucu almam gerekir mi? ona göre bu işlemciye geçeceğim. ayrıca 650 W 80+ psu mevcut, 1650 super ile birlikte bu işlemciyi psu besleyebilir mi?
  10. C

Sistem topladım. Ne eklenebilir ne çıkarılabilir?

Arkadaşlar selam, Benim 650W Bronze PSU ve kasam mevcut. İçeriğini değiştirip devam edebilirim ama 650W psu sanki az kalacak gibi geldi ve bir sistem toplamaya başladım ve bana site 600W psu önerdi. Toplanan sistemi aşağıda göstereceğim 600W psu yeterliyse ben o zaman psu ve kasa almaktan...
  11. C

Re-size Bar açamıyorum.

Herkese Merhaba, Biosa girdiğimde Re-size bar kısmında sadece auto ve disabled var. Autoya alıp GPU-Z den baktığımda kapalı gözüküyor. Above 4G Decoding bunuda açmam gerekiyormuş sanırım ama bunu biosda bulamadım? Asus H410M-V3. Ekran kartı 1650 Super
  12. C

Sistem yükseltme önerisi

Arkadaşlar selam, i3 10100F 1650 Super OC 16 GB Ram EX-H410M-V3 Anakart Sistemine sahibim. pcde pek fazla oynadığım oyun yok. Ps5 olduğu için oyunları orada oynuyorum. Ama sisteme ufak bir upgrade yapmak istiyorum. pubg oynarken fps sorunu yaşamamam gerek fakat yaşıyorum arada drop giriyor...
  13. C

FPS yüksek olsa bile oyunun droplu gibi olması?

Arkadaşlar selam, forumda yeniyim bir kusurum varsa şimdiden affola. Gelelim şimdi benim için hayati önem taşıyan o kritik konuya. Öncelikle size sistemimden bahsedeyim. i3 10100F - 1650 Super OC - 16GB Ram ve SSD mevcut. Pubg oynarken 40-50 fpslerde oynadığımı farkedince işlemcim ve kartımın bu...
Geri