Arama sonuçları: *

• Users: GhosT_1982
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Bilgisayarı Usb Başlatamadım Yardım ltfen

Sevgili dostlarım pcye format atacağım ama bir türlü yapamadım nasıl yaparım acaba
  2. G

EFootball 2025 Lisans Yaması

Sevgili dostlarım bana lisans yaması lazım atabilicek varmı
  3. G

Öneri 1Tb Harici Harddisk Önerisi

Arkadaşlar bana 1 tb harici harddisk lazım bütçe 2000 tl usb kablolu
  4. G

Kapalı Kutu Satılık Logitech F310 Gamepad

Arkadaşlar sıfır kapalı kutu logitech f310 var isteyen olursa satıyorum fiyatta anlaşırız
  5. G

COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz Hakkında

Sevgili dostlar bana ltfen yardım edin bilgisayarıma format atacağım ama bir türlü biostan başlatamadım usb görmüyor bios ayarı nasıl yapılır ltfen yardımcı olun
  6. G

Nvıdıa Denetim Masası Ayarları Nasıl Olmalı

Sevgili arkadaşlar rtx 3050 6gb ekran kartım var nvdıa denetim masası ayarları nasıl olmalı yardımcı oluırsanız sevinirim
  7. G

Assassin's Creed: Syndicate başlangıç ekranında kalıyor yardım lütfen

Arkadaşlar Assassin's Creed: Syndicate çok oynamak istiyorum ama başlangıç ekranında donup kalıyor ne yapabilirim ltfen yardım
  8. G

Bu Gamepad alınır mı? ?

https://www.idefix.com/ios-ipad-iphone-gamepad-oyun-kablosuz-gamepad-telefonandroidiospcps4tv-box-uyumlu-oyun-kolu-rgb-p-4537106?vendorId=4045 dostlarım bu çok hoşuma gitti alınır mı?
  9. G

Gaming Pc için Displayport Kablosu Öneri

Sevgili dostlar öncelikle selamın aleyküm herkese selamlar casper excalibur 200hz curved 23.8 inç monitörüm var ve displayport kablosu lazım önerileriniz nelerdir tşkler bu arada ekran kartım COLORFUL iGame GeForce RTX 3050 Ultra 6GB GDDR6 96Bit (6GB V4-V) Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı
  10. G

Harici Harddisk 1Tb Öneri

Sevgili dostlarım 1tb harici hardiskim bozuldu ve yenisini almam lazım önerileriniz nelerdir 1 tb oyunlar için
  11. G

Öneri AMD Ryzen 5 5500 Hakkında

Sevgili dostlarım işlemcimin güncellemesi gelmiş heralde bunları yükliyimmi bi faydası varmıdır
  12. G

Bilgisayarımı Yükseltmek İstiyorum

İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek 19MB Önbellek Soket AM4 MPK İşlemci (55294) Anakart 1 x COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz mATX AM4 Gaming (Oyuncu) Anakart (67776) Ekran Kartı 1 x COLORFUL iGame GeForce RTX 3050 Ultra 6GB GDDR6 96Bit (6GB V4-V) Gaming (Oyuncu)...
  13. G

Bilgisayarım usb görmüyor

arkadaşlar bilgisayarıma format atıcam ama bir türlü usb görmüyor anakartım Colorfull BATTLE-AX A520M-K M.2 V14
  14. G

Öneri Bilgisayarıma bu ssd uyumlumudur?

https://www.incehesap.com/patriot-p320-2tb-3000-2200mb-s-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-72425/ arkadaşlar bu ssd uygunmudur bilgisayarıma yardımlarınızı bekliyorum
Geri