Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Steam mağazam bozuk çok acil yardım

arkadaşlar mağazam 2 haftadır böyle kasalarımı satamıyorum sorun nedir lütfen yardım edin
  2. F

Öneri Arkadaşlar mchose deneyimlerim sorular?

arkadaşlar mouse,klavye,kulaklık hepsi mchose merak ettikleriniz varsa sorularınızı alabilirim Mchose A5 ultra Mchose v9 pro Mchose jet 75
  3. F

Yardım Mchose v9 pro şarj olmuyor yardım!!!acil

arkadaşlar 2-3 ay önce gaming gen tr den almıştım kulaklığı toplasan 3-5 kere şarj etmişimdir dün gece şarja taktım sabah kablosuz bağlandığımda low baterry uyarısı verdi sorgulamadım bidaha taktım 1 saat önce çıkardım gene low baterry uyarısı verdi şuan şarjda ışık yanıyor ama sadece kırmızı...
  4. F

Yardım Cs2 yeni armory pass ne zaman?

arkadaşlar armory pass alıcam ne zaman yenilenecek bu gece almalı mıyım yardim
  5. F

Yardım Mchose v9 pro cızırtı sorunu

arkadaşlar mchose v9 pro kulaklığını aldım bazen cızırtı geliyor.Örneğin ets 2 oynarken gaza bastığımda sol taraftan cızırtı geliyor varmı çözümü
  6. F

Yardım Monitör güç kablosunda cızırtı acil

arkadaşlar yeni sistem dizdim bugün 16:00 gibi ilk startı verdim ancak monitöre görüntü gelmedi arkadaki kabloları ittirdiğimde görüntü gelmesi için monitörün güç kablosu cızırtı yaptı.Sonra kabloyu taktıktan sonra çalıştırdım hdmı 1 sinyal yok sorunu verdi ne yapmam lazım?
  7. F

Yardım MONİTÖR CIZIRTI ACİL YARDIM

arkadaşlar asus vg27aqml1a moniyörüm var dün aldım daha sistemi pcyi açtım monitöre görüntü gelmedi kabloyu ittirdiğimde cızırtı yapmaya başladı elektrik.YARDIM EDİN KORKUYORUM
  8. F

Yardım Ekran kartı için strimer önerisi

Arkadaşlar baştan söyleyeyim lian li strimer alamam ekran kartı 9070xt bütçe 1 1,5 k felan
  9. F

Kablo düzeni yardım.

arkadaşlar kasayı aldım ekran kartı kablo montajını böyle yapmışlar çok absürt duruyor ne yapmam lazım
  10. F

Yardım Monitör arkası senkronize led önerisi

Arkadaşlar senkronize led alıcam monitör arkasına 1000tl bütçem var ne alabilirim?
  11. F

İtemsatıştan xbox gamepass alınır mı?

arkadaşlar bildiğiniz gibi xbox passler zamlandı.Haliyle öğrenciyim 800 tl ödemek istemiyorum item satışta aylığı 20 tl ye satılıyor alınır mı? sorun çıkarmı?kullanan varmı?
  12. F

İtopya iade süreci acil yardım

arkadaşlar bildiğiniz üzere sistem almıştım kırık gelmişti.İtopyaya geri gitti sistem demin aradım değişim yapacaz dediler çarşambaya kadar sonuçlanır dediler.Para iadesi almak istiyorum alamazmıyım.Değiştireceğiz dediler nasıl olacak para iadesi almak istiyorum verirlermi
  13. F

9070xt hazır sistem önerisi

arkadaşlar 9070xt sistem alıcam kasa akvaryum olması lazım bide soğutucunun en az 240mm sıvı soğutma olması gerekiyor.Öneri yaparmısınız
  14. F

Yardım Bu kasa alınır mı? yardım

arkadaşlar incehesaptan 9070xt hazır sistem alacam içinde bu kasa var akvaryum olduğu için tercih ediyorum herkes frisby e kötü diyor neden,alınır mı?Frisby FC-9545G 850W 80+ Bronze 7x120MM RGB FAN Mid Tower ATX Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa...
  15. F

60-65 k hazır sistem önerisi

arkadaşlar bilen bilir aylardır pc için uğraşıyorum.2 hafta önce falan pc aldım itopyadan Abdullah abinin attığı 9070xt sistemi.Kırık geldi geri iade ettim bu hafta parasını alıcam.9070xt hazır sistem düşünüyorum 60-65k bütçem var.Sıvı soğutma önemli önerileriniz varsa lütfen sıvı soğutma ile...
  16. F

Yardım Bitfenix w808 kasaya ekstra fan takılır mı

arkadaşlar bitfenix w808 kasasında 4 adet fan var.Başka takılması için uygun olan yer varmı
  17. F

İtopyadan aldığım sistem kırık geldi

itopyadan aldığım sistem kırık geldi değişimini yapacağım müşteri hizmetini arayıp öneriniz varmı
  18. F

Yardım Soğutucu için acil yardım

arkadaşlar gamebooster infinity 240mm soğutucum var.Argb özelliği var ama renkleri nerden değiştiricem bulamadım yardım lütfen
  19. F

Yardım Soğutma rgb acil yardım

arkadaşlar gamebooster infinity 240mm argb sıvı soğutmasını aldım.Ancak araştırdığımda ne bi kontrol programı buldum nede bir rgb control programlarıyla uyumlu olduğunu gördüm.Bu soğutucunun rgblerini nerden kontrol ederim
  20. F

Öneri Klassegear mousepad tavsiyesi

Arkadaşlar klassegeardan bu mousepadi aldım alacak olan varsa böyle gözüküyor kullanınca deneyimlerimi sizlere aktarırım isterseniz
Geri