arkadaşlar 2-3 ay önce gaming gen tr den almıştım kulaklığı toplasan 3-5 kere şarj etmişimdir dün gece şarja taktım sabah kablosuz bağlandığımda low baterry uyarısı verdi sorgulamadım bidaha taktım 1 saat önce çıkardım gene low baterry uyarısı verdi şuan şarjda ışık yanıyor ama sadece kırmızı...
arkadaşlar yeni sistem dizdim bugün 16:00 gibi ilk startı verdim ancak monitöre görüntü gelmedi arkadaki kabloları ittirdiğimde görüntü gelmesi için monitörün güç kablosu cızırtı yaptı.Sonra kabloyu taktıktan sonra çalıştırdım hdmı 1 sinyal yok sorunu verdi ne yapmam lazım?
arkadaşlar asus vg27aqml1a moniyörüm var dün aldım daha sistemi pcyi açtım monitöre görüntü gelmedi kabloyu ittirdiğimde cızırtı yapmaya başladı elektrik.YARDIM EDİN KORKUYORUM
arkadaşlar bildiğiniz üzere sistem almıştım kırık gelmişti.İtopyaya geri gitti sistem demin aradım değişim yapacaz dediler çarşambaya kadar sonuçlanır dediler.Para iadesi almak istiyorum alamazmıyım.Değiştireceğiz dediler nasıl olacak para iadesi almak istiyorum verirlermi
arkadaşlar incehesaptan 9070xt hazır sistem alacam içinde bu kasa var akvaryum olduğu için tercih ediyorum herkes frisby e kötü diyor neden,alınır mı?Frisby FC-9545G 850W 80+ Bronze 7x120MM RGB FAN Mid Tower ATX Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa...
arkadaşlar bilen bilir aylardır pc için uğraşıyorum.2 hafta önce falan pc aldım itopyadan Abdullah abinin attığı 9070xt sistemi.Kırık geldi geri iade ettim bu hafta parasını alıcam.9070xt hazır sistem düşünüyorum 60-65k bütçem var.Sıvı soğutma önemli önerileriniz varsa lütfen sıvı soğutma ile...
arkadaşlar gamebooster infinity 240mm argb sıvı soğutmasını aldım.Ancak araştırdığımda ne bi kontrol programı buldum nede bir rgb control programlarıyla uyumlu olduğunu gördüm.Bu soğutucunun rgblerini nerden kontrol ederim