Arama sonuçları: *

• Users: berzantr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. berzantr

OneDrive depolama boşaltma

Resimde gözüken sil tuşuna basarsam pcden komplemi silinir yoksa onedrivedenmi? one drivei boşaltmak istiyorum ama pc de kalmasını istiyorum. onedriveden silip yedeklemeleri kapatıcağım daha sonra.
  2. berzantr

Windows 11 OneDrive kayıtlı klasörler

Bilgisayardaki resimler klosörü onedrive'e bağlı olduğu için 5gb yerim var sadece. Bu sorunu nasıl ortadan kaldırabilirim. Fotoda atabilirim
  3. berzantr

Yardım Gta 5 te playlistlere nasıl girerim

Merhaba yayıncıların oynadığı parkur vb haritalara tek başıma random kişilerle girebilirmiyim? nasıl girerim?
  4. berzantr

🔥İndirim Gta V Enchanced İndirim 28/08/2025 e Kadar

Steamda %50 indirimli Gta 5 Enchanced 28 Ağustos 2025 e kadar. Pc kurulumu yapınca satın alıcam
  5. berzantr

Öneri Aoc 27" 280hz Monitör Alınır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-c27g4zxe-27-0-3-ms-full-hd-curved-280-hz-oyuncu-u-fiyati,774303193.html Monitöre ihtiyacım var Va 27" 7K bütçem var alınır mı??
  6. berzantr

Öneri 27" Va panel Monitör

Piksel sayma olayı yok ise 27" 1080 p 165hz ve üstü monitör lazım. Curved Flat farketmez ölü piksel olmasın bidaha birdaha uğraşmak istemiyorum. Işik sızması ghosting fln düşük olsun. Genelde hikaye oyunu oynayacağım için Va olsun. Teşekkürler.
  7. berzantr

Yardım R5 9600x işlemci için Thermalright spirit 120 plus V2 yeterlimi

Yeki kasa toplamaya başladım Ryzen 5 9600x için bütçeden dolayı 4 borulu 6mm Thermalright Assassin Spirit 120 V2 seçtim yeterlimi acil
  8. berzantr

Öneri İki kulaklık arasında kaldım

Bir ve İki bunun dışında kablolu ve iyi kulaklık önerilerinize açığım 1.5K
  9. berzantr

Çözüldü✓ Ryzen 5 9600x İçin Kule Tipi Soğutucu

Bu soğutucu nasıl ve siz ne tavsiye edersiniz bütçe mmax2K fln
  10. berzantr

Öneri 7K BÜTÇELİ MONİTÖR LAZIM

Monitör lazım 7 bin liram var özellikler: 240 hz ve üstü. Va panel ve kavisli tercih ederim bu rampage monitörü tavsiye edermisiniz?
  11. berzantr

Çözüldü✓ 6K MONİTÖR ÖNERİSİ Curved 27"

Merhaba max 6-6.5K monitör bakıyordum. Va panel düşünüyorum 27 inç curved olucak. İndirimde varsa olur. 1. Monitör ve 2. Monitör arasında kaldım
Geri