Arama sonuçları: *

• Users: Nart Kaan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

2300 TL'ye kadar mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar herkese merhaba. Daha önceden Gamepower suki kullanıyordum ancak yanlışlıkla başka tuşlara da basıyorum ve sesi rahatsız etmeye başladı. Bu yüzden değiştirmek istiyorum. Rampage enigma tipi sesi boyutu hoşuma gittiği için aldım ancak ilk ürün çift basıyordu servisten yenisi geldi yeni...
  2. N

Big Big Won Gale Hall vs Fantech EOS Pro

Arkadaşlar selam. Daha önce daha üst segmentte gamepad önerisi için konu açmıştım ancak bütçem o kadar çıkabilir mi emin değilim şu an. Eğer bütçem yeterse zaten GameSir Cyclone 2 alacağım ancak bütçem sorun çıkartabilir. O yüzden bu iki gamepad hakkında görüşlerinizi almak istedim. Yaklaşık...
  3. N

2 - 3 bin TL arası Xbox 9. nesil gamepad alternatifi önerisi

Arkadaşlar herkese selamlar. Yaklaşık olarak 1 yıl aydır Xbox 9. nesil gamepad kullanıyorum ve son 4-5 aydır stick drift problemi yüzünden kullanması işkence oldu. Aksilik olmazsa MediaMarkt üzerinden Mıcrosoft'tan iadesini alacağım ve Xbox 9. nesil ergonomisinde ve rahatlığında olan Xbox...
  4. N

Xbox kontrolcü iade süreci hakkında bilgi

Arkadaşlar herkese selam. 08/02/2024 tarihinde MediaMarkt üzerinden aldığım Xbox 9.nesil kontrolcüm ciddi bir stick drift problemi yüzünden neredeyse kullanılmaz hale geldi. Xbox garanti koşullarını okuduktan sonra MediaMarkt'tan iade istedim ancak fazla vakit geçtiği için kabul etmediler...
Geri