Arama sonuçları: *

• Users: noname5588
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. N

Türk telekom altyapılı türknet 500mbps

Türk telekom fiber altyapılı türknet kullanıyorum ve aldığım hız 100 mbps ( hız testlerinde 140 falan çıkıyo).Benim bildiğim altyapı TT olduğu için türknet max 100 veriyor. Bugün recep baltaşın eski bi videosunu gördüm kendisi tt altyapısı ile türknetten 500 mbps alıyor bu nasıl mümkün İlgili...
  2. N

2500 TL civarı klavye önerisi

Emektar 10+ yıllık logitech g103 den yeni bir klavyeye geçmeyi düşünüyorum. 2500 tl civarı bütçede ( +/- olabilir) klavye önerebilir misiniz. F1 f2 tuşları ve sessiz olması önceliğim ama F1 tuşları olmasa da olur.
  3. N

Yardım R5 7600 undervolt ortalama ayarları nasıl olmalı

Başlıkta da belirttiğim gibi 7600 için ortalama UV değerlerini nerden bulabilirim ? Genelde deneme yanılmayla en optimize ayarlar bulunuyor anladığım kadarıyla ama çok bi bilgim olmadığı için yanlış yapmak istemiyorum
  4. N

Çözüldü✓ Kasanın 2 fanı dönmüyor yardım

Yeni sistem topladım kasa enermax starryfort sf70 anakart asus b650mk. Kasada önde 3 arkada 1 egzoz fanı var. Öndeki 3 fanın en altta olanı dönüyor diğer ikisi dönmüyor. Arkadaki fan da dönüyor. Yardım lazım
  5. N

Yardım Bu kadar termal macun yeterli mi

Biraz daha eklemeli miyim ve yaymadan phantom spirit takıcam sıkıntı olur mu
  6. N

Yardım İlk defa kasa montajlıyorum yardım konusu

Asus prime b650mk anakart var montaj yapmaya çalışıyorum cpu ram taktım ssdye geldi sıra. Exceria pro ssd var. Anakartın kutusundan bu çıktı ne işe yarıyor takmalı mıyım ?
  7. N

Yardım G65B Ayarları Nasıl Olmalı

Öneriler üzerine samsung g65b aldım. Öncelikle daha önce hiç monitör kullanmadım fakat 60hz ekran bi excalibur g770 laptopum var. Laptop ekranıyla g65b yi kıyasladığımda çok tatmin etmedi açıkçası. Herhangi bi ayar yapmadım. Monitör için ne tür bi ayar yapmalıyım yardımcı olacaklara şimdiden...
  8. N

Öneri Galax vs İnno3d rtx 5070

Hangisini tercih etmeliyim ? Galax bana plastik oyuncak gibi geliyor inno3d sanırım metal. Hangisinin soğutması daha iyidir https://www.idefix.com/galax-geforce-rtx-5070-1-click-oc-12gb-gddr7-192-bit-dlss-4-ekran-karti-57non7mdbroc-p-8557489?vendorId=4637&ref=akakce&v=1.40.1...
  9. N

Öneri Ktc vs samsung hangisini almalıyım

Bu iki monitör arasında kaldım ve bugün sipariş vericeğim. Samsung hakkında kafam karışık g5 in farklı modelleri var sanırım ve kötüleyen, kronik sorunu çok diyenler var. Ktc yi ise forumda alan ve beğenen arkadaşlar var. İlk monitörüm olucak ve cahilim bu konuda. Sizce hangisini almalıyım artı...
  10. N

Çözüldü✓ Ram kutusunda single channel yazıyor

kit olarak satılan ramin stoğu olmadığı için incehesap üzerinden bu ramlerden iki tane aldım. Asus b650m-k anakartla kullanacağım. Bunlar dual channel çalışmaz mı iade mi etmeliyim kafamı karıştırdı bu yazı. Sistemi şuan toplayamıyorum kasa ve ssd elime ulaşmadı henüz
  11. N

Ram SSD Kasa+psu İşlemci soğutucu öneri

Parça parça sistem toplamaya başladım. Gaming gecesinden ryzen 5 7600 6.000 TL Vatandan asus prime b650m-k 4.300 TL Ram için patriot viper alıcaktım ama sinerjide stokta kalmamış gözüküyor diğer yerlerde de pahalı. Alternatif olarak ne alabilirim ? Ram, ssd, kasa+psu, işlemci soğutucu...
  12. N

Öneri 7500f vs 9600x mmo ve fps için

Cpu ağırlıklı oyunlarda ne kadar fps farklı olur 7500f ve 9600x arasında ? Ekran kartı 5060ti olucak. Aradaki farka değer mi yoksa 7500f alıp geçiyim mi
  13. N

Yardım B650m-k Anakarta wifi kartı

Asus prime B650m-k anakartı almayı düşünüyorum ve 5060ti 16gb palit alma düşüncem var. Bu anakarta wifi kart takabilir miyim pcie slotuna takılıyomuş ne olduğunu bilmiyorum. Son olarak 5060ti bu pcie slotunu kapatır mı büyüklük olarak
  14. N

7500f 5060ti sistem önerilere açığım

Öncelikle herekese iyi forumlar. Bu sistem ilk masaüstü bilgisayarım olucak forumlarda vs araştırma yaparak 0 bilgiyle ortaya böyle bir sistem çıkardım ve birkaç sorum olucak 1) Anakart seçimi iyi midir ve bu anakarta wifi kart takabilir miyim. Bazı yerlerde ekran kartının pcie slotunu...
  15. N

7500f 4060ti sistem ikinci el alınır mı

Herkese merhaba. Öncelikle yeni üyeyim yanlış başlığa açtıysam affola. Bu özellikteki sistemin ederi sizce nedir almayı düşünüyorum da. Monitörle beraber uygun gibi geldi bana. Bir de aynı satıcının 4070 süper ekran kartı var. O kartı bu sisteme taktırsam sorun çıkarır mı psu vs. 4070...
Geri