Arama sonuçları: *

• Users: tamamdir99
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Öneri En son izlediğiniz dizi/film?

Dostlar herkes en son izlediği ve sevdiği diziyi veya filmi yazsın birbirimize öneride bulunalım.
  2. T

Bu Kreatin dedikleri ne oluyo?

Dostlar bu kreatin dedikleri protein tozu gibi bir şey mi oluyor? Alsam günlük içsem yararları ne olur?
  3. T

Öneri İnsanlar neden tablet, daha da ilerisi iPad alıyor?

Dostlar birkaç ay önce heves ettim tablet aldım. Gittim iPad Air m2 işlemcili bir iPad aldım. Aldıktan sonra yaptığım tek şey youtube da video izlemek, arada sırada netflixe girmek. Onun dışında hiçbir şey yapmıyorum. Bu yaptıklarımı 5.000 tl lik bir tablette de yapabilirdim. Siz...
  4. T

Yardım Paliocular yardım etsin

Dostlar bende 1999 model fiat palio 1.4 el var. 5-10 dakikalık sürüş sonrası bile motor ve motor suyu çok sıcak oluyor. Motor suyu çaydanlık gibi fokurduyor. Motor suyu yeterli seviyede, fan çalışıyor. Görünürde her şey tamam. Acaba bu normal bir durum mu? Her palioda mı böyle? Gereksiz mi...
  5. T

Bu akşam hangi filmi izleyeyim?

Bu akşam şöyle iyisinden bir film izlemek istiyorum. Yerli sevmem. Yabancı her zaman tercihimdir. Aksiyon filmleri, vurdulu kırdılı filmler benlik değil. Danimarka, Norveç, İsveç, İrlanda yörelerine ait sıradışı-psikolojik filmleri çok severim. Oranın doğası, insanları bana yakın geliyor...
  6. T

Yardım S24 FE Suya Dayanıklı mı?

Dostlar s24 fe telefonum su dolu banyo küvetinin içine düştü. Birkaç saniye sonra çıkardım. Bu telefon suya dayanıklı mı? Pirince falan yatırmam gerekir mi? İleride hoparlöründe falan sıkıntı çıkar mı?
  7. T

Laptoba ssd tavsiyesi

Dostlar bu laptoba ssd lazım. CD yuvalarına takılan ssd lerden. 256 gb yeter. Hangi ssd yi almalıyım? Takmayı pek bilmiyorum. Galiba bunların takmak için aparatları da oluyor. Bilen arkadaşlar nasıl takacağımı kısaca anlatabilir mi?
Geri