Arama sonuçları: *

• Users: Surgeon40
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Rufus iso yansısı ayrıştırma hatası

çeşitli yollar denesem de rufus sürekli bu şekilde hata veriyor dostlar. Winarchiver ile denedim fakat gene olmadı çözümü var mıdır acaba ? Windows 11 için .
  2. S

Bu laptop alınır mı?

Hp Victus 16-R1041NT 9J243EA Intel I7-14700HX 16GB 1tb SSD 8gb RTX4060 16.1 144Hz Gaming Notebook https://app.hb.biz/hhHdizTaf4FY Merhaba arkadaşlar bu laptop alınır mı sizce kullanan var mıdır?
  3. S

Acil gaming laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar acil laptop alıcam önerilerinizi bekliyorum. Genel olarak oyun için istiyorum fps oyunları oynayacağım ek olarak da soğutma ister mi yoksa alacağım laptopun kendi soğutması yeter mi onu da yazarsanız sevinirim.
  4. S

2.5k Bütçeyle Mouse ve Mouse Pad Arıyorum

Arkadaşlar mouse için kablolu max 2.5k bütçem var ha bu fiyata sağlam kablosuz varsa o da olabilir. Mouse pad içinde sadece fareyi kaplasın istiyorum . Şimdiden teşekkürler.
  5. S

Kulak içi kulaklık alınır mı ?

fps oyunları oynayacağım biraz rahat olsun yer kaplamasın istiyorum sizce alınır mı ? Alınırsa önerileriniz nedir .
  6. S

Acil hazır sistem önerisi 30k civarı.

Arkadaşlar hiç araştırmadım yardımınıza ihtiyacım var. Genel olarak fps oyunları oynayacağım size zahmet tavsiyelerinizi bekliyorum.
  7. S

30k civarı hazır sistem önerisi

Ağırlıklı olarak fps oyunları için hazır sistem önerisi lazım hiç araştıramadım . Taksitle almayı planlıyorum.
Geri