Arama sonuçları: *

• Users: jrjuba
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Yardım Pc kapanıp açılınca kulaklık mikrofonundan aşırı cızırtı geliyor

arkadaşlar ss arctis nova 3 kulaklığım var usb üzerinden pcye bağlıyorum normalde mikrofonu gayet güzel çalışıyor ama takılıyken pc kapanıp açılınca mikrofon bozuluyor ses cızırtı yapıyor tekrar çıkarıp takmam gerekiyor düzelmesi için. Çözüm bulamadım yardım edebilir misiniz?
  2. J

Hangi kablo nereye takılmalı?

arkadaşlar bu üç kablo da kontrolcüden geliyor hangisini nereye bağlamalıyım bilemedim anakartım msi b650 gamimg plus wifi
  3. J

16 pin cpu kablosu yerine 8 pin kullanmak problem çıkartır mı?

arkadaşlar msi b650 gaming plus wifi anakartım var ryzen 5 7500f işlemciyle kullanıcam anakartta 16 pin cpu girişi var sadece 8 taksam yeterli olur mu ya da 16 taksam işlemciye sıkıntı yapar mı?
  4. J

Ryzen 5 7500f için en ideal ekran kartı önersi

ryzen 5 7500f için en ideal nvidia kartı önersi yapabilir misiniz bütçe 22k civarı şimdiden teşekkür ederim.
  5. J

5070 indirimi olur mu?

https://amzn.eu/d/ddupyKQ taksitle bunu almak mantıklı mı yoksa gaming gecesini beklesem rtx 5070 vulcan falan indirimi gelir mi?
  6. J

Rtx 5070 rayzen 7 7800x3d sistemde 1080p oynamak sorun yapar mı ?

Arkadaşlar Rtx 5070 rayzen 7 7800x3d sistem toplamayı düşünüyorum, bu sistemde 1080p monitör alıp oyunları öyle oynasam bi problem yaşar mıyım acaba?
  7. J

FSP Vita GM VITA 850 W vs MSI MAG A850GL 850 W

arkadaşlar psu almayı düşünüyorum bu ikisi arasında kaldım, bu fiyat bandında başka önerisi olan varsa ona da açığım şimdiden teşekkürler
Geri