Arama sonuçları: *

• Users: avira52
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Türk Telekom Modem Zorunlu

Merhaba tür telekom vdsl İnternet kullanıyoruz binaya fiber İnternet geldi bende kendim tplink Archer vx1800v modemi aldım türk telekomu aradım fiber için modemi alma şartı var modemde 1700 TL ye geliyor almak istemiyorum yorum var modemi satmak için ısrar ediyorlar satış biriminden böyle bir...
  2. A

Ekran kartının altına fan takılır mı

Ekran kartının altına fan takılırmı güç kaynağının üstündeki ızgara deliklerini oldugu yere
  3. A

Thermalrigt phantom sprit 120 se RAM'e çarpar mı?

Konudaki gibi bu soğutucu sipariş verdim ramlar crucial pro 16 GB ram iki slottada takılı çarpma riski varmi
  4. A

Bu sisteme uygun kule tipi soğutucu arıyorum

Elbette Selim, sistem bilgilerini n İşlemci: Intel Core i5-14400F Anakart: ASUS PRIME H610M-K DDR5 (LGA 1700 soket) RAM: Crucial Pro 16GB DDR5-5600 MHz CL46 (tek modül, soğutuculu) Ekran Kartı: ASUS Dual GeForce RTX 4060 EVO OC 8GB GDDR6 SSD: ADATA Legend 850 Lite 1TB NVMe M.2 (Okuma: 5000...
  5. A

Bu sisteme uygun kule tipi soğutucu arıyorum

İşlemci: Intel Core i5-14400F Anakart: ASUS PRIME H610M-K DDR5 (LGA 1700 soket) RAM: Crucial Pro 16GB DDR5-5600 MHz CL46 (tek modül, soğutuculu) Ekran Kartı: ASUS Dual GeForce RTX 4060 EVO OC 8GB GDDR6 SSD: ADATA Legend 850 Lite 1TB NVMe M.2 (Okuma: 5000 MB/s – Yazma: 3200 MB/s) Kasa: FAZEON F1...
  6. A

Vatan computer bu sistem alınır mı?

Merhaba bugun vatan computer gıbıp bu kasayı toplatıcam pek anlamam kendimce bışeler yaptım Islemci: AMD Ryzen 5 5600 (6 cekirdek / 12 izlek, AM4) Sogutucu: Xigmatek Apache Plus 120mm RGB (AM4 uyumlu) Anakart: ASRock B550M-HDV (mATX, DDR4, M.2) Ekran Karti: Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB...
  7. A

Msi GeForce RTX 4060

Msi GeForce RTX 4060 gaminx 8gb alınır işlemci AMD ryzen 5 5600 tercihim olucak ikisi arasında sorun yasarmiyim pek anlamıyorum ufaktan olsa bilgi verirseniz sevinirim
  8. A

İtopya hazır sistem alınır mi

Bu sistem için para verilir mi pek anlamıyorum uzun zamandır ilgilenmedigim için AMD işlemci mi tercih etmeliyim
  9. A

PlayStation Xbox sıfır satan yerler

PlayStation veya Xbox almak istiyorum İstanbul ta güvenilir satan yer varmı sıfır internet üzerinden alışverişlerine güvenmiyorum satıcıların yorumları kimi iyi kimi kötü
  10. A

P4 pro almak mantıklı mi

P4 pro alınırmi çift kol 8.5 TL fiyatı var tanıdık birinden ilk konsolum olucak
Geri