Arama sonuçları: *

• Users: ulash0
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Buzdolabı Tavsiyesi Fiyat Performans Bütçe 30-35 Bin

Dostlar buzdolabımız bozuldu 30-35 bin TL'ye bir buzdolabı tavsiyesine ihtiyacım var öncelik tercihim altta buzluğun olması bilgisi olanlar varsa cevapları bekliyorum
  2. U

Hava akışını en iyi nasıl sağlayabilirim lütfen yardım görsel bıraktım HALA NETLEŞTİREMEDİM🙏

Elimde 10 adet fan var sıfırdan bilgisayar topladım ama hava akışını tam nasıl yapacağımı bilmiyorum sağdaki görseldeki gibi olmalı değil mi birde bu elimdeki 3 ekstra fanı nasıl değerlendirebilirim aklıma gelenler radyatörü 6 fanla araya almak veya bir şekilde kasanın üst camına monte etmek...
  3. U

Yardım Fazladan 3 adet fan sipariş etmişim ve kasada vida girişi yok ne yapabilirim

Fazladan 3 adet fan sipariş ettim ve kasada vida girişi yok kasanın üst kısmı tamamen cam nasıl bir şekilde kullanabilirim çarşamba günü toplayacağım bilgisayarı şuanda tamamen parça halinde yardımcı olursanız çok sevinirim ve burada ekstra 3 fan sipariş ettim...
  4. U

Fazladan 3 adet fan sipariş etmişim ve kasada vida girişi yok ne yapabilirim

Fazladan 3 adet fan sipariş ettim ve kasada vida girişi yok kasanın üst kısmı tamamen cam nasıl bir şekilde kullanabilirim çarşamba günü toplayacağım bilgisayarı şuanda tamamen parça halinde yardımcı olursanız çok sevinirim ve burada ekstra 3 fan sipariş ettim...
  5. U

47.500 TL Topladığım Sistem Hakkında Yorum Yapar mısınız Parçarları Yazdım

KASA https://www.incehesap.com/gamepower...perli-cam-atx-beyaz-gaming-kasa-fiyati-77219/ ISLEMCI SOGUTUCU https://www.incehesap.com/gamepower...b-borulu-360mm-cpu-sivi-sogutma-fiyati-76311/ PSU https://www.incehesap.com/msi-mag-a...s-bronze-120mm-fan-power-supply-fiyati-80160/ EKRAN KARTI...
  6. U

Anakart Ram Ve SSD Tavsiyesine İhtiyacım Var / RYZEN 7 7800x3d + Msi 4070 GPU

Anakart, ram ve ssd tavsiyesine ihtiyacım var bu parçalar olabildiğince en ucuz fiyat performans olsun istiyorum birde genel olarak kasa nasıl olmuş biliyorum kasa pek iyi değil ama soğutma konusunda neler yapabilirim ve parça tavsiyesi yaparsanız çok sevinirim. (Parçaların fiyatlarını...
  7. U

GeForce RTX 4070 Super'e Ryzen 7 9800X3D Uyumlu olur mu

Ekran kartım bu r7 9800x3d uyumlu olur mu dostlar https://www.n11.com/urun/msi-nvidia-geforce-rtx-4070-super-ventus-2x-oc-12-gb-gddr6x-192-bit-ekran-karti-48405104?magaza=magic&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  8. U

GeForce RTX 4070 Super'e Ryzen 7 9800X3D Uyumlu olur mu

Ekran kartım bu r7 9800x3d uyumlu olur mu dostlar https://www.n11.com/urun/msi-nvidia-geforce-rtx-4070-super-ventus-2x-oc-12-gb-gddr6x-192-bit-ekran-karti-48405104?magaza=magic&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  9. U

105.000TL Motorsiklet Tavsiyesi Yapar mısınız..

105.000TL bütçem var rs200 ns200 ve apache istemiyorum varsa tavsiyeleriniz bekliyorum
  10. U

RYZEN 7 7800x3d + Msi 4070 GPU / Anakart Ram Ve SSD Tavsiyesine İhtiyacım Var

Anakart, ram ve ssd tavsiyesine ihtiyacım var bu parçalar olabildiğince en ucuz fiyat performans olsun istiyorum birde genel olarak kasa nasıl olmuş biliyorum kasa pek iyi değil ama soğutma konusunda neler yapabilirim ve parça tavsiyesi yaparsanız çok sevinirim KASA...
  11. U

100.000₺ 250cc+ Motorsiklet Tavsiyesine İhtiyacım Var

100.000₺ 250cc+ Motorsiklet tavsiye edebilir misiniz bütçemi çok aşamıyorum
  12. U

Yardım Dell g2724d 27 Caps Lock Bildirimi Kapatmayı Bilen Var mı ?

Dell g2724d 27 Caps Lock Bildirimi Kapatmayı Bilen Var mı ? araştırdım bulamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  13. U

Windows 10 Farklı Oturumlarla İlgili Desteğe İhtiyacım Var!

Dostlar w10 kullanıyorum şöyle bir problemim var çok fazla pencere açık olduğu için normal işlerimi yerine getiremiyorum windows masaüstü 2 ye pencereleri atmak işime yaramıyor ama tam olarak böyle bir şeye ihtiyacım var o pencereler çalışmaya devam edecek ama ben başka bir oturum veya pencere...
  14. U

Yardım Bu Monitörü Tavsiye Eder misiniz ? gigabyte gs27qc 27 170hzoc

2k Monitöre ihtiyacım var bu monitörü tavsiye eder misiniz aklımdaki ürün aslında dell g2724d'ydi fakat itopya dan monitör arızası sebebiyle iade monitör alıyorum alabileceğim tek gigabyte 2k modeli de bu. Dell markasına göre çok problem yaşatır mı fps oyunları için yeterlimidir yardımcı...
  15. U

Öneri Taksitle Alabileceğim İphone Tavsiyesi Yapabilir misiniz

12 Taksite kadar iphone almak istiyorum hangi model daha iyidir pek bilgim yok bana bir model ve taksitle alabileceğim bir yer önerebilirseniz çok sevinirim bütçe max 50-55 bin
  16. U

Öneri Acil İtopya da bulunan 2K Bir Monitör Tavsiyesine İhtiyacım Var

Dostlar monitörüm iade oldu iade olan monitör modelim ellerinde olmadıgı için üst model bir monitör vereceklermiş bende 2kya geçmeyi düşünüyorum acil 2k itopya monitör tavsiyesine ihtiyacım var bütçe max 9k aşşağı resimde bıraktıgım 4 monitörden hangisi en iyisidir bilgisi olan cevaplarsa çok...
  17. U

Yardım 2K Monitör Tavsiyesine İhtiyacım Var

r7 7800x3d işlemci 5070 düz ekran kartlı bir pc topluyorum 2k monitör alacağım genelde oyun oynuyorum birkaç bilgili arkadaşıma sordum aşşağıdaki monitörü önerdi max 7k bütçem var bir şeyler önerirseniz çok sevinirim...
  18. U

RTX 5070 için Ryzen 7 9800X3D mi yoksa Ryzen 7 7800X3D mi

RTX 5070 inno ekran kartlı bir pc topluyorum elimden geldiğince fiyat performans parçalar topladım ama işlemci için 9800 ile 7800 arasında sadece 5000TL fark var ekran kartını değiştiremem bütçemi açar ama işlemciyi yükseltebilirim sizce bu yükseltme çok faydalı olur mu veya ne gibi problemlerle...
  19. U

Öneri Mekanik hafif tuş basımları olan bir klavye tavsiye eder misiniz 3000+

4 ay önce asus rog strix scope rx aldım çok kaliteli ama tuş basımları biraz ağır ve tuşlar olduğundan daha büyük 2. el olarak satıyorum 3000-4000TL bütçeyle bir klavye tavsiye eder misiniz tuş basımı hafif gaming bir klavye
  20. U

20.000-25.000₺ Ekran Kartı Tavsiyesi Yapar mısınız

20.000-25.000₺ Ekran Kartı Tavsiyesine ihtiyacım var r7 7800x3d işlemcili bir pc topladım ekran kartı için bütçem 20-25binTL kaldı amd kesinlikle istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim aklımda aşşağıda bıraktığım ekran kartı var...
Geri