rx 9060xt sapphire pulse ekran kartı kullanıyorum baz oyunlarda bulanıklılık sorunu var driverli silip en stabil ve sorunsuz driver sürümü 25.12.1 deniyor çoğu yerde doğrumu
amd rx 9060xt sapphire pure model ekran kartı kullanıyorum oyunlarda böyle bir bulanıklılık var ve sanki ölçekleme düşük ayarlarıda kontrol ediyorum ancak çözemiyorum
3200g li bir ipgu sistem kurcam valorant gibi hafif oyunlar oynicam bunun için tek slot 32gb ram takcam ancak bazi yerlerde igpu sistemlerde tek kanal ramde fps düşüşü cok fazla olması gibi sorunlar okudum bunlar dogru bilgimi
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-gigabyte-p850gm-850-w-fiyati,1070604207.html
ben buna baktım bütcem 5000 6000 arası bu fiyatlara bunu bulabildim sizce alınır mı?.Sizin tavsiyelerniz neler
şuanda elimde 4060 var bunu satıp upgrade yapmayyı dusnuyorum 7500f işlemci var şuana kadar ekran kartı tarafında hep nvdia tercih ettim ancak amd tarafınada yönelmeyi düşünuyorum sizce ne yapmaılıym 1080p kullanıyorum
ryzen 5 7500f sıcaklık 80 derece göruyor ancak ryzen master uygulamsı uzerinde auto oc yapınca 96lara kadar cıkıyor bu sıcaklık değerleri normalmi (120mm 4 bakır borulu kule tipi kullanıyorum)
Yeni ana kart islemci ve ram aldim ddr5e kısaca
Ana kartim: asus b650 mr bilgisayarı açma tusuna bastıktan 40 50 saniye sonra asus yazisi geliyor sonra hersey hızlı biostan bazi ayarlar yaptim ancak duzelmedi boot option gibi
forza horizon 5 girdiğimde bir süre sonra oyun donup oyundan atıyor diğer oyunlarda soruın yok ama forza da boyle oluyor ayarları düsürmeyi denedim yinde olmadı
Kingston Fury Beast 32 GB 3200 MHz CL16 tek slot ramim var yotubede kasıyor ve yetersiz bellke uyarısı veiyor ve farklı tarayıclar denedim hepsinde boyle sorun neden kaynaklı olabilir