Arama sonuçları: *

• Users: ReingX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Yardım Sapphire 9060xt den gigabyte geçmek mantıklimi

Şuanda sapphire 9060xt kullanıyorum bazı oyunlarda ghosting sorunu yaşıyorum gigabyte geçersem düzeleceğini düşünüyorum
  2. R

Yardım RX9060XT stabil driver

rx 9060xt sapphire pulse ekran kartı kullanıyorum baz oyunlarda bulanıklılık sorunu var driverli silip en stabil ve sorunsuz driver sürümü 25.12.1 deniyor çoğu yerde doğrumu
  3. R

Yardım RX 9060XT Bulanıklılık sorunu

amd rx 9060xt sapphire pure model ekran kartı kullanıyorum oyunlarda böyle bir bulanıklılık var ve sanki ölçekleme düşük ayarlarıda kontrol ediyorum ancak çözemiyorum
  4. R

Yardım Razer seiren v3 mini mi yoksa fifine a6v mi?

Bu aralar 2.5 3 k arasına bir mikrofon bakıyorum discordda arkadaşlarla sohbet etmek icin kullancsm bu iki mikrofona baktım sizce hangisini almaliyim
  5. R

Rx9060xt alınır mı??

merhabalar son zamanlarda 9060xt 16gb sapphire modeline bakıyorum 7500f ve 1080p monitor ile kullancam hem 5060ti raikibi hemde fp alınır mı? sizce
  6. R

Yardım 4060 ekran kartim var 3070ti veya 5060 ile takas yapmayi susunuyorum

Yazdığım givi bir takas yapmayı düşünüyorum elimdeki 4060 artik yetersiz kaldığı icin mantıklımi sizce
  7. R

Yardım 4060 ve 3070ti takas

Elimde suan 4060 var 3070ti ile takas etmeyi düşünüyorum sizce yapilirmi
  8. R

Yardım 750 watt msi mi 850 watt gigabyte mi

Aklımda Gigabyte GP-P850GM ve msi mag a750gl car ikiside sistemime yeterde artar bile sizce hangisi daha mantikli
  9. R

Yardım İpgu tek kanal ram mi çift slotmu

3200g li bir ipgu sistem kurcam valorant gibi hafif oyunlar oynicam bunun için tek slot 32gb ram takcam ancak bazi yerlerde igpu sistemlerde tek kanal ramde fps düşüşü cok fazla olması gibi sorunlar okudum bunlar dogru bilgimi
  10. R

Yardım Yakında zamanda 850watt psu almayı düşünuyorum öneriler lazım

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-gigabyte-p850gm-850-w-fiyati,1070604207.html ben buna baktım bütcem 5000 6000 arası bu fiyatlara bunu bulabildim sizce alınır mı?.Sizin tavsiyelerniz neler
  11. R

Yardım Xpg kyber 750 watt psu alınırmi

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-xpg-kyber-750w-gen5-750-w-fiyati,745990869.html Normalde xpg sevdiğim markadır ancak psu su Alınır mı? bilemedim sizce Alınır mı?
  12. R

Rtx 5060 8gb mi 9060 xt 16 gb mi

şuanda elimde 4060 var bunu satıp upgrade yapmayyı dusnuyorum 7500f işlemci var şuana kadar ekran kartı tarafında hep nvdia tercih ettim ancak amd tarafınada yönelmeyi düşünuyorum sizce ne yapmaılıym 1080p kullanıyorum
  13. R

7500F occt sıcaklık değeri

ryzen 5 7500f sıcaklık 80 derece göruyor ancak ryzen master uygulamsı uzerinde auto oc yapınca 96lara kadar cıkıyor bu sıcaklık değerleri normalmi (120mm 4 bakır borulu kule tipi kullanıyorum)
  14. R

Yardım Yeni anakart islemci ram aldim pc yavas aciliyo

Yeni ana kart islemci ve ram aldim ddr5e kısaca Ana kartim: asus b650 mr bilgisayarı açma tusuna bastıktan 40 50 saniye sonra asus yazisi geliyor sonra hersey hızlı biostan bazi ayarlar yaptim ancak duzelmedi boot option gibi
  15. R

Msi 650 mb pro aldim iade asus b650 mr almaya değermi

Yakın zamanda ddr5e geçeceğim icin msi b650 mb pro aldim ancak şuan bunu iade edip asus b650 mr almayi düşündürüyorum sizce değermi
  16. R

PSU Vida Problemi: Çıkmıyor!

Yeni kasa aldim parçaları diğer kasaya takcam eski kasadan psu vidaları çıkmıyor ne kadar zorladiysamds dömuyor
  17. R

Pc ilk açıldiginda boyle oluyor

Bazende pc çalışırken ekran donuyor robot sesleri gibi sesler çıkıyor siyah ekran veriyor bunun nedeni ne olabilir
  18. R

Steam yaz indirimnde hangi oyunları almalıyım

steam yaz indirimleride önerebileceğiniz oyun varmı
  19. R

Yardım MSI RTX 4060 OYUNDAN ATMA

forza horizon 5 girdiğimde bir süre sonra oyun donup oyundan atıyor diğer oyunlarda soruın yok ama forza da boyle oluyor ayarları düsürmeyi denedim yinde olmadı
  20. R

Yardım Bilgisayarım youtubede kasıyor ve tarayıcım yetersiz bellek uyarısı veriyor

Kingston Fury Beast 32 GB 3200 MHz CL16 tek slot ramim var yotubede kasıyor ve yetersiz bellke uyarısı veiyor ve farklı tarayıclar denedim hepsinde boyle sorun neden kaynaklı olabilir
Geri