Arama sonuçları: *

• Users: Kaan4578
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

FPS Drop sorununu nasıl halletebilirim

Beyler şimdi geçenlerde kule tipi soğutucu aldım stok fan kullanıyodum ama işlemci yanıyodu kavruluyodu 85 derecede zarzor oyunu açıyodu kule tipi soğutucuyu alalı bi fps drop var oyunlarda biraz araştırdım meğer kule tipi soğutucudan dolayı kaynaklanıyomuş şimdi soğutucuyu egzoz fana doğru...
  2. K

Dying Light 1'e Büyük Güncelleme!

Yaklaşık 5 ay önce duyurulan, Dying Light 1’in 10. yılına özel etkinlikte çıkan ücretsiz DLC ile birlikte yayınlanması planlanan grafiksel güncelleme bugün 26 Haziranda geliyor! Başta bu güncellemenin, yeni 10. yıl DLC’siyle birlikte çıkması planlanıyordu ancak ertelendi. Şimdi ise resmi olarak...
  3. K

AMD RX 6600 Serisi için üretimi durdurdu!

Evet maalesef amd RX 6600, RX 6600 XT, RX 6650 XT için üretimleri durdurdu oysaki günümüzde 1080p'de high ayarlarda çoğu oyunda 60 fps veren bi karttı hem gayette ucuzdu sıfır hali bile en son 8-9bin liraydi 2. el zaten dahada iyiydi fiyat açısından ama amd sırf 7000, 9000 Serileri çıktı diye...
  4. K

Windows 10 Desteği Bitmesine 3 Ay Kaldı!

Haziran Ayı ile Ekim ayı arasında 3 ay var 14 ekimde windows 10 ölecek hangi işletim sistemine geçmeyi düşünüyorsunuz Linux? Windows 11? Ben şahsen Windows 11'e geçip AtlasOS kurmayı planlıyorum malum windowsun sisteme zorla edge sokması ve sistemi bomboş hizmetlerle uygulamalarla doldurması vb.
  5. K

Oppo A91 Debloat Vb.

Beyler bende Oppo A91 CPH2021 model telefon var telefonu adam etmek istiyom bloatware'i telemetry'yi vesaire o tarz şeyleri silmek istiyom bunun en iyi çözümü herkesin bildiği gibi custom rom kurmaktır ama ne bi custom rom destek veriyo nede biri xda forumsda özel port yapmış bu telefon için...
  6. K

Yardım Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Sistemimle uyumlu mu

Gametech colder kasam var https://gametechpc.com/colder-bilgisayar-kasasi/ Gigabyte GA-A320M-H Anakartım var Enermax ETS-T50A-BK-ARGB uyumlu mudur sistemimle?
  7. K

En Hafif Windows Nedir

Çok fazla hafif windows sürümü var kafam çok karıştı Windows LTSC, AtlasOS, ReviOS Tiny 10 Windows single language edition var bide chris titus tech'in yaptığı winutil adlı uygulamadan tweak at diyenlerde var ordan gereksiz servisleri silebiliyormuşsun burdan en hafifi hangisi
Geri