Arama sonuçları: *

• Users: darkozi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. darkozi

Yurtdışından Sata SSD tavsiyesi

Arkadaşlar malum ülkemizde ssd fiyatları fırlamış durumda ve bilgisayarımda ikinci bir m2 ssd girişi yok bu yüzden 500gb m2 ssd ye ek olarak 2 tb sata ssd eklemeyi düşünüyorum. Abim Almanyada yaşıyor ve oradaki amazon, satürn veya mediamarkt gibi bir mağazdan ssd aldırmayı düşünüyorum marka...
  2. darkozi

Kioxia 960 GB sata ssd alınır mı?

Arkadaşlar linkteki ssd'nin fiyatı uygun gözüküyor alınır mı dersiniz...
  3. darkozi

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S21 FE 2. Nesil 15.661 TL

https://app.hb.biz/itgVQXFlTdfE
  4. darkozi

Ikinci el s24 alınır mı?

kutu faturasız temiz s24 256 gb 22 bin tl ye alınır mı?
  5. darkozi

Bu sata ssd alınır mı?

Fiyatı düşük ve markasını anlayamadım sadece merak ettiğim için soruyorum bu ssd alınır mı...
  6. darkozi

❌İndirim Bitti! 🔥İndirim İphone 13 128GB 29.999 TL

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_apple-iphone-13-128-gb-akilli-telefon-midnight-mlpf3tua-1217606.html?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=psm-other%20epey&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&pfx=102aa45e6f0397f618297d2128f20d&utm_term=102aa45e6f0397f618297d2128f20d Uzun...
  7. darkozi

PC'de gamepad ile oynamalık oyun tavsiyesi

Arkadaşlar bilgisayarda tek başıma gamepad ile oynayabileceğim saran ve pek kafa yormayan bir oyun önerebilir misiniz? Arkadaşım yok, olsa bile evde müsait bir ortam yok bu yüzden tek kişilik olması ve ücretsiz olması önemli.
  8. darkozi

Havit h612bt kablosuz kulaklığın mikrofonu pc de çalışmıyor

Evet arkadaşlar 5-6 ay önce aldığım bluetooth kulaklığımın mikrofonunu naptıysam pc de çalıştıramadım windows ayarlarındaki izinler de açık ne yapmalıyım?
  9. darkozi

4 pinli fan hızını kontrol etme

Arkadaşlar, kasam Gamework GAMX Dynamic. Kasada 4 pinli fanlar mevcut ve sürekli sabit hızda dönüyor. Fanların hepsi birbirine bağlı ve en sonunda hepsi SATA kablosuyla PSU'ya bağlı. Ben hız kontrolü yapabilmek için Aogo 10 port fan çoklayıcı almıştım ama fanları çoklayıcıya takınca çalışmadı...
  10. darkozi

Sapphire rx 6600 mü intel arc a750 mi almalıyım?

Merhaba arkadaşlar genelde gta 5 ve cs2 oynayan birisiyim çoğunlukla youtubeda video izlerim sistem parçalarını topladım sadece ekran kartı kaldı hatta onu da almıştım (intel arc a750) ama açılmış ürün gönderdikleri için iade ettim sizce sıfır intel arc a750 mi alayım yoksa 5500₺ ye ikinci el...
Geri