Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Thermalright phantom spirit 120 se arbg Ramlerin RGBsini kapatır mı?

Selamlar yeni topladığım sistem parçaları şu şekilde İşlemci: ryzen 5 7500f Anakart:Asus prime b650m-k ekran kartı:ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB Ram: Patriot viper venom rgb 2x16 gb 6400mz 32 cl ssd: kioxia exceria plus g3 1 tb Kasa: phanteks xt ultra pro İşlemci soğutucu alıcam başlıkta...
  2. F

Yardım 3x8 PİN PCI Kablolu Güç Kaynağı Önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni topladığım Asus Prime 9070 xt gaming oc ekran kartı sistemim için Psu arıyorum.Ekran kartım 3x8 pin güç girişi istiyor.Yeni çıkan şu 16 pınli pcı kablolarınıda desteklemiyor.Dolayısıyla bana 3 AYRI kablodan 8 pin çıkış veren bir en az 750w bir psu lazım. MSI MAG A750GL...
  3. F

Yardım MSI Mag Forge 320R Airflow vs Lian Li Lancool 205 Mesh vs Lian Li Lancool 216

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sistem toplamaktayım artık sadece kasa kaldı ama karar vermekte zorlanıyorum.Daha önce bir kaç kere konu açtım ama halen karar veremedim.Son olarak aklımda birkaç model kaldı sizlerin fikrini danışmak istedim.Sistemim şu şekilde İşlemci: ryzen 5 7500f...
  4. F

Asus Aura Sync Arbg ve Drbg

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum şuan sadece kasa kaldı.İlk defa kendim sistem topladığım için bilmediğim bir çok şey var o yüzden size danışmak istedim.Sistemdeki bazı parçalarım Anakart asus prime b650m-k,ram patriot venom rbg 16x2 gb,hava soğutma thermalright phantom spirit 120...
  5. F

Yardım Asus Prime 9070xt için Kasa-Psu ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım ancak çok fazla yardım gelmedi ve o günden sonra kasa ve psuya biraz daha bütçe ayırmaya karar verdiğim için tekrardan konu açtım.Yeni bir sistem topluyorum.Aldığım parçalar şu şekilde. İşlemci: ryzen 5 7500f Anakart:Asus prime b650m-k ekran kartı:ASUS...
  6. F

9070 XT İçin Kasa-PSU Önerisi

Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem toplamaktayım birçok parçayı aldım sadece kasa güç kaynağı ve işlemci soğutucu kaldı.Bu konuda çok bilgim olmadığı için yardımınızı istiyorum.Sistemim şu şekilde İşlemci: ryzen 5 7500f Anakart:Asus prime b650m-k ekran kartı:ASUS PRIME RADEON RX 9070 XT OC 16GB...
Geri