Arama sonuçları: *

• Users: Momoroket
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Momoroket

Asus mu gigabyte anakart mı hangisini almalıyım?

İki anakart arasında kaldım biri Asus rog strix b850-a gaming Wifi diğeri ise gigabyte aorus b850 elite anakart işlemcim 7800x3d ekran kartım rtx5070 sizce hangisini almalıyım?
  2. Momoroket

Kendim topladığım sistemim sizce nasıl eksik var mı

Arkadaşlar kendim Pc topluyorum parçalar bunlar sizce eksik birsey var mi eksik olan düşük olan yükseltmem gereken bir şey veya düşürmem gereken fikirleriniz nedir acaba
  3. Momoroket

Çözüldü✓ İşlemci ve ekran kartım birbirine darboğaz yapar mı?

İşlemci olarak 7800x3d alicam ekran kartım ise galax rtx5070 ikisi birbirine darboğaz yapar mı sizce?
  4. Momoroket

Çözüldü✓ Sıvı soğutma ve hava soğutma arasında kaldım

Ryzen 7 7800X3D işlemcim için iki soğutma arasında kaldım biri Thermalright Peerless Assassin 120 Digital diğeri ise Thermalright Frozen Prism 240 ikisi arasinda kaldım sizce hangisi daha iyi soğutur hangisini tercih etmeliyim.
  5. Momoroket

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800X3D İçin Sıvı Soğutmamı Yoksa Hava Soğutmamı Tercih Etmeliyim?

Topladığım kasa da ryzen 7 7800x3d var sıvı soğutma almayı düşünüyorum msı mag a13 240mm ama onunla aynı performansı verecek hava soğutular varsa fazla para vermek istemiyorum boşuna.
  6. Momoroket

Çözüldü✓ Colorful igame Rtx 5060 ti 16gb ekran kartı alınır mı nasıldır

Kız arkadaşım icin bir PC topluyorum iki ekran kartı arasında kaldim biri asus prime rtx 5060 ti 16gb diğeri de colorful igame Rtx 5060 ti 16gb renginden ve görüntüsünden dolayı kız arkadaşım colorfulu istiyor ama nasıl bir ekran kartı nasıl bir marka olduğunu bilmediğim için kararsız kaldım.
Geri