Arama sonuçları: *

• Users: Seyfo02
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

4-5 k oyuncu koltuğu

4-5 k bütçem var oyuncu koltuğu önerisi
  2. S

Kablolu/Kablosuz Kulaklık önerisi

Bütçe 1500 kulak içi kulaklık önerisi kablosuz olursa daha iyi olur
  3. S

Nasıl televizyon yorum alabilir miyim

Bu televizyon için yorumlarınız nedir [H3 id='Toshiba+50UV2363DT+-+50UV1563DT+50+4K+UHD+Vidaa+TV']Toshiba 50UV2363DT - 50UV1563DT 50" 4K UHD Vidaa TV[/H3] 16 k fiyatı var
  4. S

Kasama 360 mm sıvı soğutma sığar mı?

Kasamın özellikleri bu Dark DKCCW360 Aqua force soğutma sığar mı
  5. S

Cs2 Csfloat skin almak için güvenilir bir site mi?

Bıçak alacağım csfloat güvenilir mi
  6. S

Cs 2 Bıçak önerisi verir misiniz

Bu yeni güncellemeden sonra karambit, talon,kelebek bıçak önerir misiniz veya farklı bıçaklar
  7. S

Cs2 Gecikme çok oynak stabil değil nasıl stabilize ederim

Ekran kartı msim bi 4 ms bi 18 e fırlıyor nasıl daha stabil hale getiririm Rx7700XT kullanıyorum
  8. S

Abra A7 14.5 nasıl bilgisayar

Nasıl bilgisayar bi yorum alabilir miyim
  9. S

Faceit kimlik onayı problemi

Reşit değilim kimliğimde fotoğraf yok faceit oynayamam değil mi
  10. S

Cs 2 Hile sorunu yeni başladım

Babalar yeni sistem dizdim cs 2 geçtim oyunda yeniyim 100 saatim tek var 1.6 dan geldim ama çok fazla hile var oynanmıyor neredeyse hilesiz nasıl oynarız Premierde hile çok diyorlar faceit nasıl bilmiyorum işleyişi nasıl yeni biri için zor olur mu
  11. S

Minecraft Java açılmıyor

Hocam game pass aldım launcherı indirdim javayı indirdim launcherden açınca açılıyor arka planda çalışıyor ama ekrana gelmiyor çözüm önerisi
  12. S

Cs 2 de önerdiğiniz komut var mı

Oyuna yeni başladım komut öneriyor musunuz
  13. S

Bilgisayar kendini kapatıyor

bilgisayar sürekli kendini kapatıyor format attık ama hala kendini bir süre kapatıyor güç kaynağından olabileceğini düşünüyoruz tavsiye var mı.
  14. S

Bilgisayara virüs girdi

Windows ses aygıtı grafik yalıtımı yüksek miktarda CPU ve ram kullanıyor çözüm bilen var mı acaba
  15. S

Ryzen 5 7600 soğutucu önerisi

Elimde şuan fsp nc5 var ama valorantta bile 77-78 dereceleri görüyorum warzonede 83-84 derece genellikle 80 derece 2000 tl ve altına öneri istiyorum size zahmet. Şanlıurfada yaşıyorum o yüzden dereceler böyle yüksek diye düşünüyorum
  16. S

Cs 2 Pingimi naskl azaltabilirim

Pingim normalde modemin yakınındayken 60-70 pingdi uzak biryere taşımak zorunda kaldım wifi sinyal güçlendirici ile 80 ping bunu azaltmamın yolları var mıdır acaba
  17. S

Cs 2 gecikme sorunu var

Cs 2 de baya gecikme var pingim 60 civarlarında nasıl halledebilirim.
  18. S

Valorant fps 200 de tıkalı kalıyor

Dün aynı bilgisayar 500-600 fps verirken şimdi 200 sabit neden acaba ne yapmam gerekiyor
  19. S

Kasam Kendini Kapatıyor

Bilgisayarım çalışıyor fakat 1-2 dakika sonra kendini kapatıyor
Geri