Arama sonuçları: *

• Users: Elmeryy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Elmeryy

İPADOS 26 DAN 18 E DÜŞÜREMİYORUM DAYANAMIYORUM ARTIK

bu gece ipad pro m1 13 inç tabletimi ipados26 ya güncelledim, allah belamı versin o güncelleye basan ellerimi.... tablet ana ekranda bile laglanıyor denetim merkezi açıldığında ekran simsiyah oluyor ne yapacağım bilmiyorum artık apple ios 18i imzalamayı da bırakmış geri downgrade yapamıyorum...
  2. Elmeryy

HANGİ ÜRÜN .COM GÜVENİLİR Mİ EXCALİBUR 11.000TL

https://hangiurun.com/casper-excalibur-g770-intel-core-i7-12700h-16gb-500gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-g770-1270-bvj0x-b Beyler bu site kolpa mı bana biraz kolpa geldi daha önce alışveriş yapan var mı
  3. Elmeryy

Airpods pro 2 windows tüm sesler gidiyor

aripods pro 2.nesil cihazı windows 11 de kullanmak istiyorum bazen sorunsuz bağlanıyor fakat 1-2 saat sonra bağlantı kesiliyor tekrar bağlandığımda bağlandı gözüküyor ama ses yok bazen direk bağlandı gözüküyor ama hiç ses alamıyorum bluetoothu kapatıp açmak kulkalığı kapatıp açmak sorunu...
  4. Elmeryy

Hyperx cloud core wireless alınır mı

3-4k bütçe var kablosuz olması önemli chatgptye sordum cloud 2 core wireles cloud core wirelesstan daha alt bir modelmis, cloud 2 core da 7.1 yokmuş sizce bu kulaklık alınır mı
  5. Elmeryy

Kraken kırıldı yeni kulaklık önerisi (g435 iyi midir?)

Razer Kraken kullanıyordum memnundum, 7.1 falan güzeldi memnundum. Şu an valorant cs gibi fps oyunları oynuyorum valorant ağırlıklı, ama bu aralar video düzenleme işleriyle daha çok uğraşıyorum. 7.1 olması önemli şu an g435 düşünüyorum 7.1 var mı bu kulaklıkta fps oyunlarında performansı nasıl...
  6. Elmeryy

Logitech g300s tutukluk yapıyor ve satıştan kalktı mı?

bilmem kaç senedir g300s kullanıyorum az önce fare tutukluk yapmaya başladı titriyor falan kendi kendine bunu düzeltmenin bir yolu var mı? aynı sorunu yaşayanlar var mı? bir de yenisini almak istedim sadece arçelik ve beko da satışı var gözüküyor bu mouselar satıştan kalktı mı?
  7. Elmeryy

Barış Fonksiyon Fasikülü Alınır mı

bu sene sıfırdan başladım ilk 12 konu nerdeyse bitti artık okulda limit türev integrale geçtik bunlar anlatılırken kaçırmak istemediğim için öncesinde fonksiyon çalışmak istiyorum sıradaki konum çarpanlara ayırma, çarpanlara ayırmayı hızlıca bitirip fonksiyona geçmek istiyorum barış fasikülü...
  8. Elmeryy

Fotoğraf kalite yükseltme

herkese iyi akşamlar şu 3 fotoğrafın özellikle ilk fotoğrafın yüksek kalitelisi lazım elinde olan veya nasıl yapabileceğimi bilen var mıdır hem telefona hem pc ye ekran resmi yapmak istiyorum boyutuda en az 1920 1080 olmalı yapay zeka yapıyor mu böyle şeyler :D yapabilecek veya nasıl...
  9. Elmeryy

AirPods pro kutusu bozuldu farklı bir kutuyla kullanabilir miyim

airpods pro 1.nesil kutum bozuldu apple 3k diyor yeni kutuya sahibindende 1k ya ikinci el kutular var bu kullanılmış kutularla beraber kulaklıklarımı kullanabilir miyim eşlemesi vs nasıl oluyor ya da alternatif çözüm önerileriniz varsa bekliyorum
  10. Elmeryy

Spotify açınca pcde sesler komple bozuluyor

spotify açılınca pcde komple sesler bozuluyor bir dakika falan cızırtılı kasarak geldikten sonra düzeliyor sebebi nedir bilgisayardaki komple sesi bozuyor sadece müziğin sesi değil
  11. Elmeryy

Yks için İpad 10 alınır mı?

beyler bayanlar galiba air ile arasındaki en büyük fark kalem ve işlemci klavye alacak zaten para yok sizce alınır mı bir de yurt dışı ipadler burada sorun çıkarıyor mu
  12. Elmeryy

TYT Mat sıfırdan bıyıklı matematik ile çalışılır mı

şimdi kitabını aldım 10 günde temel atmanın nasıldır iyi midir? 10 günü bitirince yine aynı hocanın 55 günlük kampı mı tercih edilmeli yoksa başka kaynak var mı önreceğiniz
  13. Elmeryy

VALORANT Hesabım Ne Kadar Eder

Bölüm 8 Kısım 3 te yüce 3 tü sonra daha rank girilmedi toplam 6 bp açıldı hesap 199 level şu an unranked iyi oynarsanız rank maçlarından sonra dia atar bir de yeni ajan yok skinler aşağıdaki gibi battlepass skinlerini dahil etmedim Bıçaklar rgx kelebek bayonet ve jett bıçağı Vandallar kaos...
  14. Elmeryy

Yurtdışı iPhone Çin Modeli mi Global Model mi Alınmalı?

çin modellerinde çift fiziki sim global modellerde bir fiziki bir e sim var türkiyedekilerle aynı çinde sim kartı diğer yuvaya takıp ikinci 4 ayı direk kullanabiliyormuşuz galiba globalde e simle uğraşıyorsunuz global cihazlarda 1 yıl garanti varmış türkiyede de ama bazıları adınıza faturalı...
  15. Elmeryy

kaliteli replika magsafe kılıf ve cüzdan önerisi

beyler kaliteli animasyonlu replika kılıf ve mümkünse magsafe cüzdan arıyorum arkadaşım ali expressden aldı baya kaliteli ama ben bulamadım aldığı ürünleri bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim telefon iphone 15
  16. Elmeryy

yurtdışı cihazlara ikos k7 ile ömür boyu kullanım gerçek mi

ikos k7 diye bir cihaz varmış yurtdışı iphoneları ömür boyu açık kullanmamıza yarıyormuş beyler bunun doğruluğu var mı yoksa kolpa mı cihaz
  17. Elmeryy

iPhone 15 Yurt Dışı Almak Mantıklımı

beyler selamünaleyküm iphone 15 128 ler kapalı kutu sıfır 26 ya satılıyor telefoncu tanıdığımdan duyduğuma göre 8 ay devletin verdiği süreyi kullandıktan sonra 4 ay da telefoncular açıyormuş telefon 1 seneyi doldurunca devlet tekrar 8 ay kullanım süresi veriyormuş sonra yine 4 ay telefoncu...
  18. Elmeryy

amerikadan hangi ashwaganda alınmalı

arkadaşım getirecek amerikada yaşıyr ashwaganda amerikadan alınır mı? türkiyedekiler gibi çakma çıkar mı
  19. Elmeryy

haftada 3 gün antreman programı fittnes

beyler 3 gün gidiyorum zaten bacaklarımı küçültmek istiyorum hem yağ hem kas olarak normalden fazlalar yani bacaklarım zayıfta değil ayrıca zaten dizim sakat olduğu için ayda bir çalışıyorum normalde bro split yapıyorum sizce push pull push döngüsü 3 gün için nasıl olur
  20. Elmeryy

4 gün antreman programı önerisi

4.ay 16 yaş bacaklarım doğuştan aşırı büyük aslında bunları küçültmek için başlamıştım ayrıca dizim de sakat olduğu için bacak az yapıyorum 2 hareket sadece normalde 3 gündü bro split yapıyordum şimdi 4 güne geçeceğim 4 gün için push pull - push pull+legs döngüsü nasıl olur zaten iki hareket...
Geri