Arama sonuçları: *

• Users: Fkurt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Yardım Eski tip Panasonic hoparlörlerimi nasıl çalışır hale getirilebilirim?

Merhaba, evimde yaklaşık 10 seneden beri öylece bir köşede duran hiçbir parçası elimde olmayan iki tane eski tip kırmızı siyah çıkışlı hoparlör var. Nasıl bir düzenek (kablo, amfi vs.) kurmalıyım ki tekrardan çalışır hale gelsinler? Bu konuda acemiyim, yardımcı olursanız sevinirim.
  2. F

Yardım 1-1.5k kulak içi kablolu oyuncu kulaklık önerisi

Online oyunlarda ses kasmak için kulak içi kablolu kulaklık arayışındayım. Dahili mikrofonu olursa iyi olur fikirlerinizi bekliyorum.
  3. F

Yardım Gaming gen tr üzerinden 4000tl kablosuz klavye ve mouse öneri

Gaming gen tr üzerinden de iycizo ve parolapara fırsatlarıyla alabileceğim kablosuz klavye ve mouse var mıdır.Şuanlık klavye için kafamda mchose z75s fare içinde wraith z1 modeli var. fare için gaming gen tr de aklıma yatan bir model bulamadım. (Fareyi palm grip şeklinde tutuyorum Klavye...
  4. F

0-2000TL Bluetooth Mouse önerisi

Merhabalar çalisma masamda iki farkli cihaz kullaniyorum,hem iş hemde oyun oynamak için kullanabileceğim bir bluetooth mouse ariyorum.Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.
  5. F

0-2500 Bluetooth Klavye önerisi!!

Merhabalar çalisma masamda iki farkli cihaz kullaniyorum,hem iş hemde oyun oynamam için kullanabilecegim bir bluetooth klavye ariyorum.Bu konuda onerilerilerinizi bekliyorum.
Geri