Arama sonuçları: *

• Users: Slayterxd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

ASUS VG27AQ5A MONİTÖR AYARI İÇİN YARDIM ?

Merhaba, geçtiğimiz günlerde yeni bir monitör aldım. Ancak monitör menüsüne baktığımda birçok bilmediğim terimle karşılaştım. Bana en güzel ve en doğru şekilde renk gösteren ayarları verebilir misiniz? Genellikle hikâye tabanlı oyunlar oynuyor ve film izliyorum. Gerekli olur mu bilmiyorum ama...
  2. S

HDD KENDİLİĞİNDEN ÇIKIYOR

Merhaba, geçtiğimiz günlerde anakart değiştirdiğim için bilgisayara format attım ve Windows’u M.2 diske kurdum. Buraya kadar herhangi bir sorun yoktu. Ancak son birkaç gündür şöyle bir durumla karşılaşıyorum: HDD’ye oyun indirirken disk bir anda “disk yazma hatası” veriyor ve disk bağlantısı...
  3. S

3000 TL Akvaryum kasa önerisi

Merhaba uzun zamandır Xigmatek kasa kullanıyorum ve artık sıkıldım. Uzun zamndır akvaryum kasa bakıyordum ama adamakıllı bir seçenek bulamadım. Gözüme en güzel gelen gameline Grand 7x120 kasası aklınızda daha güzel bir kasa seçeneği varsa bekliyorum PSU olmasına gerek yok.
  4. S

3000TL WİRELESS KULAKLIK ÖNERİSİ ?

Merhaba aktif olarak kullandığım SS arctis 1 bugün vefat etti. Bu sebepten ötürü yeni kulalık arıyorum siyah-beyaz diye bir arayışım yok. İsteklerim uzun ömürlü kullanabileceğim, ses seviyesinin güzel olması, ve en çok istediğim Wireless olması. Bu kriterlere uygun bildiğiniz kulaklıklar var mı...
  5. S

2K 27” MONİTÖR ÖNERİSİ ?

Geçtiğimiz günlerde düzenli olarak kullandığım, Samsung odyssey G5 2K 165hz monitörü kırdım. Bu seneple yeni monitör arayışındayım. İsteklerim; 2K (2560x1440) ,165 Hz olması ve en önemlisi 27” olması bu isteklere uygun önerebileceğiniz bir monitör varmı acaba aklımda ASUS’un monitörü var.
  6. S

RTX 3080 için işlemci önerisi ?

Merhaba. Uzun zamandır MSI SUPRIM X 3080 10 GB kullanıyorum ve cahilliğimden ötürü sanırım bu kartı Ryzen 5 5600 ile kullandım. Birkaç yerde bana darboğaz olduğunu, karttan tam performans alamayacağımı söylediler. Sizden ricam: bu karta en uygun gidebilecek işlemci hangisidir? Genel olarak oyun...
  7. S

Wireless mouse önerisi ?

Merhabalar uzun zamandır steelseries aerox 3 Snow kullanıyorum mouse da bi hata yok ama artık sıkıldığım için 2.Mouse geçmek istiyorum istek özelliklerim sağlam şarjının olması ve wireless olması RGB-ANTİ RGB beyaz-siyah gibi bir seçeneğim yok bütçem 1500 civarı önerilerinizi bekliyorum aklımda...
  8. S

90x40 mouse pad önerisi

Merhaba uzun zamandır Hepsiburada markalı 80x30 mouse pad kullanıyordum. Şimdi yeni bir mouse pad alacağım, aklımda Wraith 90x40 mousepadi var. 700TL, sizce alınır mı? Yoksa bu fiyata ne alabilirim? 48x40 gibi kare mousepadler önermeyin, 90x40 boyutlarında arıyorum...
  9. S

Bilgisayarımı satmak istiyorum fiyat önerisi ?

Merhaba uzun zamandır kullandığım setupumu satmak istiyorum. Sebebi ise son zamanlarda bir sürü kart çıktı fakat sistemin ederi nedir bir bilgim yok. Rica etsem yardımcı olur musunuz? En hızlı nerede satabilirim ve ne kadar fiyat yazmalıyım? MSI Suprim X 3080. AMD Ryzen 5 5600. Everest 1650W...
  10. S

APEX PRO MİNİ WİRELESS FN ÇALIŞMIYOR

Merhaba daha bugün steelseries apex pro mini wireless aldım. Klavyeyi kurdum bir sıkıntı yok fakat FN tuşuna bastığımda etki olmuyor. Klavyeyi ilk taktığım zaman oluyordu klavye tuş ayarlarını resetledim fakat hala aynı. Lütfen yardım edin yoksa iade etmek durumunda kalıcam.
Geri