Arama sonuçları: *

• Users: waffensoul
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Xiaomi 15 vs galaxy s23 ultra

Arkadaşlar merhaba,bende s23 ultra mevcut,eşimde mi 15 var. S24 ultradan geçtiği için ısınamadı cihaza ve değişim yapma kararı verdik siace nasıl olur. Bende s23 ultrayı satıp mi 15 veya ultra alacaktım böyle bir teklif cazip geldi.
  2. W

Xiaomi 15 Ultra vs Galaxy S23 Ultra vs Xiaomi 15

Arkadaşlar merhaba, S23 ultra kullanıcısıyım. Cihaz değiştirmek istiyorum, xiaomi 15 i kompaktlığı, ele oturması ve güncel özelliklerinden dolayı hoşuma giti, bir yandan da ultra cihazdan ultraya geçmek daha mantıklı olur diye xiaomi 15 ultrayı da düşünüyorum. Bu saydığım cihazları kullanan...
  3. W

Xiaomi 15 kamera odaklanma sorunu

Arkadaşlar merhaba xiaomi 15 cihazımın kamerasında yakın çekimler yapacağım zaman bir türlü odaklama yapamıyorum. S23 ultra cihazımda odak geliştirme açma butonu ile bu işlemi gerçekleştirebiliyordum. Xiaomide var mı böyle bi özellik yardımcı olur musunuz ?
  4. W

Sarj cihazı orijinal mi ?

Arkadaşlar merhaba bu sarj cihazı orijinal mi ? Yd cihazın kutusundan çıktı ve biraz kuşkulandım ama cihazı sarja taktığımda ise 90w sarj olma ibaresi çıkıyor.
  5. W

Hp victus sıcaklık değeri nasıl ?

Arkadaşlar merhaba, HP Victus S0055NT modeli cihazımın garanti kapsamında anakart değişimi sonrası oyunlarda yüksek ayarlarda işlemci sıcaklığı 79-80, ekran kartı 60 derecelerde. Anakart değişimi öncesi işlemci 65-69 dereceler arasındaydı. HP'yi aradığımda ise Gaming modellerde 90 dereceye...
  6. W

Hp victus sıcaklık değeri nasıl ?

Arkadaşlar merhaba, HP Victus S0055NT modeli cihazımda garanti kapsamında anakart değişimi sonrası oyunlarda yüksek ayarlarda işlemci sıcaklığı 79-80, ekran kartı 60 derecelerde. Anakart değişimi öncesi işlemci 65-69 dereceler arasındaydı. HP'yi aradığımda ise Gaming modellerde 90 dereceye kadar...
  7. W

Hp teknik servis parça temini süreci

HP Victus 16 cihazımı 24 Nisanda arıza dolayısı ile Ankara bdh servisine teslim ettim. Gelen mailde garanti kapsamında parça temin edileceği yazıyordu. Anakart ve hall sensör değişecekmiş. 10 günü geçtiğinden dolayı ikame cihaz için aradım ve kayıt açtılar. Parça ne zaman gelecek dediğimde 26...
Geri