Arama sonuçları: *

• Users: Vulgar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Vulgar

Öneri Araç içi kamera önerisi

Selamlar dostlar araç içi ön ve arka kamera tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Bütçe:10k
  2. Vulgar

Öneri 1.7M-1.8M Civarı SUV Araç Önerisi

Selamlar dostlar başlıkta yazan bütçede bir suv araç almayı düşünüyorum. Şu anda Qashqai 1.5 dCi Midnight Edition-Platinum Premium Pack ve UEFA Şampiyonlar Ligi Edition modellerini alabilirim gibi geliyor. Araç daha çok şehir içinde kullanılacak ve otomatik vites düşünüyorum. Qashqai modellerini...
  3. Vulgar

❌İndirim Bitti! Thermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun(1 gram) Amazonda 299 Lira

Diğer sitelere göre 80 lira daha ucuz ve satıcısının Amazon olması orijinallik açısından çok iyi. Kendim geçen hafta 350 ye almıştım Amazondan...
  4. Vulgar

Yardım Hediyenkart kullanılmış kod

Selamlar dostlar,11 Haziran tarihinde hediyenkart sitesinden 1000 liralık Pazarama hediye çeki kodu satın aldım. Bana kullanılmış kod verdiler. Hem Pazarama tarafı hem de Hediyenkart tarafı destek kaydı oluşturdu fakat o tarihten beri sürekli beni oyalıyorlar. Bu konuyla alakalı 2 firmaya da...
  5. Vulgar

❌İndirim Bitti! Eti Lifalif Kuruyemişli Yulaf Bar 35 g x 16 Adet 2'li paket 345 lira

[H3 id='rnde+2+al+1+de+frsat+var.Bu+ekilde+bir+bar+10+liraya+falan+geliyor.']Üründe 2 al 1 öde fırsatı var.Bu şekilde bir bar 10 liraya falan geliyor.[/H3] https://www.amazon.com.tr/dp/B0DYL7SW6P?m=A1UNQM1SR2CHM&ref=psp_pc_a_AWBHA8D0LG3QE
  6. Vulgar

Android Android Kick uygulaması

Selamlar dostlar,İphone cihazımda Kick mobil uygulaması üzerinden yayın izlerken ekranı kilitlediğimde cihaz yayını oynatmaya devam ediyor aynı Youtube premium özelliği gibi fakat Samsung cihazımda ekranı kilitlediğimde yayın duraksıyor ve kilit ekranında da kontrol edilemiyor. Ekran kapalıyken...
Geri