Arama sonuçları: *

• Users: HHuseynH
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Steam aile paylaşımı online oyunlar dahil mi?

Arkadaşımda Bodycam Battlefield falan var beni davet etse indirip oynaya bilirmiyim Bodycam O oynamazken aynı oyunu.
  2. H

Satacağım SSD' mi formatlayamıyorum

Arkadaşlar 512GB SSD var D diski sadece oyunlar var diskde başka önemli bir şey yok bios üzerinden denedim orda format seçeneği yokdu bazı anakartlarda var sanırsam, sonra low level format falan denedim onlarda çalışmadı error veriyor locked falan açık uygulama varsa kapat falan daha sonra normal...
  3. H

Hangi soğutma daha iyi?

Manmu 240ARGB 1800tl Temuda Azerbaycandan alıcam vergi falan çıkmayacak. Yoksa msi mag AA13 mu daha iyidir 1400tl falan kargoyla.
  4. H

Bilgisayar açılırken ekrana uygunsuz site girmesi

Lust goddes diye bir site açılmış direk 2dk olmadı bilgisayar açılalı geldikde ekranda 2 tane uygunsuz anime karakteri vardı patladık yani evde :d , kısaca sorum şu neden böyle oldu nasıl çözerim googlede açıldı aniden kendiliğinden.
  5. H

10 Dolar steam cüzdan kodu Azerbaycanda geçerli mi?

ByNoGame üzerinden alıcam kartla direk steamden 10 dolar alınca 600tl civarı tutuyor tl ile aldıkda aynı ama ( aslında manat olarak ama size tl olarak yazdım anlayasınız diye.
  6. H

Face it takım arıyorum

Minumum 5lvl eli kolu tutan soloyum.
  7. H

Hepsiburada ürün önerir misiniz??

300-400tl arası olsun indirim kuponum var bu akşam bitiyor o yüzden lazım olucak elektronik bilgisayar için falanda olabilir, genel olarak iyi ürünler önerirseniz sevinirim.
  8. H

RDR1 Save dosyam gitti

Bu videonun 3 saat 17 dakikasındaki İrish görevine gidiyordum format atdım o yüzden yok burada buraya yakın save dosyası olan varsa paylaşabilir misiniz? Crack indirdiğim için save dosya geri getiremiyorum yani steam falan değil.
  9. H

Hangi HDMI kablosunu almalıyım?

Arkadaşlar UGREEN kablosu çok iyi değil sanki o yüzden FDBRO kablosu daha iyi gözüküyor onu almayı düşünüyorum iyi mi sizce?
  10. H

Natural Vision Enhanced Online ban yermiyim?

Arkadaşlar ilk kez Gta rockstardan orjinal giricem grafik mod kurdum birde Türkçe yama kurdum scripht hook falan kurdum online girsem rockstardan ban yermiyim?
  11. H

Hangi GTA 5 CD key alınmalı?

Aynı fiyat hangisi daha iyi?
  12. H

Secure boot nasıl açılır?

Merhaba ekran kartım RX5700XT GPU-Z da UEFİ tikli yani var anlamına geliyor. Şimdi ben Face İt indirmişdim secure boot aç dedi Anakartım Gigabyte H610M H DDR4 modeli BİOS en son sürüm güncel XMP açık. Windows 11 yeni kurdum formatlayıp Flash bellekle Rufusla kurdum Recep Baltaş hocamın...
  13. H

Temudan 200tl hepsi bir arada termal ped alınır mı?

Termal pedler TR de çok pahalı Temudan alsam işimi görürmü?
  14. H

Aorus RX5700XT için bakım ürünleri önerisi

Hangi Termal pad ve macun almalıyım benim kartıma uygun olan kalınlıkda falan önerirseniz sevinirim.
  15. H

Ekran kartı temizlik nasıl yapılır?

Arkadaşlar ekran kartı furmark 15 dakikada maximum 74 derece gördü ama hotspot derecesi 113 derecelere kadar çıkdı aniden ilk saniyelerde bilgisayarcı çok fazla para istedi temizlik için o yüzden kendim yapa bilirmiyim? Termal ped değiştirmem falan lazımmı? Yoksa tek termal macun sürsüm yetermi...
  16. H

GPU Hotspot 110 derece normal mi?

Ekran kartı 15dkya max 74 derece Ama GPU Hotspot direk 105 den 113 lere kadar oynuyor sabit değil sorun olur mu? 2 ci el aldım Gigabyte Aorus RX5700XT marka.
  17. H

PSU 6+2 2 tane bitişik mi olur?

Arkadaşları hızlı yardım rica etsem RX5700XT takıcam bu kablo 6+2 olan doğru mu? Bitişik halde.
  18. H

Ekran kartı satıcısı güvenilir mi?

https://www.sahibinden.com/satici-profili/abdurrahmanc-bxJH1XwKDweiwX29-yYffjQ , Bu satıcıdan ekran kartı almayı düşünüyordum.
  19. H

2. el Ekran kartı önerisi

Bütçem : 6500TL maximum Sahibinden sitesinden alacağım. Param güvende olması önemli! RX5700XT den az performans vermemesi şartıyla. Konudan alakasız sorular sormayın rica etsem yalnızca önemli olan şeyleri dikkate alıp kart linki atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  20. H

2. el RX6600XT alınır mı?

Merhaba RX5700XT ler 5.5K ya zamlandığı için RX6600XT almak kararına geldim iyi mi sizce? 6250TL anlaşdım, furmark değerleri bu satan kişi 2 ci el almış bir mağazadan almış 2 ci el ürün satan mağazadan yani ilk sahibi değil mining olup olmadığına emin değilim o yüzden konu açdım alınır mı sizce...
Geri