Arama sonuçları: *

1. Mrtcandeniz

Cloud 3 ve cloud 3 S arasındaki fark nedir bilenler aydınlatsın

kablosuz versiyonu için konuşuyorum S olanda bildiğim kadarıyla mobil cihazlara bağlantı yapabiliyoruz ama pc başında normal ile arasında performans farkı var mı ?
  2. Mrtcandeniz

Kulaklık öneriisi istiyorum lütfen

şuan hyperx cloud 2 kablosuz kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum cloud 3 nasıldır veya daha iyi öneriniz var mı genelde fps oyuncusuyum
  3. Mrtcandeniz

İnternet hızı neden düşer

Yaklaşık 1 aydır bilgisayarı açmıyorum bugün açtım güncellemeleri vs yapmak için 90 mb aldığım internet 25 zor veriyor ve indirme max4 görüyor bunun nedeni ne olabilir
  4. Mrtcandeniz

Mafia: The Old Country indirim

Oyun yeni çıkmasına rağmen indirim gelir mi yakın zamanda gelmez diyorsanız şimdi alacağım
  5. Mrtcandeniz

Max 17 ekran kartı önerisi

Sıfır olmak şartıyla 5000 serisi önerisi olan max 17 çıkar
  6. Mrtcandeniz

Oyuncu koltuğu önerisi

https://ty.gl/63xspvq6yqjoj
  7. Mrtcandeniz

İp tv almak istiyorum bilen yardımcı olabilir mi

İptv güvenilir mi iphonede çalışıyor mu nereden alabilirim bilen yardımcı olabilir mi
  8. Mrtcandeniz

XMP işlemciler amd tarafında sorun çıkartır mı

İntel xmp destekleyen ramleri amd sisteme takarsak performans farkı olur mu
  9. Mrtcandeniz

Ram uzmanları görev başına

Markalı cl değeri yüksek olmayan 4x16gb minimum 6000mhz hızında ddr5 ram önerisine açığım.
  10. Mrtcandeniz

Discord ne durumda? Ne zaman açılır

Sürekli haberlerde yetkililerle temas halindeyiz en kısa sürede sonuçlanacak diye diye 2 ay geçti ne olacak bi discordun halii????
  11. Mrtcandeniz

Çözüldü✓ Bilgisayarın açılış süresi ne kadar olmalı?

Daha önce w10 ve DDR 4 kullanıyordum ve açılması inanılmaz hızlıydı (10 saniye fln) birkaç ay önce ddr5 ve w11 e geçtim her şey kurulu bios güncel olmasına rağmen yaklaşık 1 dakikada açılıyor bu konuda bilgisi olan varmı
  12. Mrtcandeniz

Bu sistem kaç para eder?

Tok satıcı olarak düşündüğünüz zaman bugün satacak olsam kaça satmam mantıklı olur parçaların hepsinin kutusu garantisi var Güç kaynağı: CORSAİR hx 750w platium ANAKARTMSİ MPG X870E CARBON WİFİ EKRAN KARTIMSİ VENTUS 3x RTX 4070ti SÜPER İŞLEMCİRYZEN 7 9800X3d RAMGSKILL (16x2) TRİDENT...
  13. Mrtcandeniz

Pil sağlığı normal mi düşüyor

16 pro max ve pil sağlığı gördüğünüz gibi
  14. Mrtcandeniz

Siz olsanız hangisi tercih edersiniz

İkisi arasında kaldım 4 ram olarak alacağım 128gb biraz gereksiz geliyor ama fiyatlar ortada
  15. Mrtcandeniz

Yardım Farklı özelliklerdeki ramlar birlikte sıkıntı çıkarırmı?

Şuan 2x16gb 6000mhz cl28 ram kullanıyorum Aynı modelin 2x32gb 6400mhz cl32 ramını almayı düşünüyorum bir sorun olur mu yoksa birebir aynısını mı almam mantıklı
  16. Mrtcandeniz

4070 ti süper kaç para eder

Msi Ventus 3X Rtx 4070 ti süper 16 Gb 1 yıl daha garantisi var içi açılmamış ve 0 ayarında kaç para eder ?
  17. Mrtcandeniz

Fivemde ses kesiliyor

Fivemi yeni kurdum oyunda konuşma sesleri hariç kesintiler yaşanıyor normal Gta da sesde sıkıntı yok normal oynanabiliyor fivem de mi sorun var acaba
  18. Mrtcandeniz

Need for speed serisi

Steamda yarış oynunlarında büyük indirim var need for speed almak istiyorum ama birkaç serisi çıkmış en pahalı oyunu heat deluxe sanırım 5 dolara düşmüş en iyi oyunu hangisi acaba bilen arkadaşlar cevap verebilir mi
  19. Mrtcandeniz

Last of us nasıldır ?

Last of us 1 ve 2 oynamayı düşünüyorum hikayeli oyunda tecrübeli değilim ve çok fazla sevmem rdr2 oynadım onu bile bitirmeden bıraktım Sizde değecek bir seri mi abartıldığı gibi var mı
  20. Mrtcandeniz

7 days to die 2.0 sürüm sorun

Oyuna 10 gb güncelleme geldi ve sürüm değişti kayıtlı olan oyunuma girmek istediğimde açılmayacağını söyledi sürümü düşürüp giriş yapmaya başladım ve sıkıntıısız oynuyoruz ama yeni güncellemede gelen özellikleri kullanamıyorum eski sürümdeki saveyi yeni sürüme atıp oynamanın yolunu bilen varsa...
Geri