Arama sonuçları: *

• Users: WortecX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. WortecX

Öneri Oyuncu koltuğu önerisi

Bütçem max 10k daha üstüne çıkamam bir süredir araştırıyorum fakat tam bir sonuca varamadım. Hawk,xDrive,xPrime ve Exvega arasında kaldım başka önerileriniz varsa güzel ollur şimdiden teşekkürler..
  2. WortecX

Replika Nike tech fleece nereden satın alınır?

Bir sürü site var. Hangi yerden alacağımı bilemiyorum. Orijinaline de 5K vermek istemiyorum. Sizce nereden almalıyım?
  3. WortecX

Havit kb900l Klavye driver

bugün elime yeni aldığım kb900l klavyem elime ulaştı ama driverı bulamıyorum yardımcı olurmusunuz
  4. WortecX

Öneri MSİ 256F ve KTC H25T7 monitör önerisi

Bu iki monitör arasında kaldım artık alıcam bir tanesinin hangisini almamı önerirsiniz
  5. WortecX

Yardım 16 GB ram ek 4GB takılırmı

casper excelibur bir laptopum var laptopumda 16 ram var ve yetersiz buluyorum birde eski laptopum var onunda 2x4gb rami var bir tane 4gb rami laptopa taksam 20 gb olarak bir sorun olurmu 4 gb lık ramlerin markası biri SAMSUNG diğeri RAMAXEL
  6. WortecX

Casper Excelibur laptop düşük gpu kullanımı

casper excelibur g870 rtx 4060 lı laptopum var ama tüm oyunlarda çok düşük fps alıyorum gta v de 30*40 arası valorant 100*150 ayarlara baktığımda gpu kullanımı %30 larda wat kullanımıda 20*25 arası normalde ekran kartının tam wat gücü 105 bunun bir çözümü var mı artık çok sıkıldım bu durumdan
  7. WortecX

240 hz yırtılma olur mu

Ben 240 hzlik bir monitör almayı düşünüyorum ama laptopum o kadar çok fps vermiyor yani 150-200 arasında veriyor 240 hzlik bir monitör alırsam oyunda kasılmalar yırtılmalar yaşarmıyım
  8. WortecX

Msi mag 256f nasıldır

Bugün msi mag 256f almayı düşünüyorum ama hala aklıma tam yatmadı bu monitör nasıldır alınır mı başka önerdiğiniz monitör var mı (rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynuyorum)
  9. WortecX

Monitör Seçimi:Msi G244F E2 , Msi MAG 256f ve Msi MAG 244F

bu üç monitör arasında kaldım renk ve performansı iyi olması önemli hangisini almaalıyım
  10. WortecX

5K Monitör Tavsiyesi

5K bütçem var oyun için bir monitör arıyorum beni uzun süre götürecek kaliteli bir monitör
  11. WortecX

Casper Excelibur Laptop Monitör Bağlama

Merhaba elimde Casper Excelibur G870 1245 laptop var laptopa bağlamalık monitör almak istiyorum 240 hz yada 165 hz ama pc de dp girişi yok sadece hdmi girişi var internette biraz araştırdım bazı hdmi girişlerinde monitörün tam hz alamıyormuşuz nasıl yapabilirim
  12. WortecX

Oyuncu Koltuğu Tavsiye

bütcem 3-4k oyuncu koltuk istiyorum fakat normal ofis koltuğuda olabilir bu bütçelerde zor bulurum gibi geliyor ama denemekte fayda var :D
  13. WortecX

5k bütçeli oyuncu monitör önerisi

kendime oyun için monitör almak istiyorum fps odaklı olabilir arada hikaye oyunlarıda oynuyorum bütcem 5k
  14. WortecX

Çözüldü✓ Logitech G435 driver kuramama sorunu

bugün logitech G435 kulaklık aldım ve bilgisayara bağladım fakat driveri indirip kurmaya çalıştığımda hata alıyorum Burada devama tıklıyorum ve 2.fotoğraftaki yer geliyor kulaklık açık olmasına rağmen devam tuşuna basamıyorum desteklerinizi bekliyorum
  15. WortecX

TAŞINABİLİR İNTERNET ÖNERİSİ

yazın tatil için 1 ay Balıkesir’e gidicem fakat internet alt yapısı yok taşınabilir internet almayı düşünüyorum ama biraz pahalı öneriniz nedir
  16. WortecX

Hangi sistemi almalıyım

2 tane bilgisyar buldum ikiside aynı fiyat ama kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım yada almayıp daha güzel sistemler mi bekliyeyim 1.https://www.incehesap.com/artemis-gold-tavsiye-sistem-fiyati-63185/?srsltid=AfmBOopP4NeWTrdtCF3yu6THMZb1uRIY5vjsou93gG7m9kYOCcS7P85x#tabs...
  17. WortecX

35 K sistem tavsiyesi

Merhaba, 1 senedir oyuncu laptop kullanıyorum ve artık çok sıkılmaya başladım ve masaüstüne geçmek istiyorum. Hazır sistem mi toplama mı alsam kararsızım ama şuan aklımda hazır sistem var ama yine bilgi almaya açığım o yüzden sizden bilgisayar tavsiyeleri bekliyorum şimdiden teşekkürler
Geri