Arama sonuçları: *

• Users: Baticeyl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

İş için klavye önerisi

Fun 60 klavyeye sahibim oyunlarda gayet yeterli işimi görüyor fakat iş için pek kulanışlı değil yön tuşları yok ve formlara baksamda herşeyi denedim yön tuşu kullanamıyorum. iş için bunu almayı düşündüm ancak iyi olduğu kadar kötüde yorum var...
  2. B

Web sitesi geliştirme için genel kurs önerisi

Merhaba mezun olalı baya bir süre oldu bilgileri perçinlemek için temel seviye(mümkünse yeni başlayan) web geliştirme kursu almak istiyorum. güncel ve faydalı kurs önerilerine açığım bütçe yararlı olsun pahalı olsun :)
  3. B

Sistem Upgrade Tavsiyesi

Merhaba, 2 yıldır kullandığım sistemi upgrade etmek istiyorum. Düşüncelerimi paylaşmak varsa tavsiyenizi almak istiyorum. Sistemim; AMD Ryzen 5 7500F ASRock A620M-HDV/M.2 XFX RX 6700 Team T-Force Vulcan Black 16GB (2x8GB) 5600Mhz CL40 AGI 512GB NVMe M.2 SSD HP SSD FX700 1tb DeepCool CC560 Siyah...
  4. B

Binaya fiber getirme

Oturduğum sokağa fiber altyapı çekildi hatta altyapı çalışmasının yolu dahil onarıldı ama sokakta ki hiçbir binada kendi binam dahil fiber altyapı gözükmüyor. Binama gelmesi için ne yapmam lazım bu konuda çok hevesliyim lakin çok bir bilgim yok ve ne kendi iss me nede Türk Telekom’a...
  5. B

Çözüldü✓ RX6700 Siyah Ekran Hatası

Merhaba RX6700 ekran kartı kullanıyorum 2023'ün sonundan beri. Çok da memnundum son 2 gündür sürekli siyah ekran veriyor oyun oynarken video izlerken. Kapatıp açıyorum PC ekran kartını görmüyor. DDU ile son 3 önerilen(WHQL idi sanırım) indirdim hata devam etti. Windows 10'dan Windows 11'e temiz...
Geri