Arama sonuçları: *

• Users: HOKFMK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. HOKFMK

Logitech Z150 Hoparlör Hışırtısı Normal mi?

Kaliteli diye 1500TL ile Logitech Z150 aldım ancak hoparlör "fııı" dıye ses çıkarıyor. Sadece prize takılıyken ses kablosunu kasadan çıkardım yine ses çıkarıyor. Normal mi?
  2. HOKFMK

Çözüldü✓ RAMlarim sağlıklı çalışıyor mu?

Maya kullanırken sistemin çok basit bir sahnede çok fazla RAM kullandığını fark ettim. Neden böyle oluyor, RAMlerimin düzgün çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım?
  3. HOKFMK

Pc için hoparlör önerisi 1500TL bütçe

Kulaklık sevmiyorum bu yüzden hoparlör tercih etmek istiyorum. Güzel kaliteli bir hoparlör bakıyorum, sanırım 1+1 uygun olur ama tam bilmiyorum da. İlgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  4. HOKFMK

YouTube Reklamlarında Cinsel İçerik

YouTube reklamlarında sık sık aşırı cinsel içerikli şeyler karşıma çıkıyor. Size de çıkıyor mu? Google nasıl oluyor da bunun önüne geçmiyor hayret ediyorum.
  5. HOKFMK

PC kapalı ama MousePad RGB hâlâ çalışıyor

Bilgisayar sistemini kapatma rağmen nasıl oluyor da hala MousePad RGB'si çalışmaya devam edebiliyor? Sonuçta gücü kablo ile sistemden çekiyor, sistemi kapatınca klavye ve mouse RGB'si gibi durması gerekmiyor mu?
  6. HOKFMK

Hafızanız Gitse İlk Hangisi Oyunları Oynardınız

Hafızanızı kaybedip oynadığınız oyunların hikâyesini unutsanız sonra da bir haftalığına her oyunu ultra ayarlarda açacak bir sistem verseler ilk hangi üç oyunu oynardınız?
  7. HOKFMK

BIOS kuracakken elektrikler gitti

Daha demin BIOS kurmak için USB belleği hazırlıyorum, tam USB'yi kasaya takacakken elektrikler gitti. Verilmiş sadakamız varmış.
  8. HOKFMK

Sistemin Montajı ve Hava Akımı Nasıl

Sistemin montajı böyle yaptım, sizce olmuş mu, hava akımı iyi olur mu ve kablolalama iyi mi? GPU ve PSU fanları aşağı bakıyor.
  9. HOKFMK

PSU Kabloları Tam Girmiyor

PSU ile gelen kabloları ne kadar bastırırsam bastirayim girmiyor, saatlerdir deniyorum hep boşluk kalıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, lütfen yardımcı olun
  10. HOKFMK

Anakartımın M2 yuvaları birbirinden farklı

Yuvaların kapaklarının kapandığı kısımlarda, sağ taraftaki daha ince sol taraftaki daha kalın. Dikkatli bakınca fark ediliyor. Kapağın kapanış gücünü bile değiştiriyor. Bu bir sorun yaratır mı? İade etmeli miyim? Anakarta 14.200Tl verdim diye paranoyaklaşıyor muyum? Model: Gigabyte X870 Aorus...
  11. HOKFMK

RTX 5080 4K 32 inç besler mi?

Bu Dell 4k 32inç Monitör nasıl bilginiz var mı? RTX 5080 bu monitörü besler mi? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g3223q-32-1-ms-uhd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,143443089.html
  12. HOKFMK

Kaç gram Termal Macun almalıyım? 8 gram ne kadar dayanır?

Merhaba, Termal Macun alacağım, 4 gram 350 TL 8 gram 475 TL Hangisini tercih etmeliyim? 8 gram daha karlı ama uzun yıllar boyu dayanır mı bilemiyorum.
  13. HOKFMK

Gaming Gecesi 12.09.20205 Klavye ekipman önerisi

Dostlar merhaba, bu Gaming Gecesinden klavye, ekipman önerisi yaparsanız sevinirim. Klavye için bütçe 2-3K
  14. HOKFMK

Rtx 5070Ti ile 90.000 TL Sistem Toplama

Dostlar merhaba, 3D Artistim, böyle bir sistem toplamayı planlıyorum, önerilerinizi bekliyorum 40.300 TL - Pny Geforce Rtx 5070ti 16gb Gddr7 Oc 256bit Ekran Kartı 15.510 TL - AMD Ryzen 9 7900X On İki Çekirdek 4.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci 10.150 TL - Asus TUF Gaming B850M-PLUS AMD AM5 DDR5...
  15. HOKFMK

82.000 TL 5070Ti Sistem Toplama (SON)

Beyler merhaba, Bu herhalde son, aralıksız 6 saattir pc başındayım. Alttaki listeyi yaptım, yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Ekran Kartı: GAINWARD RTX5070 Ti PHOENIX-S 16GB GDDR7 256bit - 39.000 TL (Gaming Gecesiyle) İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D - 14.550 TL Anakart: MSI B650M Project Zero...
  16. HOKFMK

Çözüldü✓ 5070Ti Sistem 90.000TL

Beyler merhaba, nabersiniz 3D Art için bu sefer daha uygun bir sistem toplamaya çalıştım. İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 7800X3D (14.500 TL) Ekran Kartı (GPU): Gainward RTX 5070 Ti Phoenix (37.000 TL) (Gaming Gecesi İndirimiyle) Anakart (Motherboard): Asus ROG Strix B650-A Gaming Wi-Fi (10.000...
  17. HOKFMK

5070Ti sistem 106.000 TL

Aşağıdaki sistemi sizce parasının hakkını veriyor mu, oyun değil 3D Art için toplandı. İşlemci. https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-9-9950x-on-alti-cekirdek-4-3-ghz-fiyati,680082588.html Anakart...
  18. HOKFMK

RTX 5060 TI 16 GB sistem 36.999 alınır mı

5060 TI 16 GB sistem 36.999 alınır mı https://www.incehesap.com/sharpen-silver-tavsiye-sistem-fiyati-45562/
  19. HOKFMK

65-70K Bütçeyle Gaming Gecesi

Beyler selam, 3D artistim. 65-70K bütçem var; hazır sistem, monitör, klavye, hoparlör için. Bu gece bütçeyi harcamayı planlıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  20. HOKFMK

Toplama VS Hazır Sistem

Beyler selam, Popüler sistemlerdeki hazır sistemlerin parçalarına bakıp tek tek topladığımda çoğu zaman hazır sistemler daha kârlı oluyor ancak bunun tersi olduğunu söyleyen bir çok arkadaş var. Ben mi bir şeyleri gözden kaçırıyorum?
Geri