Arama sonuçları: *

• Users: frt566aa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Pubg de ban yiyorum sürekli

Merhaba arkadaşlar, pubg de 1 gün ban yedim fakat her girdiğimde yine yiyorum lobide dursam bile ban yiyorum :) anakart banı yemiş olabilirim sanırım çözümü varmıdır. desteğe yazıyorum hazır cevaplar veriyor zaten.
  2. F

Hdmi 2.0 lı laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar ihtiyacım olan laptopun özellikleri 8 gb ram en az 4 çekirdek usb 3.0 hdmi girişi kesinlikle 2.0 olması gerekiyor lütfen yardımcı olunuz
  3. F

Razer kraken v4 şarj olurken ses gelmemesi

merhaba arkadaşlar razer kraken v4 kulaklığımı şarj ederken hoparlöre geçiyor fakat oyundan ses gelmiyor hiç bir türlü ne yapmam gerekiyor
  4. F

Bilgisayar kapanıyor

Merhaba ince hesaptan yeni sistem aldım 2-3 günlük bilgisayar kendi kendine kapanıyor occt testine soktum 20 dakika kapanmadı, power tuşuna basıyorum yine kapanıyor tekrar basıyorum açılıyor anlamadım ne yapmalıyım. yardımcı olur musunuz 1742127738 sistem bu şekilde : İşlemci 1 x AMD Ryzen 7...
  5. F

65-70K Sistem Önerisi

https://www.incehesap.com/fenix-gold-tavsiye-sistem-fiyati-48955/ bu sistem 9700x ramler cl30 m2 renegade yaparak alınır mı 67bin600
  6. F

Nerede bu 9070 ler 9070xtler link varmı

Arkadaşlar yokmu link 9070 olur 9070xt
  7. F

1080p 310 hz monitör için işlemci tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Daha sistem almadım tek tek toplayacağım, 1080p monitörüm var 310hz pubg vs fps oyunları oynuyorum 9070-7800xt-4070super 3 ekran kartından birini alacağım. Bana darboğaz yapmayacak işlemci önerebilir misiniz. 1741030014 Kasa psu ssd işlemci soğutucu önerebilirseniz sevinirim
  8. F

XG259CMS asus rog strix ayarları nasıl olmalı

Merhaba arkadaşlar. XG259CMS monitör aldım da fps oyunları oynuyorum sadece ayarları nasıl yapmalıyım yardımcı olur musunuz
  9. F

4070 süper veya 7800xt için işlemci önerisi

Merhaba, 1080p oyun oynayacağım pubg cs vs fps oyunları işlemci önerisi yapabilir misiniz monitör de asus rog strix cms monitör 310 hz
  10. F

4070süperli bilgisayara bu monitör gider mi

Merhaba 4070s bilgisayar toplayacağım bu monitör ile kullanbilir miyim darboğaz olurmu https://www.trendyol.com/asus/rog-strix-xg259cms-24-5-310hz-oc-1ms-fhd-g-sync-fast-ips-gaming-oyuncu-monitor-p-850489582?boutiqueId=61&merchantId=105369&utm_source=share
  11. F

Fps oyunları için monitör önerisi lütfen

Merhaba Arkadaşlar, bütçe 12-13 k Pubg oynuyorum monitör önerisi yapabilir misiniz. hikayeli oyun vs oynamıyorum pek
  12. F

Pubg için 4070 li sistem önerebilir misiniz ?

Merhaba sadece pubg için 4070 düz sistem önerebilir misiniz 1080p oynacağım monitörde 240 hz olacak
  13. F

900-1.100 tl ye alınacak araçlar

Merhaba arkadaşlar, bütçem 900 bin tl benzinli araç tavsiyesi verebilecek varmı ? tercihim hatchback
  14. F

30 bin tl ye kadar 1080 p sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar bütçem 30 bin tl işlemci amd ekran kartı nvidia tercihim 1080 p sistem tavsiyesi yapabilecek varmı
  15. F

1 ms ayar var mıdır nasıl açılır

merhaba değerli forum üyeleri 165 hz 1ms msi monitörüm var duyduğuma göre freesync açıkken 1 ms olmuyormuş nereden bulabilirim araştırmalarım sonucu bulamadım buraya yazayım dedim 1 ms olup olmadığına nereden bakabilirim
  16. F

da-2 sistemi aldım oyunu ne zaman yollarlar

merhaba değerli forum üyeleri :D da-2 sistemi aldım fatura geldi mail attım oyunumu yollamadılar ne zaman yollamayı düşünüyorlar acaba
  17. F

D.a sistemini aldım hediye oyunu...

Merhaba D.a arşivi sistemini aldım hediye oyunu nasıl veriyorlar mail attım cevap vermiyorlar nasıl alabiliriz yardımcı olursanız sevinirim
  18. F

İtopyadan aldığım sistem.

Merhaba İtopyada d.a sistemini aldım montajı işaretledim fakat hızlı gelmesi için toplanmsını istemiyorum şimdi arayıp söylesem montaj istemesem olurmu sizce
  19. F

D.a sistemi aldım sorum var yardımcı olur musunuz

Merhaba Sistemde özelleştirme yaptım 5700xt Kasa deşimi yapmadım 550 w destekler mi Siparişi verdim iptal süreci nasıl işler cevap verirseniz minettar olurum
Geri