Arama sonuçları: *

• Users: yagiz703
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

M4A4 STATTRAK FABRİKADAN YENİ ÇIKMIŞ TAM GAZ

beyler bundan çıkardım ama benim çıkardığım hiçbir sitede yok stattrak fabrikadan yeni çıkmış hiçbir yerde yok. en pahalısı statrak az azınmış 500 dolar steamde sizce bunu ne kadara satabilirim birde almak mantıklı mı
  2. Y

ASUS PRIME RTX 5060 16 GB Alınır mı

Merhabalar bütçe konusunda 27-28 binlere kadar çıkabilirim fakat bazı yerlerde AMD 9060 16 GB 5060 ekran karıyla aynı performansı veriyor diyorlar tam emin olamadım aklımda kesinlikle RTX'i almak var üç fanlısı TRENDYOL üzerinde 28.000 tl ye satılıyor. Normalde trendyol üzerinden pc parçası...
  3. Y

Steelseries Nova 5 boğuk ses sorunu

Merhaba SteelSeries Nova 5 kulaklık satın aldım ve bağladığım zaman masaüstünde ve oyunlarda ses inanılmaz boğuk driver'ı yükledim fakat pek anlamadığım için bir şey yapamadım. Bir kaç video izleyip ayar yaptım fakat boğukluk düzelmedi yardımcı olabilir misiniz.
  4. Y

CS2 FPS DROP SORUNU.

Merhabalar ortalama bir sisteme sahibim ama şu son 1-2 haftadır inanılmaz FPS drop yiyorum. ayarları değiştirdim, ekran kartı ve işlemciyi temizleyip macun sürdüm, pc nin sıcaklıkları normal, bütün güncelleştirmeler tam. Oyunu sildim yükledim hiçbir şekilde çözemedim konu hakkında bilgisi olan...
Geri