Arama sonuçları: *

• Users: SkywalkerX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Windows 11 e geçmek gerekli mi?

Merhabalar sistemim desteklemesine rağmen 10 kullanıyorum.Seviyorum.Ancak artık güncelleme almayacak zorunlu olarak geçmek gerekecek.Notebook kullanıyorum ve artık oyunlar için yetersiz kalmaya başladı.Artık yüksek ram ve vram istiyor oyunlar.W11 yükleyince performans kaybı yaşar mıyım...
  2. S

Asus mu Razer mı? Kulaklık önerisi

Merhaba kablosuz kulaklık arıyorum.Bu iki kulaklık arasında kaldım.Hangisi daha iyi? https://www.gaming.gen.tr/urun/151361/asus-tuf-gaming-h1-7-1-surround-kablosuz-siyah-gaming-kulaklik/...
  3. S

Garip bir YouTube sorunu

Selamlar.Android de YouTube açılmıyor.Vpn açtığım da açılıyor.Bir anda böyle oldu.Wifi de de açılıyor.Kendi internetim açıkken açılmıyor.Nedeni ne olabilir?
  4. S

Jedi Survivor kaplama sorunu

Arkadaşlar Ryzen 7 6800 3050 ti 16 GB RAM notebook um var.Geçen sene Jedi Survivor oynadığımda kaplamalar yüklenmiyordu.Bu ekran kartlarında böyle bir bug vardı.Bu sorun düzeldi mi ? Oyunu ona göre satın alacağım.
  5. S

Mikrofon seçmemde yardım eder misiniz ?

Selamlar.Seslendirme yapmak için mikrofon arıyorum.Elimde midexv5 var ve berbat.Obs, Nvidia her türlü programı denedim.Ses temiz olmuyor.5 k bütcem var.Aşağıda ki ürünler nasıldır veya başka önerileriniz varsa yardım eder misiniz.Fifine A6T hoşuma gitti...
Geri