Arama sonuçları: *

1. N

Rtx 4050 acer nitro 23 Alınır mı?

ikinci el alacam nelere dikkat etmem gerek arada rdr2 oynarim yaklaşık olarak haftada 4 kere falan oda ilk günler sonra silerim genel olarak üniversite için alacam arada bi oyun yükler silerim birde oyun geliştirmeyi düşünüyorum ne tavsiye edersiniz dostlarım çok fazla vermek istemiyorum ama l...
  2. N

Medem e internet lazim

2 hafta önce internet kurulumu istedim eve bı soru sordular ıslak imza mobil imza gibi bir şey bende mobil imz yapamayaçagimdan ıslak imza seçtim eve hiç kimse gelmedi imza için bende boşverdim interneti getiri kurdular ben modem değişikliliği yaptım orda kaldım modem dehismiyordu bı türlü ilk...
  3. N

Rx5700xt icin psu lazim

Belirtigim ekrannkartina bir power suply lazim ne 650 800arasi guc yeterli olabilir bana ne onerirsiniz direk link atmaniz da yeterli
  4. N

Laptop önerisi tecrübenizi paylaşın lütfen

Aslında bukadar para vermek istemiyorum ama gerçekten de sözde telefon alacaktım fakat düzgün bı telefon 10 bin 20 bin civarı dolaşıyor elimdeki telefonu arama vb şeyler için kulanip şimdi lik o fiyatın üstüne çıkıp bı laptop almak istedim ve laptoplarda verebileceğim fiyat sınırlı öncelikle(...
  5. N

Hangi operatörü seçmeliyim

Ben Vodafoneliyim ve faturalı hat kulaniyorum 8 ay kadardır 18 yaşıma bastım ve hem hatimi hemde operatörümu değiştirmek istiyorum faturalidan cayma bedeli 600tl hat benim üstüme değil kendi üstüme alırsam 1500tl vermem lazım kafam karışık bukadwr para vermek istemiyorum eve zaten sınırsız...
  6. N

S20 fe alınır mı? önerilerinizi bekliyorum

S20fe güzel telefon ama şarj konusund beni götürmez diye düşünüyorum pocco x7 pro yada x6pro da güzel ama sanki sadece oyun telefonu gibi 13 civarı bı bütçem var siz olsanız ne önerirsiniz huwai de olur onun dışında mbl yada pupgi arada indirip oynarım sizce ne alayım her ota b*a olan bı...
  7. N

88 mbps için türk net hala alınır mı? bu konuyu güncel bulamadım

Selamün aleyküm öncelik Dostlar bana 9 ay önce kadar bı internet lazımdı bende araştırıp fp kılarak (evde değil bu arada ablamın evjde) netspeed çektim herşeyi iyidir dediler ama 1 ay sonra bölgemde internet kesildi kısaca 5 ay boyunca gelmedi şuan başka bı bölgede aynı interneti cekecem ama...
  8. N

Masa üstü bilgisayar için M2 önerisi

İkinci el De olabilir sıfır da olabilir M2 Alacam fiyatlari beni aşiyor Mx 2 bine çıkarım ama cikmasam güzel olur yani bilgisayardaki işleri haletsin yeter hızlı olmasına gerek yok yavaş olmasin biraz da bı tık seri olsa yeterli SSD de alabiirim de M2 olması lazım 1tb SSD vaar zaten ama içi...
  9. N

Kutu faturalı i5 12 nesil rtx 4050 6gb ekran kartli excalibur alınır mı?

Bu aralar diz üstü bilgisayar için çok formda konu açtım( hiçbirinden tam cevap alamadim ama neyse heralde sorun isteklerimde yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler) 90w sanırım bu bide Acer nitro5 rtx 3070ti modeli alacaktım 30 serisi alınmaz dediler genel olarak bu ikisinden...
  10. N

Casper excalibur g870 ti rtx 4050 6gb alınır mı? i512450h işlemci

Sorum aynı şu şekil alınır mı? tecrübeniz nasıl yada alnimazzsa hangi Bilgisayar alınır bu civarlarda
  11. N

2 defa konu açtım ama bişi anlamadım direk genel soruyorum

İki defa konu açtım ama Bilgisayarı direkt ben sorduğumda mıdır bilmiyorum(yani atıyorum Acer nitro Bilgisayarı alınır mı? diyorum biri ben kulandim rezalet biri ben kulandim mükemmel diyebiliyor buda kafamı karıştırıyor)Bütçem 20 bin iki ay sonra 30 35 kadar olacak büyük ihtimalle diz üstü...
  12. N

Acer 5 nitro rtx 3070 ryzen 7 6800h alınır mı

(konu açma meselesinde yeniyim kusurum varsa kusura bakmayın şimdiden teşekkürler)Böyle bı sistem gördüm fiyat olarak sormuyorum bu cihaz hangi fiyatı hak ediyor gibisinden bı soru ona göre o fiyata bulursan al gibi bı öneri de bulunursanız sevinirim çok sıcak bakılan bı laptop diye gördüm fan...
  13. N

Rtx 3050 140w Asus tuf laptop alınır mı?

(İlk konum hata varsa kusura bakmayın şimdiden) laptop almayı düşünüyorum ve alacağım laptop rdr 2 gibi oyunlar oynamayı seviyorum arada oynarım büyük ihtimalle üniversiteseye gidecem ve yazılım ile de ilgileniyorum filim izlemeyi de seviyorum boş buldukça izlerim ve rtx 3050 li bı Asus tuf...
Geri