Arama sonuçları: *

• Users: goktrkp3
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Havit Klavye ve İade Rezaleti

Geçtiğimiz indirim günlerinden birinde babama, idare etmelik klavye sipariş ettim. Kalitesi berbat, tuşlara basınca parmaklarıma yapışıyor. Çok bi beklentim yoktu ama gelen ürün hakikaten hayal kırıklığıydı. Biraz tuşlara bastıktan sonra direk iade talebi oluşturdum, işlemlere başladım ve bugün...
  2. G

Switch Oled Kırdıtma?

Switch olede heveslendim ama oyun fiyatları yüzünden yaklaşamıyorum. Bunlarda kıdırtma olaylarına giren varsa tecrübelerini veya bildiklerini paylaşabilirse sevinirim. 2. el cihazlara bakacağım.
  3. G

Çözüldü✓ Nvidia En Stabil Sürücüsü Hangisi?

5000 serisiyle beraber sürücülerde sıkıntı olduğunu biliyorum. Acaba son güncellemelerle düzeldi mi yoksa eski sürücü mü kullanıyorsunuz?
  4. G

Wi-fi adaptörü Önerisi

Usb bağlantısı üzerinden wi-fi adaptörü arayışı içindeyim. 200 downloadlık internetim var, bağlantısı kopmayacak, birkaç sene götürecek önerilerinizi bekliyorum. Lütfen sadece kullandığınız ürünlerden önerilerde bulunun.
  5. G

500-1000 lirası arası fare

İdarelik fare arıyorum. Fps oyun oynamıyorum. Mümkünse üzerinde dpi ayarı olan beni uzun süre götürebilecek komforlu fare lazım. Kablolu tercihimdir. Şimdiden teşekkürler.
  6. G

PSU'lu kasanın PSU markası nerden öğrenebilirim?

Mesela linkte atacağım kasanın psu hangi marka özellikleri filan neler? Kimse yazma gereği duymamış. Modeli yazınca psusuz versiyonu var kendi sitesinde...
  7. G

Bazı oyunlarda ses tamamen gidiyor

Merhabalar öncelikle, Bilgisayarda ses almak için kablosuz kulaklık(Sonynin eski bir modeli ve mici var) kullanıyorum. Helldivers2 veya oyun içi sohbeti olan bazı oyunlarda ses tamamen gidiyor. Sıkıntının oyunun kablosuz kulaklığı mikrofon olarak kullanmaya çalıştığından kaynaklandığını...
  8. G

2. El Kart Alırken Yaşadıklarınızı Anlatın

Yakın zamanda 2. el kart almayı planlıyorum ancak 2. el ürün almada pek tecrübem yok. Facebookta bir gruba katıldım ve piyasa araştırması yaptım. Şuanda özellikle baktığım birkaç nokta var onlar: Furmark testinde 720p ve 1080p testlerini 10ar dakika yaptırtmak ve sonrasında hot spot, ortalama...
  9. G

Çözüldü✓ RX 9060 XT 16GB/8GB Vergisiz Fiyatları Belli Oldu

AMD RX 9060 XT ekran kartlarını 16GB/8GB versiyonlarını tanıttı. Kartlar 5 Haziranda satışa çıkacak. RX 9060XT 16GB 350$, RX 9060XT 8GB 300$'la çıkış yapmış olacak. İzlemek isteyenler için:
  10. G

Çözüldü✓ Anakart Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar Nelerdir?

Merhabalar öncelikle, İlk olarak anakartı, işlemcinin platformuna uygun seçmem gerektiğini biliyorum ancak başka nelere bakmam gerektiğini konusunda pekte bir fikrim yok açıkçası. Şuanda almayı düşündüğüm işlemci Ryzen 5 8400F ve ileride işlemcimi güncelleyeceğimi varsayarsak neleri göz önünde...
Geri