kulaklığımı kırdım yeni bir kulaklık almam gerekiyor kulak içi,kulak üstü,kablolu,kablosuz,marka önemli değil en azından 2 yıl sorunsuz kullanabileceğim f/p bir kulaklık arıyorum fiyatı 2k yı geçmezse iyi olurç
wmare den bir sanal pc actım valorant indirdim ama riot istemcisinden girerken sistemi yeniden başlat uyarısı veriyor bir türlü çözemedim forumlarda valorantın sanal pclerde çalışmadığını söyleyenler gördüm doğrumu bilmiyorum ama cs2 çalışıyor mu
5070 ti 7800x3d 32gb sistemim var oyunu 4k ultra kaldırıyor ama girdikten sonra 15-30dk arası rastgele bir anda atıyor bazen arkada acık olan uygulama eror verıyor başka forumlardan baktığım her şeyi denedim olmadı çözebilen var mı? birde şu videolardaki oyun modu nasıl oynanır
dün yazdım cevap gelmedi bu ay alıcam yüksek ihtimal, hangisi iyidir bilemedim youtubeda bazı kanallar rampage iyi diyolar ama.Birde pxn diye bir marka önerdiler o nasıldır baçka öneriniz varsa yazabilirsiniz
https://www.rampage.com.tr/products/rowdy-v997-only-pc-3-pedalli-el-ve-sirali-vitesli-gaming-oyuncu-direksiyonu bu mu https://www.idefix.com/logitech-g29-direksiyon-g29-shifter-g29-vites-p-800469?vendorId=4227&ref=akakce&v=1.58.8 bu mu hangisi iyidir logitech fiyat farkına değerm mi başka...
amacım günlük kullanmak film dizi vb. ders de çalışırım arada oyunda oynarım pubg fln hangisini daha rahat kullanırım iyidir uzun ömürlü olan hangisi başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz .
5070ti galax ex gamer aldım 1 ay önce furmark max 70 ti şuan 73-74 oluyo havalarda 3-4 derece artış oldu ondan olabilirmi birde kasaya +3 alta fan taksam faydası olurmu
afterburner üzerinden deneme yanılmayla hem oyun hem de bechmarklarda sorun çıkarmayacak şekilde core clock=+440 memory clock=+3000 yaptım ve %7 ila %10 arası performans artışı sağladım ama core voltajı arttırsam bile sıcaklık değerlerim de watt değerlerim de aynı performans artışı da yok ben...
msi ana kartımda vga ışığı yeşil yanıyor normalde sorun yok ama rdr girince ekranın ortasından bir çizgi geçiyor ve alt kısım bozuluyo grafiklerden msaa açıncada yeşil dikdörtgenler geliyor ekrana.
Rdr2 de dahili gpu kitli kalıyordu o yüzden bios i.. graphics ayarını disable yaptım dahi gpu kapatmak için yapınca görüntüm gitti hemen düzeltmem gerekiyor.