Arama sonuçları: *

• Users: umutdt25t
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Öneri Kasa sıvı soğutma öneri

12k bütçem var 360mm sıvı soğutma lcd ekranlı ve fanlı ama psu olmayan bir akvaryum kasa arıyorum sizce ne almalıyım?
  2. U

Öneri 2k altı kulaklık önerisi

kulaklığımı kırdım yeni bir kulaklık almam gerekiyor kulak içi,kulak üstü,kablolu,kablosuz,marka önemli değil en azından 2 yıl sorunsuz kullanabileceğim f/p bir kulaklık arıyorum fiyatı 2k yı geçmezse iyi olurç
  3. U

Yardım 9070xt ntiroyu mu aorus elite mi

arkadaşım şuanda vatanda 9070xt nitro var ama aorus elite yok 1 hafta bekleyip aorusmu alsın hangisi iyidir beklemeye değer mi
  4. U

Yardım Sanal pc de valorant oynama

wmare den bir sanal pc actım valorant indirdim ama riot istemcisinden girerken sistemi yeniden başlat uyarısı veriyor bir türlü çözemedim forumlarda valorantın sanal pclerde çalışmadığını söyleyenler gördüm doğrumu bilmiyorum ama cs2 çalışıyor mu
  5. U

Yardım Forza 5 oyundan atma

5070 ti 7800x3d 32gb sistemim var oyunu 4k ultra kaldırıyor ama girdikten sonra 15-30dk arası rastgele bir anda atıyor bazen arkada acık olan uygulama eror verıyor başka forumlardan baktığım her şeyi denedim olmadı çözebilen var mı? birde şu videolardaki oyun modu nasıl oynanır
  6. U

Techolayın 9070xt videosu doğru mu

bir arkadaşım şuanda 9070xt alıcaktı ama bu videodan sonra emin olamadı doğru mudur replay vb. önemli değil oyunlarda sıkıntı olmasın yeter.
  7. U

Öneri 2000₺ ve altı klavyee önerisi

çok fazla model var karar veremedim şuan aklımdada bir model yok ama sezsiz olsun istiyorum
  8. U

Rowdy V997 vs g29 hangisi iyi

dün yazdım cevap gelmedi bu ay alıcam yüksek ihtimal, hangisi iyidir bilemedim youtubeda bazı kanallar rampage iyi diyolar ama.Birde pxn diye bir marka önerdiler o nasıldır baçka öneriniz varsa yazabilirsiniz
  9. U

Öneri Rowdy V997 vs g29 hangisi iyi

https://www.rampage.com.tr/products/rowdy-v997-only-pc-3-pedalli-el-ve-sirali-vitesli-gaming-oyuncu-direksiyonu bu mu https://www.idefix.com/logitech-g29-direksiyon-g29-shifter-g29-vites-p-800469?vendorId=4227&ref=akakce&v=1.58.8 bu mu hangisi iyidir logitech fiyat farkına değerm mi başka...
  10. U

Yardım Ipad 11. nesil mi xaiomi pad 7 mi

amacım günlük kullanmak film dizi vb. ders de çalışırım arada oyunda oynarım pubg fln hangisini daha rahat kullanırım iyidir uzun ömürlü olan hangisi başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz .
  11. U

Yardım Ekran kartı sıcaklık

5070ti galax ex gamer aldım 1 ay önce furmark max 70 ti şuan 73-74 oluyo havalarda 3-4 derece artış oldu ondan olabilirmi birde kasaya +3 alta fan taksam faydası olurmu
  12. U

5070ti oneri hangisi iyi

galax ex gamer 42k gigabyte gaming oc 48k zotac gaming solid 48k özellikle gigabyte alınır mı? termal macun sorun var diyolar
  13. U

Yardım 5070ti gigabyte mi galax mı

48k ya 5070 ti gigabyte gaming oc mi alayım 42k ya galax ex gamer mi hangisi iyi olur?
  14. U

Yardım Ekran kartı overclock yardım

afterburner üzerinden deneme yanılmayla hem oyun hem de bechmarklarda sorun çıkarmayacak şekilde core clock=+440 memory clock=+3000 yaptım ve %7 ila %10 arası performans artışı sağladım ama core voltajı arttırsam bile sıcaklık değerlerim de watt değerlerim de aynı performans artışı da yok ben...
  15. U

9070xt nitro+ mı 5070 ti EX Gamer mi

9070xt nitro+ mı 5070 ti EX Gamer mi almalıyım amacım sadece oyun oynamak 9070xt için farklı bir model öneriniz varmı
  16. U

Öneri 9070xt aorus elite mi 5070ti ex gamer mi

9070xt aorus elite mi 5070ti ex gamer mi almalıyım. 9070xt 38k 5070ti 42k.
  17. U

Yardım Anakart VGA ışığı yanıyor

msi ana kartımda vga ışığı yeşil yanıyor normalde sorun yok ama rdr girince ekranın ortasından bir çizgi geçiyor ve alt kısım bozuluyo grafiklerden msaa açıncada yeşil dikdörtgenler geliyor ekrana.
  18. U

BIOS Ayarları Sonrası Görüntü Sorunu

Rdr2 de dahili gpu kitli kalıyordu o yüzden bios i.. graphics ayarını disable yaptım dahi gpu kapatmak için yapınca görüntüm gitti hemen düzeltmem gerekiyor.
  19. U

Yardım Rdr2 1920 1080 üstüne çıkmıyor

1920 den sonrası yok alt enter f11 yaptım ayarlardan da yaptım olmuyor. resim koyulmuyor donanım arşiv hata veriyo
  20. U

Yardım Rdr2 tam ekran yapamıyorum

monitörüm 4k rdr 1920 sonrası görünmüyor
Geri