Arama sonuçları: *

• Users: Restorgen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Restorgen

iPhone 7 mi yoksa Xiaomi Redmi note 7 mi?

Hangisi daha iyi?
  2. Restorgen

Hangi okula gitmeliyim? Puansız Anadolu, puanlı meslek?

Lgs puanım 395di. 10.sınıfım, mahalledeki puansız Anadolu lisesine mı gideyim yoksa meslek Lisesi'nin teknik bölümüne mı gideyim? 350 puan
  3. Restorgen

Teknik Anadolu Lisesi ile meslek Anadolu lise farkı nedir?

İnternette 2si arasında farkı söyleyen hiçbir şey bulamadım. Gitmek istediğim yerde teknik ve meslek olarak 2 kızıma ayrılıyor. Farkları neler?
  4. Restorgen

10.sınıf boş kontenjan olmayan yere girebilir miyim?

Lgs puanım 400 civarı, başka bir sınavsız ama boş kontenjan olmayan yere girebilir miyim?
  5. Restorgen

Bilgisayarımda Virüs Yok Ama Yavaşladı

Kaspersky ile tam tarama yaptım. Hiçbir virüs çıkmadı. fakat bilgisayarımın yavaşladığını hissediyorum. mesela windows çubuğundaki klasörler dosyasına eskiden bastığım an açılırdı. Şu an sanki 0.5 saniye bekletiyormuş gibi hissediyorum. nasıl çözebilirim?
  6. Restorgen

Gözlük mü Lens mi?..

İkisini de kullanan arkadaşlar, hangisini tavsiye edersiniz, lens mi yoksa gözlük mü? (Gözlükten sıkıldım lense geçmek istiyorum da)
  7. Restorgen

Fantastik Evren'ininiz Olsaydı Hangi yaratığı/canlıyı Oluştururdunuz?

Diyelim ki bir kitap veya film için fantastik evren oluşturuyorsunuz, içine koyacağınız size özgü bir yaratık veya canlı(inek koyun gibi olabilir veya insan gibi akıllı canlılar da olabilir ( elfler gibi)) olsaydı nasıl olurdu? Benimkisi uçan bir balık türü olurdu.
  8. Restorgen

Yazım Yanlışlarını Düzeltenlere Verilen O Mükemmel Karşı Cevap

Ne zaman birisi birisini sosyal medyada yazım yanlışı yapınca uyarırsa, uyaran kişiye o kutsal söz söylenir " Cümleye büyük harf ile başlanır" şaşmaz bu. Artı olarak ona da "Cümle sonuna nokta (.) Konur." Diye cevap gelmesi de muhtemel. Bu olay bana aşırı derecede komik geliyor. Ne zaman görsem...
  9. Restorgen

Resim Çizmemi Nasıl Gelistirebilirim

Önerebilecğiniz videolar, teknikler veya başka bir şey varsa söyler misiniz? Deneyimlerinizi de söyleyebilirsiniz. Yeni başladım çizmeye.
  10. Restorgen

Bazı Sinir Bozan Yazım Kuralları

O kadar dikkat eden ve sinir olan birisi değilim fakat şu yazım yanlışları beni sinir ediyor " şuan, bişey, herkes(burada Z var fakat otomatik düzeltiyor), direk" sizde de oluyor mu acaba?
  11. Restorgen

mikrofonum Çalışıyor Ama Çalışmıyor

aygıtı dinle kısmında sesimi duyuyorum. mikrofon çalışıyor. fakat ne kayıt alabiliyorum ses ile, ne de obs de çıkıyor sesi.
  12. Restorgen

Kaçırdığınız İndirimler Oldu Mu?

Benimkisi önceki gün aldığım ürün, sonraki gün %30 indirime girmişti. size oldu mu hiç?
  13. Restorgen

Xbox Gamepass Duo Girecek Var Mı?

Şu anlık sea of thives, Knockout city ve starbound indirdim. Birlikte girmek isteyen varsa yazabilir. (küçük bir tavsiye ; sakın arkadaşınızla birlikte almayın birlikte girelim diye, max 1 hafta sonra oynayamıyorsunuz.)
  14. Restorgen

Bu Öğretmen Atama Olayını Bir Türlü Anlayamıyorum

Lisedeyim ve fizik dersime kimya hocası giriyor, ortaokulda da din dersime Türkçe hocası giriyordu. Ama atanamayan binlerce öğretmen yok mu, neden atamıyorlar?
  15. Restorgen

OEM PS4 kolları alınır mı?

https://ty.gl/forn1tfpb bu kolu düşünüyorum. Bilgisayarda oynayacağım. Alınır mı?
  16. Restorgen

Twitch Vergi Nasıl Veriliyor?

Bilen birisi nasıl verildiğini söyleyebilir mi? İnternette kaynak bulamadım.
  17. Restorgen

"Oyunlarucuz" Sitesi Güvenilir midir?

https://oyunlarucuz.com Youtube yorumlarına baktığımda mağdur olan görmedim. acaba güvenilir mi? Sadece survival oynayacağım için sunucu banı önemsiz, o yüzden bunu düşünüyorum.
  18. Restorgen

Yayın aAçarken Ne kadar Bitrate Vermeliyim?

speedtest sonucu
  19. Restorgen

Dead By Daylight, Sea Of Thives Oynamak İçin 2 Kişi Arıyoruz

Arkadaşım ile gamepass aldık, bu oyunları oynayacağız. Gelmek isteyen var mı? ikimiz de 16 yaşındayız.
  20. Restorgen

Xbox Game Pass Oyunlarımı İndirmiyor

burada yüklenmesi gereken konumlarda hiçbir şey secemiyorum. oyun yüklemek istediğimde 0 bilinmiyor kullanılabilir diyor 1622882202 nasıl çözebilirim
Geri