Kaspersky ile tam tarama yaptım. Hiçbir virüs çıkmadı. fakat bilgisayarımın yavaşladığını hissediyorum. mesela windows çubuğundaki klasörler dosyasına eskiden bastığım an açılırdı. Şu an sanki 0.5 saniye bekletiyormuş gibi hissediyorum. nasıl çözebilirim?
Diyelim ki bir kitap veya film için fantastik evren oluşturuyorsunuz, içine koyacağınız size özgü bir yaratık veya canlı(inek koyun gibi olabilir veya insan gibi akıllı canlılar da olabilir ( elfler gibi)) olsaydı nasıl olurdu?
Benimkisi uçan bir balık türü olurdu.
Ne zaman birisi birisini sosyal medyada yazım yanlışı yapınca uyarırsa, uyaran kişiye o kutsal söz söylenir " Cümleye büyük harf ile başlanır" şaşmaz bu. Artı olarak ona da "Cümle sonuna nokta (.) Konur." Diye cevap gelmesi de muhtemel. Bu olay bana aşırı derecede komik geliyor. Ne zaman görsem...
O kadar dikkat eden ve sinir olan birisi değilim fakat şu yazım yanlışları beni sinir ediyor " şuan, bişey, herkes(burada Z var fakat otomatik düzeltiyor), direk" sizde de oluyor mu acaba?
Şu anlık sea of thives, Knockout city ve starbound indirdim. Birlikte girmek isteyen varsa yazabilir. (küçük bir tavsiye ; sakın arkadaşınızla birlikte almayın birlikte girelim diye, max 1 hafta sonra oynayamıyorsunuz.)
Lisedeyim ve fizik dersime kimya hocası giriyor, ortaokulda da din dersime Türkçe hocası giriyordu. Ama atanamayan binlerce öğretmen yok mu, neden atamıyorlar?
https://oyunlarucuz.com
Youtube yorumlarına baktığımda mağdur olan görmedim. acaba güvenilir mi? Sadece survival oynayacağım için sunucu banı önemsiz, o yüzden bunu düşünüyorum.