Arama sonuçları: *

• Users: Maskee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Maskee

Valorant ismim değişmiş

En son ki güncellemeden sonra ismim 0003| maske olmuş normalde düz maskeydi premier in etiketi ismimin öncesine gelmiş silmenin yolu varmıdır
  2. Maskee

Valorant güncelleme notlarını paylaştı

Valorant gün içinde 11.0 yamasındaki notları paylaştı fakat dikkatimi çeken 1 öğe var yerleşebileceğiniz maksimum kademe yücelik 1 yerine 3 olucak diyor fakat yücelik 3 zaten yokmuydu?
  3. Maskee

Kulaklık mı mouse mu?

ekipmandan birini yükselticem mouse veya kulaklığı sizce hangisini değiştirmeliyim daha sonra diğerlerini değiştiricem şuan kulaklığım yok hapörlör den oynuyorum mouse olarak ta Lenovo 300 Wireless Kablosuz Compact Mouse Siyah GX30K79401 kullanıyorum eğer yükseltirsem Kulaklık olarak: Havit...
  4. Maskee

Bu Bilgisayar valo da kaç fps alır?

Selam elimdeki laptop ta mx 130 ve i3-10110U var pcbuilds ten fps testine baktığımda 1080p de 100 fps alırken ben 30-40 ı geçemiyorum en kötü çözünürlüktede anca 70 alabiliyorum arkada hiçbirşey çalışmıyorken benim laptopumda mı sıkıntı var pcbuildsin hesaplayıcısında mı acaba? Merak ettim.
  5. Maskee

Kulaklık önerisi alabilirmiyim?

1.5k fiyat bandında bir kulaklık önerisi yapabilirmisiniz 1.5 un üstüne çıkamam kafamda net bir şey olsun istiyorum temmuz başı gibi alıcağım
  6. Maskee

Valorant gece pazarınız nasıl?

Gece pazarınız nasıl geçti? Mutlumuyuz 5. Yıl da
  7. Maskee

Valorant düşük kp alıyorum.

Bu son zamanlarda 20-30 arası kill yaptığım maçlarda 17-20 arası kp alıyorum ve genel olarak mvp yim fakat daha öncesinde 10-12 vurduğum maçlarda 22-25 verirken 20-30 vurduğum maçlarda 30-35 veriyordu son zamanlarda daha az ki alıyorum
  8. Maskee

Yardım Hangisi mouse daha iyi?

aklımda şu 3 mouse var klavye beyaz almayı düşünüyorum sizce hangi mouse daha iyi gider diğer ekipmanlara göre. 1. 2. 3. sizce hangisini almalıyım? mouse a en fazla 1k verebilirim iyizco ile klavye alıcam bunda kullanamam asus veya razer almayı düşünüyorum
  9. Maskee

Hangi mouse tercih etmeliyim?

aklımda şu 3 mouse var klavye beyaz almayı düşünüyorum sizce hangi mouse daha iyi gider diğer ekipmanlara göre. 1. 2. 3. sizce hangisini almalıyım? mouse a en fazla 1k verebilirim iyizco ile klavye alıcam bunda kullanamam
  10. Maskee

Yardım Sizce hangisi daha iyi

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-rampage-rebel-beyaz-low-profile-red-switch-mekanik-oyuncu-si-fiyati,220669192.html https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-ajazz-ak680-mor-blue-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,824464013.html#m-gallery...
  11. Maskee

Valorant fps düşüş sorunu

genelde 4:3 ve en kötü çözünürlükte oynarım ve 70 fps sabit alırdım en az sabitlediğimden fakat bugün valorant a girerken daha menüde 20 fps alıp poligona girdiğimde aynı çözünürlükte 30 falan alıyordum kısıtlamaları kaldırdım daha da düştü en kötü grafiğe aldığımda 40 falan alıyordum daha dün...
  12. Maskee

Valorant gece pazarı sizce ne zaman gelicek?

Bu hafta gelebilir diyorlardı sizce ne zaman gelir?
  13. Maskee

Çözüldü✓ Rampage miracle nasıl alınır mı?

Bu kulaklığı internet kafede denedim oyun oynarken güzeldi iyiydi ses falan kasabiliyordun fakat uzun süreli kullanmadığımdan bilemedim danışmak istedim Birde şu Mouse u görmüştüm ona da bakabilirseniz sevinirim ekipmana çok fazla bütçe veremiyorum sizce alınır mı ve en fazla 1000 liralık...
  14. Maskee

Yardım Bunları almalımıyım?

Mouse Kulaklık Bu ikisini İnternet kafede denemiştim güzel gibi gelmişti iyiydiler fakat uzun süreli kullanımda sorun çıkarırmı bilemedim danışmak istedim kullanan varsa cevaplayabilirmi
  15. Maskee

Amd vs nvidia kim alır?

Amd ve nvidia nın en baba kartları kapışsa hangisi alır?
  16. Maskee

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı?

Merhaba. 25-26k ya r5 5600 ve 4060 lı sistem buldum incehesaptan linkini bırakıyorum Sistem Yanında bunları almayı planlıyorum sizce iyi midir? Havit Gamenote Fuxi H7 RGB Kablosuz Gaming Oyuncu Kulaklığı Havit Gamenote KB870L RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi(Klavyeyi beyaz almayı düşünüyorum)...
Geri