Arama sonuçları: *

• Users: Reveng
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Reveng

Bu monitör alınır mı

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag-242c-23-6-1-ms-full-hd-curved-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1258792389.html Maks bütçe bu alınır mı
  2. Reveng

1500e kulak içi Bluetooth kulaklık önerisi

Kulakiçi kulaklık lazım Max bütçe 1500 şuan elimde Redmi buds 4 active var 1.5 yıldır kullanıyorum değiştirmek istiyorum
  3. Reveng

Öneri 2000 TL'ye %75 klavye önerisi

Klavye lazım Max 2k daha fazla çıkmaz
  4. Reveng

Xfx rx 7600 bu furmark değerleri normal mi??

bu değerler normal mi?? kartım 2 fanlı xfx rx 7600 5.5 ay önce n11 üzerinden sıfır almıştım
  5. Reveng

Valorant için hangi işlemci

Ryzen 7 5700 mü yoksa ryzen 5 5600 mü almalıyım valorant için hangisi daha yüksek FPS verir birde ekran kartı 4060 soğutucu şu olacak Thermalright Aqua Elite 240 White ARGB V3 240mm
  6. Reveng

Bu kulaklık alınır mı

Bu kulaklığı alayım mı bütçe daha fazla çıkmaz ve kablosuz lazım https://www.gaming.gen.tr/urun/813841/lexip-x-warner-game-of-thrones-targaryen-lisansli-ps5-uyumlu-kablosuz-gaming-kulaklik-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  7. Reveng

Sistemi satsam ne kadar eder

Sistemi elimden çıkarmak istiyorum para lazım ne kadar eder İşlemci soğutucu thermalright pearles assadsin x120 refined se İşlemci i3 12100f ikinci el Ekran kartı rx 7600 xfx 2 fan Kasa revenge magic 2 canlı Ssd WD blue sn580 500 GB Ram xpg gammix d35 2x8 GB PSU MSI MAG a600dn 600w Anakart...
  8. Reveng

IPhone 16e vs iPhone 15

Hangisini almalıyım neden 16e çok cazip geliyor
  9. Reveng

Atk a9 plus vs atk X1 SE

Hangisini almalıyım çok acil
  10. Reveng

🔥İndirim Wraith yıl başı indirimleri başladı!

İndirimler başladı mouselerde bir sürü mouse indirime girmiş
  11. Reveng

❌İndirim Bitti! Studz wifi adaptörü 160 TL

Hali hazırda %5 indirim var indirimin üstüne ilk siparişte kullanılan SELAM150 indirim kuponuyla 150-160 küsür TL'ye geliyor 15 TL daha tamamlamak için satıcı Hepsiburadadan herhangi bir kitap ekleyin bedava fiyat https://app.hb.biz/Qh8ET9547hpM
  12. Reveng

1500 bandında kulak üstü kulaklık önerisi

3 yıldır aynı kablolu kulaklığı kullanıyorum 1500 TL bütçede yeni bir kulaklığa geçmek istiyorum
  13. Reveng

Öneri Wraith de yıl başı indirimi olur mu

Atk a9 plus alacağım yılbaşında indirim gelirmi
  14. Reveng

Öneri 3000-4000 arası monitör tavsiyesi

FPS oyunları için artık minimum 144-165 Hz monitör arıyorum ortalama kalitede bir performans bekliyorum öneri varmı
  15. Reveng

Çözüldü✓ Bilgisayar açılmıyor biosa atıyor yardım

Bilgisayarı açtım ve 1-2 dakika sonra aniden dondu ve bios ekranına döndü şuan ne yaparsam yapayım açılmıyor biostan çıkıyorum geri biosa atıyor chatgptye sordum M2 ssd bozuktur diyor tak çıkar yaptım üfledim falan aynı şimdi biostayım q flash diye birşeye bastım no disk drive found diyor ve...
  16. Reveng

Montajı kolay kule tipi soğutucu önerisi

elimde coldpower 2 fanlı 9 cm kule tipi soğutucu var Abdullah abinin paylaştığı geçen haftalarda indirimde onu ucuza bırakıcam yerine sadece Intel için vida sıkılacak bir kule tipi soğutucu önerisi istiyorum bu bir kere yerinden çıktı klipslerini bir daha takamadım
  17. Reveng

Hepsiburada siparisimi iptal etti

Dün Abdullah abinin paylaştığı studz wifi adaptörünü 199 TL'ye satın almıştım bugün iptal yemiş neden olabilir fiyat hatası olması lazım çünkü fiyatını 350 TL'ye yükseltmişler satıcı yine Hepsiburada
  18. Reveng

Eksoz fan önerisi arkaya

kasamda önde 2 fan var sadece arkaya bir eksos fan lazım 4 pin molex yada pwm ama öndeki fanlar molex bir sıkıntı yaratir mi bilmiyorum
  19. Reveng

Valorantta 200 FPS arası geziyor pc

i3 12100f ve rx 7600 kullanıyorum ama valorantta 200 FPS arası geziyorum normal mi yüksek ayarlar 1440x900 çözünürlük
  20. Reveng

Radeon relive kayıt kaydediliyor ama kaydolmuyor

son 5 dakikayı falan kaydedemiyorum normal kayıt da çekemiyorum ddu ile ekran kartını sildim software yükleyip tekrardan indirdim düzelmedi
Geri