Arama sonuçları: *

• Users: efedmrr13
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

5090 SICAKLIK değerleri

Arkadaşlar sistemim böyle; AMD Ryzen 7 7800X3D - 8 Cekirdek, 4.2 GHz Gainward GeForce RTX 5090 Phantom Gigabyte B850 Gaming X WIFI6E AMD AM5 DDR5 ATX Patriot 32GB (2x16) Viper Venom DDR5 6000MHz CL30 Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Moduler Thermalright Phantom Spirit 120 SE...
  2. E

Ön Lisans Mezunu açıköğretim ile Lisans okuyabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, 2023 senesinde İstanbul Aydın Üniversitesinden Ağız ve diş sağlığı ön lisans bölümünden mezun oldum. Şimdilerde ise bir lisans bölümü okumak istiyorum ama tekrar tyt ayt falan hatta okula git gel yapmakla uğraşamam. Açıköğretim olarak Lisans bölümü okuyabilir miyim? ön lisans...
  3. E

Oyuncu koltuğu Önerisi

Arkadaşlar max 15.000₺ bütçem var ve uzun süre bana gidecek bir koltuk arıyorum. Hawk olarak bakmıştım arkadaşımda Future serisi var ve memnun. Fakat şimdi de Future Pro serisi çıkmış. Aralarındaki fark 3.500₺ Pro serisi mi alınmalı yoksa düz Future mu? Ayrıca bunlar haricinde önerebileceğiniz...
  4. E

Oyuncu Koltuğu önerisi

Merhaba arkadaşlar direkt konuya giriyorum. Butcem 10-12 bin lira arasında ama bu demek olmuyor ki illa bu fiyatlarda öneri beklemiyorum sadece önerebileceğiniz max fiyat bunlar olsun ve lütfen kendinizin almayacağı ürünleri önermeyin. Boy 1.88 Kilo 78 Hawk future serisini dusunuyordum fakat...
  5. E

175 bin liraya monitör dahil Pc

Merhaba arkadaşlar konuyu uzatmadan düşündüğüm parçaları atıyorum; İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D Ekran Kartı: Palit Gamerock RTX 5080 Anakart: Gigabyte X870E AORUS ELITE WIFI7 SSD: Kingston 2TB Renegade NVMe M.2 Kasa: NZXT H9 Elite Soğutma: Arctic Liquid Freezer III 360 Pro A-RGB RAM: Corsair...
Geri