Arama sonuçları: *

• Users: Fhummox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

PC Kasa A-RGB Fan Önerisi

Herkese merhaba, bilgisayarıma 10 adet A-RGB fan dizmek istiyorum. Kasam aşağıda ekte mevcut. CFM değeri yüksek RPM değeri düşük ve sessiz hem egzoz olarak hem de hava akışı görevini üstlenebilecek , üst radyatöre 3 adet 120mm egzoz fan , ön ve alt kısma 3x140mm ya da 3x120mm , arkaya 1x120mm...
  2. F

Yeni kasam için fan önerisi

İşlemci:9800x3D Sıvı soğutucu: Arctic Liquid Freezer III 360mm A-RGB Kasa: Nzxt H9 Flow 2023 Elimde sıvı soğutucu ile birlikte gelen 3 adet Arctic P12 Pwm Pst A-RGB mevcut ve radyatör kısmında montajlı. Mümkünse onları değiştirmek istemiyorum. 3 üst(egzoz) 3 ön 3 alt 1 arka(egzoz) toplamda 10...
  3. F

NZXT H9 FLOW A-RGB Fan Önerisi

Kasamda Arctic Liquid Freezer III 360mm A-RGB sıvı soğutucu mevcut. Mümkünse eğer onun fanlarına dokunmayacağım. Alt kısımda hiç fan yok. A-RGB olarak 3 ön kısma 3 alt kısma ve 1 tane de egzoz fan almak istiyorum. Kasada ön kısım 3x140mm alt kısım 3x120mm egzoz fan olarak 1x120mm e kadar...
  4. F

Masaüstü PC Temizliği ve Bakımı

Herkese merhaba, 1 ay önce 180 bin TL'ye son model bir masaüstü oyun bilgisayarı satın aldım. Bilgisayar temizliği hakkında bilgim yok. Temiz ve en güvenilir şekilde nasıl temizlerim. Bakımını nasıl yapmam gerekir. Kasa:Nzxt H9 Flow 7 adet fan mevcut
  5. F

NZXT H9 Flow için fan + fan çoklayıcı önerisi

Kasa modelim NZXT H9 Flow Anakartım Asus Rog Strix B850-F Gaming Şuanda aktif kasayla birlikte gelen 4 fan takılı, alt tarafa 3 adet daha 120mm fan almak istiyorum. Anakartımda girişi var mı çoklayıcı almam gerekir mi? Gerekirse hem fan çoklayıcı hem fan önerinizi alırım. Fanlarda Argb Rgb...
  6. F

Windows 11 OEM KEY vs RETAIL KEY

OEM Keyle alakalı kafama takılan bir şey var. OEM Key alıp Windows etkinleştirdiğimizde diyelim Windows 11 kullanıyoruz. Key anakarta yazılı olduğu için Windows 11 harici herhangi bir işletim sistemine geçiş yapamıyor muyuz? OEM veya Retail ikisi arasında hangisini seçmem gerekir? Yeni oyuncu...
  7. F

HyperX Cloud III Wireless Alınır Mı?

HyperX Cloud III Wireless almayı düşünüyorum. 4500 TL gibi bir fiyata alınır mı? FPS oyunlarında yüksek performans almak istiyorum. Yoksa HyperX Cloud II Coreyi 4200 TL'ye mi almalıyım? Aynı fiyat bandında öneri yapabilirsiniz.
  8. F

Bluetooth Driver Güncelleme

Kablosuz kulaklığımı bilgisayara bağlayamıyorum. Kullandığım bluetooth kulaklık Huawei Freebuds 5i. Bluetooth sürümüm çok eski. Güncel driver linki atar mısınız? Donanım Kimliği: BTH\MS_RFCOMM
  9. F

Kulaklik önerir misiniz

Oyuncu bilgisayarı için kulaklık önerisi bekliyorum. Her tarzda oyun oynuyorum özellikle fps oyunlarında yüksek performans verecek sorunsuz problemsiz bir oyuncu kulaklığı arıyorum.
  10. F

Yeni sistem için windows 10 vs windows 11

Sistemim şu şekilde; 9800x3d Asus Rog Strix B850-F Gaming Wifi Gainward 5080 Phoenix Kingston 2x32 6000 Mhz Cl30 Samsung 990 Pro 2 Tb Nzxt H9 Flow Black Arctic Liquid Freezer III 360 mm A-rgb Msi Mpg A1000gl 1000w Hangi işletim sistemini önerirsiniz?
  11. F

NZXT H9 Flow Siyah için A-rgb kasa fanı önerisi

H9 flow için A-rgb fan arıyorum. 120mm 3+3+1 f/p önerilerinizi bekliyorum. Fan için çok fazla para harcamak istemiyorum.
  12. F

ARGB Farklı Marka Fanlar

Selamlar, kasamda Arctic Liquid Freezer III Argb mevcut 3 adet Arctic P12 argb fanlarını kullanıyor. 7 adet argb fan alacağım , markası corsair olan bir model alsam senkronize çalışır mı açarken kapatırken sıkıntı yaşar mıyım ? Anakart modelim: Asus Rog Strix B850-F Gaming Wifi Argb fanlar için...
  13. F

Farklı Marka Argb Fan

Selamlar, kasamda Arctic Liquid Freezer III Argb mevcut 3 adet Arctic P12 argb fanlarını kullanıyor. 7 adet argb fan alacağım , markası corsair olan bir model alsam senkronize çalışır mı açarken kapatırken sıkıntı yaşar mıyım ? Anakart modelim: Asus Rog Strix B850-F Gaming Wifi Argb fanlar...
  14. F

Rtx 5080 Gainward vs Palit

Gainward 5080 Phoenix 56.999 Palit 5080 GameRock 61.499 İki ekran kartı arasında kaldım performans konusunda birbirine çok yakınlar yaklaşık 5 bin lira fazla verip Palit modelini almak sizce mantıklı mı?
  15. F

ARGB Fan Tavsiyesi ve Kasa Uyumu

Anakart: Asus Rog Strix B850-F Gaming Kasa: Nzxt H9 Flow İlk defa bilgisayar topluyorum. Kasada toplam 10 adet fan girişi var işlemci soğutucu fan hariç 7 adet argb fan satın almak istiyorum. Anakartımda girişi var mı bağlantı için Ekstra birşeyler almam gerekir mi? Fan için f/p öneriler...
  16. F

Çözüldü✓ 4K Sistem için Ömürlük Psu Önerisi

Sistemim şu şekilde; İşlemci: Ryzen 7 9800x3d Anakart: Asus Rog Strix B850-F Gaming Wifi Ekran Kartı: 5080 Ram: Kingston Beast Rgb 2x32 6000mhz cl30 SSD: Samsung 990 Pro 2 TB İşlemci Soğutucu: Arctic Liquid Freezer III 360 mm ARGB Kasa: Nzxt H9 Flow Siyah PSU: ???????????????? PSU arayışındayım...
  17. F

Çözüldü✓ Hangi Rtx 5080 Alınmalı?

Neredeyse tüm parçaları topladım. Yalnız ekran kartı kaldı ve hangi modeli alacağım konusunda kararsız kaldım. Kronik sorunlu bir model mevcut mu hangisini alsam daha sorunsuz kullanırım? Yorumlarınızı bekliyorum. Bütçe en fazla 65 bin
  18. F

Yeni Sisteme Windows için SSD

Sistemin parçaları yeni yeni satın almaya başladım. Oyun için oluşturuyorum.SSD olarak 2 TB Samsung 990 Pro satın aldım. Windows için ayrı bir SSD almamı önerir misiniz? Yoksa bu beni yıllarca götürür mü?
  19. F

Anakart Ram Uyumu Önemli mi

Herkese merhaba , yeni sistem dizim aşamasındayım bir konuda takıldım size danışmak istedim. 2 anakart arasındayım. Asrock B850 Riptide Wifi ya da Asus Rog Strix B850-F Gaming Wifi. Alacağım ram de Klevv Cras 2x16 6000 mhz cl 30 modeli. Anakart...
  20. F

4K Sistem Tavsiyesi Yardım

Arkadaşlar Merhaba, monitörümü bugün satın aldım. Dell Alienware AW2725qf Dual 4K 180 Hz. 1080P 360 Hz. modeli. Bu monitör için sistem dizmek istiyorum. Belirlediğim parçalar; İşlemci: Ryzen 7 9800x3d Anakart: Asus Rog Strix B850-A Gaming Plus Wifi Ekran Kartı: Rtx 5080 - Rtx 5070 Ti Ram...
Geri