Arama sonuçları: *

• Users: LetaLis_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Erkek baggy eşofman altı önerisi

Merhaba, şu sıralar eşofman altı giymem gerektiği için biraz baktım, çok kalitesiz olmayacak, hemen yıpranmayacak çok pahalı olmayan birkaç eşofman altı alacağım. Kalıbı bol olacak (baggy). Flaw wear adlı markadan birkaç eşofman altı buldum. Sizce kalitesi nasıldır daha önceden alan var mı...
  2. L

4000 tl kulaklık önerisi

Kablosuz bi kulaklık arayışındayım günlük kullanım ve oyun için
  3. L

X409ja BV06A2 Gta V açarmı

bu asus laptop gta V açarmı?
  4. L

10-15 bin tl oyun için laptop önerisi

başlıktaki gibi önerilerinizi bekliyorum
  5. L

Hyperx Cloud III Ped önerisi

Hyperx Cloud III wireless için yedek ped alacağım hem deri hem de kumaş ped alacağım ne önerirsiniz
  6. L

Kablosuz Kulaklık Önerisi

merhaba yeni bir kulaklık alacağım bende şuan hyperx cloud II var kablosuz bir kulaklığa geçmek istiyorum. kulaklığı günlük kullanım ve oyun için alıcam LoL valorant cs ve hikayeli oyunlar oynuyorum ne önerirsiniz
  7. L

F/P Hoparlör önerisi

Merhaba yeni bir hoparlör arayışındayım. masamda güzel dursun istiyorum. Beyaz olursa daha hoş olur. 1000-1500 lira bandında
  8. L

Çözüldü✓ 2K 27” monitör önerisi

merhaba yeni bir monitör arayışındayım 2k ve 27 inç olsun istiyorum ne önerirsiniz
  9. L

VG249QL3A vs VG249Q3A

VG249Q3A vs VG249QL3A Merhaba yeni bir monitör alacağım bu iki monitör arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım Not: bu iki monitörden birini alacağım https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg249ql3a-23-8-1-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,542398101.html...
Geri