Arama sonuçları: *

• Users: yassoaga
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

ASUS ROG FLOW Z13 2025!

Arkadaşlar yeni çıkan APU kullanılan bu tablet bilgisayarda CS2'de 1080p low ayarlarda benchmark yapabilecek biri var mı? Cihazı kullananlar deneyimlerini anlatabilir mi? 32GB hem ram hem ekran kartına yetiyor mu? Sistemi satıp tercih edilebilir mi?
  2. Y

Yardım Ciddi FPS Düşüşü Sorunu Acil

Tam olarak sebebini bilmiyorum ama ne yaptımsa eskisi gibi anakart ayarı yapamıyorum ne açsam açayım ya windows hata veriyor yada sistem açılmıyor. geçen ay cs2 400-500 fps alıyordum şimdi düşük ayarlada 250 alıyorum yüksek ayarlarda 170 AMD Ryzen Master indirip deniyeyim dedim ondan sonra oldu...
  3. Y

Yardım Video Çekimi İçin En İyi Telefon Seçimi

Kısaca bahsetmem gerekirse, podcast/blog tarzı masa başında kendimi kayda alacağım bir telefon istiyorum, onun dışında günlük hayatımda da video çekmeyi seviyorum. iPhone 15 veya 15 Pro Samsung Galaxy S24 Ultra modelleri arasında kararsızım, özellikle YZ konusunda Samsung bi tık daha ileride...
  4. Y

GTA 5 Oynarken Pc Dondu

imzadaki sistem, 4-5 saat aralıksız gta 5 online oynarken bir anda dondu. veri kaybı vb. durum söz konusu değil. klavye mouse hiç bir şey tepki vermedi kasadan kapatmak zorunda kaldım. geri açtım her şey normaldi. Yaşayan var mı senbebi ne olabilir? nasıl öğrenirim?
  5. Y

Kamp Çadırı Önerisi. Bütçe 10.000 TL +-

Merhaba Arkadaşlar Kısa ve öz acil yardımınıza ihtiyacım var. Kamp çadırı almam gerekiyor yakın zamanda 4 Mevsimlik olursa büyük + bütçe aşağı ykarı 10.000 üstü de olabilir ama altı olursa çok daha iyi. Birçok güzel çadır var internette fakat yükseklik konusu beni tedirgin ediyor. kışın...
  6. Y

PCIe 4.0 vs 5.0: Hangisi Daha Mantıklı?

PCIe 4.0 mı 5.0 mı? Güncel Teknolojiyle Fiyat/Performans Sistem Toplama Rehberi Dün forumda bir arkadaşla bu konuyu tartıştık ve bu soru aslında uzun zamandır aklımdaydı. Şimdi paylaşayım ki hem yeni sistem toplayacaklar hem de aynı soruyu kafasında taşıyanlar faydalansın. Durum nedir? Şu an...
  7. Y

Hangi Parça Kaç FPS? Sistemini Yaz, Yol Göster

Herkese günaydın! Yeni bir bilgisayar toplamak ya da hazır sistem almak isteyenler için rehber niteliğinde bir konu açmak istedim. Neden mi? Çünkü ben de ilk masaüstü bilgisayarımı toplarken bütçe, kalite ve performans dengesini kurmak için forumları günlerce sadece okuyarak vakit harcadım...
  8. Y

Bu Mousu Kullanan Var mı??

Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse kullanan tavsiye eden var mı? alınır mı yoksa değmez mi? https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-asus-rog-harpe-ace-aim-lab-edition-kablosuz-oyuncu-fiyati,296485484.html
  9. Y

FPS Oyunları İçin En İyi Fare Tavsiyeleri: Giriş, Orta ve Pro

Şu anda kullandığım cihaz Monster Pusat Reflex Pro Kablosuz. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, arasıra donma yaşıyorum ve tek memnun kaldığım nokta diğer mouslara göre biraz daha elimin içinde kaybolmuyor olması. Garanti, iade vs gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum. Sizden ricam 3 er mouse...
  10. Y

Sizce RX 7800 XT vs Ryzen 9 9900X Sistem İyi mi?

Arkadaşlar topladım parçalar şunlar: Ekran kartı: PowerColor RX 7800 XT 16GB. İşlemci: AMD Ryzen 9 9900X. Anakart: ASUS PRIME X870-P RAM: Patriot Viper Venom 6600 MHz CL 34 DDR 5 32 GB RAM 2x16 Gaming. SSD: Apacer 2 TB SSD 7400/7000 mb/s M2 gen4. Kasa/PSU: FSP CMT318 gen5 750W gen5 80+...
  11. Y

Ekran Kartı Seçimi ve Performans Değerlendirmesi

1 Ay önce toplamış olduğum bu sistemi gözünüzü kapatıp ağzınızı açarak yorumlamanızı istiyorum. Ekran kartını 7900XT veya 9070XT alabilirdim ama o an ani bir karar değişikliği ile 7800XT almış bulundum. 1 aydır kullanıyorum diyemem yurt dışı seyahatlerim oldu sadece 2 hafta aktif olarak...
  12. Y

Yardım Samsung Galaxy Z Fold 5 alınır mı?

Samsung Galaxy Z Fold 5 alınır mı? Yenilenmiş cihaz olarak bakıyorum https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/android-telefonlar/samsung/galaxy-z-fold5/samsung-galaxy-z-fold5-256-gb-siyah-17153/ Sitesinde 6 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuyor. Z Fold 5 şu an alınır mı? Daha önce...
Geri