Arama sonuçları: *

1. A

Uzatılmış garanti iptal edilir mi?

Arkadaşlar bugün iPhone 16 aldım. Buna ek olarak 10bin TL'ye 2 yıl uzatmış garanti yaptırdım ancak söyledikleri gibi olmadığını duydum. Uzatılmış garantiyi iptal edebilir miyim?
  2. A

GT730 EKRAN KARTI MONİTÖR DE KAÇ P AÇAR

Arkadaşlar 60hz monitörüm var ama vga girişli ve görüntü kalitesinin ondan kötü olduğunu düşünüyorum. Gt730 2gb 128bit hdmi çıkışlı ekran kartım var 1080p açar mı açarsa da hdmi girişi olan monitör önerir misiniz?
  3. A

GT730 EKRAN KARTI KAÇ P AÇAR

Arkadaşlar 60hz monitörüm var ama vga girişli ve görüntü kalitesinin ondan kötü olduğunu düşünüyorum. Gt730 2gb 128bit hdmi çıkışlı ekran kartım var 1080p açar mı açarsa da hdmi girişi olan monitör önerir misiniz?
  4. A

I9 14900K işlemci ve Sıvı Soğutma Değerleri

Arctic Liquid freezer iii 360 sıvı soğutmam ve işlemcim occt programında 92-94 dereceyi gördü. Oyunlarda ise Valorant full ayar 60-65 Alan wake 60-70 Battlefield 1 55-60 Sizce iyi mi? Ekran kartı da 100de100 kullanılıyor, sorun yaratir mi aşırı fan sesi çıkarıyor ekran kartı da devreye girince
  5. A

Arkadaşlar havalandırma şekli doğru mu bakıp da anlayabilen varmı?

Havalandırma akışı bu şekilde kasanın hangi bölgesine vermektedir teşekkürler. Bide valorant gibi işlemci yoran bi oyunda CPU sıcaklığı ne olmalı teşekkürler
  6. A

İşlemci sıcaklığı normal mi ?

Arkadaşlar merhaba i9 14900K İşlemciye sahibim ve occt testi yaptım. Arctic Liquid freezer iii 360 sıvı soğutma kullanıyorum. Sizce nasıl ? İlk defa böyle bir test yaptım ve çok uzatmak istemedim korktuğum için. Oyunlarda da bu kadar zorluyor mu işlemciyi ya da bu kadar sıcak çalışır mı...
  7. A

İşlemci Sıcaklığı Sizce Nasıl ?

Arkadaşlar merhaba i9 14900K İşlemciye sahibim ve occt testi yaptım. Arctic Liquid freezer iii 360 sıvı soğutma kullanıyorum. Sizce nasıl ? İlk defa böyle bir test yaptım ve çok uzatmak istemedim korktuğum için. Oyunlarda da bu kadar zorluyor mu işlemciyi ya da bu kadar sıcak çalışır mı...
  8. A

İki monitör arasında kaldım yardım bekliyorum

lenovo legion r27qe asus rog strix xg27acs Hangisi mantıklı teşekkürler
  9. A

Yeni Aldığım Sistemin Özellikleri Sizce İyi mi ?

Arkadaşlar sistem 2 ay önce dizilmiş ve 55 bin TL'ye aldım. 4 gün oldu hâlâ kullanmak nasip olmadı. Şimdi aldığım kişi geri istiyor verip vermeme arasında hâlâ kararsızım. Sizce sistem iyi mi size danışmak istedim. Hazır geri istiyorken vereyim mi böyle bir sistemi ? İşlemci: Intel Core i9...
  10. A

Arkadaşlar bu kasanın markası nedir?

Forumda dolaşırken böyle bir sistem gördüm kasa çok hoşuma gitti. Marka ve model bilen varmı acaba teşekkürler
  11. A

I9 14900K İŞLEMCİ ALINIR MI ?

Selamın aleyküm arkadaşlar Arctic Liquid iii 360 RGB sıvı soğutma var ve bu işlemci için yeterli olur mu? 2025 yılı için i9 14900K serisi işlemci alınır mı? Teşekkürler.
  12. A

Sizce bilgisayar iyi mi ve bir sorun var

Arkadaşlar selamın aleyküm bu bilgisayarı 55 bine aldım 3 gün önce. Bilgisayar 2 aylık ve ben ikinci el olarak aldım. Adam bugün aradı ve geri verebilir misin diye rica etti ailesi ile de kavga etmiş. Sizce ne yapmalıyım. İşlemci: Intel Core i9 14900K Ekran Kartı : AMD Radeon Sapphire Pure RX...
  13. A

2K Monitör Önerisi 8-10k

Bütçe 8-10k arasında olacak şekilde 2k monitör önerisi bekliyorum arkadaşlar. Sistemim şu şekilde; İşlemci: Intel Core i9 14900K Ekran Kartı : AMD Radeon Sapphire Pure RX 9070XT Anakart : AsRock Steel Legend Series z790 ATX Wi-fi 7200 (OC) Ram : 2x16 Gskill Trident z Royal Kristal Füme 6400Mhz...
  14. A

Kasa fan dağılımı doğru mu

Arkadaşlar sizce fan dizilimi doğru mu herkes bişey diyor kafam karıştı Ufak bir görsel ile anlatmaya çalışıyorum size
  15. A

2.El Bilgisayar Değerlendirmesi

Arkadaşlar merhabalar 55 bin TL ye şöyle bir sistem aldım ve sistem 2 aylık görüşlerinizi almak istiyorum İşlemci i9 14900k Ekran kartı Sapphire 9070xt pure Anakart Asrock z790 steel legend wi-fi Ram gskill trident z Royal kristal 2*16 SSD Samsung 990 pro 1 tb 7350/6900 Dragos cam kasa 7 fan...
  16. A

Plus Deluxe İadesi ve Oyun İadesi

Selamın aleyküm arkadaşlar iyi formlar. 2 gün önce plus deluxe aldım 1 yıllık ve konsol oyunları bana göre değilmiş deyip geri iade süreci için [email protected]'a mail attım. Sizce geri iade olur mu? Ayriyeten de fc25 almıştım oyunu indire tıkladım ama yüklemeden geri iptal ettim ve oyuna...
  17. A

PlayStation 5 mi yoksa Xbox series x mi

Arkadaşlar ben güzel hikayeli oyunlar seven bir insanım bunun için 2 konsol arasında kaldım. Araştırma sonucu gamepass ve ps plus diye şeyler de gördüm. Sanırım ki güzel oyunlar bu 2 platform da yok. Hangisini almalıyım hem maddi yönden sıkıştırmayacak beni hem de hikayeli güzel oyunlar...
  18. A

30-45K Bandında Ekran Kartı Önerisi

Ekran kartı önerisi alabilir miyim? 5070Ti Rx9070xt Sanırım bunlar geliyor ama hem soğutması hem de görünüşü güzel olmalı teşekkürler Aynı şekilde bu kartlara uyacak Ryzen 7 7800x3d ya da 9800x3d almayı düşünüyorum hangisini almalıyım?
  19. A

Hangi ekran kartını almalıyım

Arkadaşlar baştan bir sistem diziyorum bütçe ise 70-80k arası (sadece kasa) Bilgisayar da önemli olan işlemci ve ekran kartı diye biliyorum AMD rx9070xt modelini ya da Nvidia 5070ti düşünüyorum. Aralarında fiyat farkı var. Sadece oyuncuyum diğer işlemler ile ilgilenmiyorum. Videolar da...
  20. A

Palit Gamerock 5070ti ekran kartı için hangi işlemciyi almalıyım ?

Arkadaşlar bugün palit gamerock 5070ti 16gb ekran kartı aldım. İşlemci olarak ne almalıyım darboğaz olmayacak şekilde ? AMD Ryzen 7 9800x3d veya Ryzen 7 7800x3d arasında kaldım Başka fikirlere de açığım.
Geri