Arama sonuçları: *

• Users: aliveliM
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Forza horizon 5 performansı nasıl 14400f + arc b580

böyle performans veriyor arkadaslar nasıl iyi mi her şey max max max ayarlarda ve 2k xess fsr vs kapalı fg zaten yok
  2. A

Cs2 dust 2 benchmarktan anlayan bakabilir mi lutfen

[VProf] [VProf] -- Performance report -- [VProf] Summary of 42955 frames and 115 1-second intervals. (3871 frames excluded from analysis.) [VProf] FPS: Avg=381.0, P1=163.0 [VProf] [VProf] All frames Active frames 1s max (all) 1s max (active) [VProf] Avg P99 N Avg P99 P50 P95 N P50 P95 [VProf]...
  3. A

Yardım Rapid Trigger vuruş ayarları falan nasıl olmalı yardımm

Selam arkadaşlar rapid triggerli rampage zenith pro siyah klavyem var ama bir dünya ayar var nasıl olmalı vuruş ayarlarıdır şu sağ taraftaki alt menüdeki seçenekler falan hepsinin nasıl olması gerektiğini bilmiyorum ölü bölge ayarıda var mesela bunları en iyi şekilde nasıl ayarlayabilirim...
  4. A

İnternet hızım garip şekilde 10 kata yakın arttı

selam arkadaşlar normalde 100 mbps internet kullanıyoruz ancak bugun actım pcyi speedtest attım pinge bakmak için 1 gbps e çıkmış ve işin garip yanı fiber internet değil normal bu wan kablosuyla apartmanlara sağlanan internetten adsl mi vdsl mi ne diyorlar o işte 2 ms de pingim var turktelekom a...
  5. A

Yardım Dongle kaybettim ne yapabilirim

selam arkadaşlar scyrox v6 mouseumun 8k hz dongle'ını kaybettim ztn 8k kullanmıyordum ancak kablosuz ozelligini vs tamamen o sağlıyordu ne yapabilirim türkiyede tedarikcisi de yok sanırım
  6. A

Valorant ve CS2'de Düşük FPS – Arc B580 + i5 14400F Sistem

Selamlar, Aşağıda belirttiğim donanımla pek çok oyunda sorunsuz performans alıyorum, ancak Valorant ve CS2'de FPS değerleri oldukça dengesiz. Özellikle çatışma anlarında ciddi düşüş yaşıyorum. Sistemim: Intel Arc B580 ekran kartı Intel i5 14400F işlemci 16 GB DDR5 6000 MHz CL30 RAM (XMP...
  7. A

Valorant ve CS2'de Düşük FPS – Arc B580 + i5 14400F Sistem

Selamlar, Aşağıda belirttiğim donanımla pek çok oyunda sorunsuz performans alıyorum, ancak Valorant ve CS2'de FPS değerleri oldukça dengesiz. Özellikle çatışma anlarında ciddi düşüş yaşıyorum. Sistemim: Intel Arc B580 ekran kartı Intel i5 14400F işlemci 16 GB DDR5 6000 MHz CL30 RAM (XMP...
Geri