Arama sonuçları: *

• Users: BARQNx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BARQNx

Kasa fan hızını ayarlıyamıyorum

segotep endura 1 black kasa kullanıyorum kasa fanları psu ya bağlı anakarta girişleri farklı olduğu için bağlayamıyorum,fanlar gürültülü çalışıyor hızını düşüremiyorum bıostan fln kasa özelliğine baktım ama çözemedım fan hızı sabit mi yoksa normal hızı mı gürültülü, anlayan arkadaşlar...
  2. BARQNx

KTC 27 inc 2k H27T22C Isınma Sorunu

KTC 27 inc 2k H27T22C monitör kullanıyorum, kullanmaya başladıktan 15-20 dk sonra ekranın alt kısmında daha yüksek şeklinde ekran ısınıyor, ekranın alt kısmında belirgin derecede sıcaklık var, arka kısmında yok ama ön kısmında derecesini ölçemiyorum ama rahatsız edici derecede var, bu normal...
  3. BARQNx

Çözüldü✓ İndirimli Koltuk sandalye önerir misiniz?

Şu koltuk denk geldi Adore oyuncu koltuğu Rampage Ayrıca xprimeda indirimler mevcut, ilk defa koltuk alacağım, beyaz plastik sandalyeden geçiş yapacağım. Yani oyuncu koltuğu konusunda cahilim biraz. bütçem 7-8 civarı Boy 176 kilo 102 Bana neler tavsiye edersiniz, bazı konulara baktım her...
  4. BARQNx

Epic games yüklerken hata

İyi günler, yeni sistem topladım r5 5600 ile 7700xt li ddr4 sistem w11 yükledım sürücüleri de yükledim lakin epic games yüklenmıyor sunucu hatası veriyor, mıcrosoft storeden de yüklenmiyor. Extradan pubg e girerken de siyah ekranda kaliyor başka oyunları daha denemedım. Bana ne gibi tavsiyeniz...
Geri